Српска глумица показала како изгледа живот у контејнеру од 12 квадрата! (ФОТО)

Српска глумица Невена Ристић заједно са супругом, хрватским музичарем Марком Вукесом већ месец дана живи у контејнеру који им је доделила општина Марија Бистрица, након што су у земљотресу који је у марту ове године погодио Хрватску остали без крова над главом.

Забава 21.05.2020 | 20:50
Српска глумица показала како изгледа живот у контејнеру од 12 квадрата! (ФОТО)

Када их је задесила таква незгода, њих двоје нису имали избора него да се помире са чињеницом и живе најбоље што могу, а управо из тог разлога они су баш тада почели са серијалом под називом "Наш нови почетак" у оквиру ког путем видеа на Јутјубу приказују како уређују свој нови животни простор.

У самом старту, њих двоје средили су прво двориште и тада њихов кутак за испијање прве јутарње кафе, но још тада су најавили да ће свој серијал наставити и својим пратиоцима показати како да уреде дом и почну изнова.

Дошао је и тај тренутак, када су Невена и Марко одлучили да покажу како изгледа њихов кутак смештен у свега само 12 квадратних метара.

Простор су оплеменили углавном пастелним бојама, а свеже окречене зидове украсили личним фотографијама, попут оних са венчања, и пажљиво се потрудили око сваког детаља. Успели су да одвоје простор чак и за мини музички студио у коме Марко ствара музику, а ови призори одушевили су на хиљаде људи који их прате.

Њихов рад, креативност али пре све позитива наишли су на море комплимената од стране људи који их прате.

"Предивни сте, свака част на креативности, верујте да када вас видим опет ми се враћа вера у љубав и у добре људе", "Тако сте слатки, баш вас волим, уредили сте контејнер дизајнерски, кад боље размислим вама више и не треба јер се волите! Срећно вам било", гласили су неки од коментара.

Подсетимо Невена Ристић коју је публика заволела у остварењима "Цват липе на Балкану", "Бићемо прваци света" и "Војна академија" већ три године у браку  је са изабраником Марком Вукешом, хрватским певачем а након што је Загреб погодио стравичан земљотрес у којем су они изгубили дом, свој кров над главом нашли су овом контејнеру!

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен 

Коментари / 0

Оставите коментар