У Брчком отворена 15. по реду Хифа Оил бензинска пумпа 

 – Хифа Оил, најуспјешнији приватни дистрибутер нафте и нафтних деривата у БиХ, отворила је своју 15. по реду Хифа Оил – Еуро Оил бензинску пумпу у Брчком. Нова бензинска пумпа налази се у центра града, на адреси Бањалучка 54.

Босна и Херцеговина 22.05.2020 | 21:27
У Брчком отворена 15. по реду Хифа Оил бензинска пумпа 

"Данашњим отворењем пумпе у Брчком ми најављујемо раније планирани наставак тренда ширења малопродаје и у 2020. години. Хифа Оил ни у тешким тренуцима пандемије није посустала. Не само да нисмо отпустили нити једног радника, него смо чак запослили нове људе, иако се као и читав прирвредни сектор боримо са тешком ситуацијом и посљедицама пандемије», изјавио је Кенан Ахметлић, извршни директор и члан Управе компаније Хифа Оил.

Треба нагласити да ће у оквиру редовне понуде и малопродјани објекат у Брчком имати најквалитетније дизел и бензин гориво новог бренда високих перформанси – ИСОМАX, као и популарну кафу "ТО ГО", бесплатну Wи-Фи услугу, те Еуро – Маркет са великим избором роба широке потрошње.

Уз Брчко, Хифа Оил тренутно посједује бензинске пумпе у Сарајеву, Грачаници, Градачцу, Маглају, Добоју, Теслићу, Бусовачи, Бановићима, Рудом и Живиницама, као и у Црној Гори – Подгорици.

Идуће седмице ова компанија ће отворити још двије бензинске пумпе у Бијељини. У току године планирано је отварање још неколико малопродајних објеката у Сарајеву и на подручју Херцеговине, те у Црној Гори. 

Енергија која покреће!

(БН)