Више од 40 људи заражено короном током мисе

Више од 40 људи заразило се вирусом корона током вјерске службе у цркви у Франкфурту, рекао је данас шеф градског одјељења за здравство Рене Готшалк.

Свијет 23.05.2020 | 17:05
Више од 40 људи заражено короном током мисе

– Код већине заражених клиничка слика је блага. Колико ми знамо само једна особа је у болници – изјавио је Готшалк агенцији ДПА.

Служба у баптистичкој цркви била је 10. маја, рекао је замјеник шефа градског одјељења за здравље Антони Валцок листу “Франкфуртер рундшау”.

Он је додао да црква није прекршила прописе и мјере заштите од инфекције.

У црквама њемачке покрајине Хесе, гдје се налази Франкфурт, од 1. маја могу да служе мисе и друге службе под условом да се поштују мјере социјалног дистанцирања и прописи хигијене.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

само се...

23.05.2020 19:47

ви окупљајте масовно, па зар невидите да вам ни онај горе немозе помоц због вируса. Није вам ни од грипе помагао осталих болести... или мозда јесте ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

24.05.2020 00:34

Давно су они отпали од православља, а онда се не требају надати бољем. Него, дедер нам кажи, гдје је код нас на Светим Литургијама заражено 40 вјерника? Многи упрли да нађу, па нису успјели! Онда ударили по Васкрсу, па опет ћорак! Ударају и даље, али никако да нађу ту "ударну вијест", јер не постоји, само што ти то не разумијеш, не долази то до твог мозга!

Name

Атао

24.05.2020 03:14

Е јеси глупан прави. Неце вирус на православље. Хахаха