Еxит се не одлаже, препорука да се помјери за август

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је препорука да се фестивал Егзит (Еxит) одржи у августу.

Србија 22.05.2020 | 12:21
Еxит се не одлаже, препорука да се помјери за август

“Донели смо препоруку да се Егзит помери на август, јер очекујемо да ће тада бити потпуно мирна ситуација у целој Европи”, рекла је Брнабић новинарима у Новом Саду.

Препорука је да се фестивал помери, а не да се откаже, додала је Брнабић.

Иначе, организатори су недавно напоменули да нису против померања датума ове манифестације. Они су и јуче у саопштењу свима јасно ставили до знања да ће овогодишње одржавање бити одложено, нагласивши да су већ неколико пута обавестили јавност о томе.

"Одмах по престанку ванредног стања смо изашли и рекли: ЕXИТ фестивал неће бити одржан у свом стандардном формату и датумима. Чак и у наслову нашег отвореног писма од пре неколико недеља пише "померање датума није спорно". Не вреди.Потврдили смо да је ЕXИТ фестивал одложен и у низу изјава за медије. Чак смо и приватно одговарали људима на друштвеним мрежама, јер је изгледа све лакше осим да се оде на наш или сајт неког медија и прочита шта тамо сасвим јасно пише", навели су те додали:

"А пише следеће, па што да не поновимо: „Свима нама у Еxиту је здравље наших посетилаца, грађана Новог Сада и Србије, као и свих учесника у организацији на првом месту. Зато и сматрамо да није спорно питање промене формата и померања датума фестивала".

Сад су се ево, да кажемо и коначно, јавили и радикали да нам причају о здрављу и поштењу, или о томе како се воли своја земља. Ваљда цела ствар није била довољно апсурдна и ваљда за програм једне политичке партије нема важније теме од крајње неупитног померања датума фестивала", поручили су из Егзита. 

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Боки

22.05.2020 11:01

Требало је чути и мишљење уније нарко дилера, то им је ипак главни "евент".

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрекавац

22.05.2020 15:26

они и врсе притисак да се одрзи , отказали првенство у фудбалу али ЕXИТ није проблем , ма ја, вода комсија

Name

Дуки ис бацк

22.05.2020 11:21

Јел гостује Додик на Еxиту?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2020 16:56

Да! Он и Дациц у дуету.

Name

Ако одобре

22.05.2020 11:31

То вам је јасно да је корона једна велика превара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2020 16:55

Много нас је који тако мислимо.