Принц Хари доживео нервни слом, превезен на психијатрију!

Принц Хари наводно је хитно превезен у психијатријску клинику, пошто је доживео нервни слом, пишу страни медији.

Забава 20.05.2020 | 17:43
Принц Хари доживео нервни слом, превезен на психијатрију!

Кап која је прелила чашу било је одвајање од породице - корак на који се одлучио како би заштитио супругу Меган од јавности, која јој није била баш наклоњена. 

Како се даље наводи, принц је нон-стоп понављао како не жели да се њој догоди исто што и његовој мајци Дајани, па су га страх и паника у потпуности сломили. 

"Хари је сам признао да не може да верује колико му се живот променио и изокренуо. Меган га је, на неки начин присилила да одбаци своју породицу, пријатеље... како би она могла да следити свој сан да постане холивудска глумица - али то се претворило у његову најгору ноћну мору", тврди извор, па додаје како се Хари осећа изгубљено и усамљено јер у Лос Анђелесу нема пријатеље.

"Једини људи са којима се виђају су звезде из Холивуда са којима се Меган спријатељила како би покренула своју каријеру и постала суперзвезда", рекао је он, па описао како је дошло до Харијевог нервног слома.

"Принц и Меган су се свађали око тога како ће изгледати њихов живот у Америци кад се заврше мере карантина због коронавируса, што га је њега довело до тачке пуцања. Завршио је у оближњој клиници за лечење менталних болести. Чуо сам да болује и од ПТСП-а, који је проузроковала смрт његове мајке, а садашња ситуација и траума због одвајања од краљевске породице му је то погоршала", каже он. 

Извор: Курир.рс Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар