Кренули на излет па пронашли вреће са милион долара!

Једна породица из Вирџиније из округа Каролине кренула је на излет, док су се возили путем, наишли су на две вреће.У тим врећама је било готово милион долара у кешу.

Занимљивости 22.05.2020 | 17:44
Кренули на излет па пронашли вреће са милион долара!

Новац је породица пронашла тако што су кренулу на излет ван града, по први пут од када су укинуте мере забране кретања због пандемије коронавируса.

Аутомобил који је ишао испред породице Шанц обишао је на путу врећу и наставио, али они нису успели. Након што су прешли преко вреће, зауставили су аутомобил, мислећи да је ђубре или неки други отпад, покупили је не желећи да је оставе ту.

У близини су видели сличну врећу, па су и њу покупили и убацили позади у пик-ап.

Када су увече стигли кући, кренули су да их баце, али су на додир помислили да се ради о пошти. Након што су мало боље погледали  схватили су да је реч о новцу. И то о заиста много новца.

Шанцови су позвали локалног шерифа, који је утврдио да се у врећама налази близу милион долара. У свакој од врећа налазило се по неколико мањих, а свака је садржавала информације где би новац требало да буде чуван.

-Унутар врећа налазиле су се пластичне торбе које су биле адресиране са натписом "сеф за кеш“, рекла је Емили Шанц за телевизију WТВР.

Полиција сада врши истрагу, али верују да су поштанске торбе припадале поштанској служби и да је новац био намењен банци. Али како су завршили са стране пута остаје и даље мистерија.

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бас занимљиво

23.05.2020 22:16

Ја лицно,крај пута налазим само фриска го..а.

ОДГОВОРИТЕ