Синанов син из бекства поручио да није подметнуо пожар!

Син Синана Сакића, Рашид Сакић, који је последњих месеци у бекству, а ког су маћеха Сабина Сакић и сестра по оцу Ђулкица оптужиле да је пре две недеље подметнуо пожар у кући у Лозници, тврди да са паљевином нема ништа.

Забава 18.05.2020 | 18:45
Синанов син из бекства поручио да није подметнуо пожар!

Његов адвокат Слободан Антонић послао је писмо редакцији Курира у којем је његов клијент Рашид навео да су Сабина и Ђулкица патолошки лажови.

- После несреће и неправде које су ме задесиле, конструисане опет од маћехе Сабине, оптужен сам за нешто са чим немам никакве везе. Срамно је то што јавно износе породичне ствари и, што је најгоре, клеветају. Моја сестра по оцу тврди да сам час на Новом Београду, час им се мотам око куће, и то наоружан до зуба. Она је патолошки лажов, износи гнусне лажи и такве огавности које може да смисли само болесна особа. Осим њене најстарије ћерке, не знам уопште како јој изгледају млађа деца јер сам пуно времена провео у затвору - тврди он.

Сакић се осврнуо и на паљење куће.

- То није кућа мог оца, већ Елвиса Рамадановића и оне која је умрла за мене (прим. аут. Сабина Сакић). Ја сам у иностранству, а трудна супруга је доста утицала на мене да се не бавим неважним људима. Како народ не би слушао патолошке лажове и људе који газе преко мртвих, решио сам да се огласим овим поводом - објаснио је Сакић, који тврди да му маћеха дугује новац од наследства.

Рашид каже да је љут на Сабину јер његовом оцу Синану није подигла споменик.

- Рекла ми је да без мог потписа не може оцу споменик да подигне. На то сам рекао да ћу размислити о потпису. У међувремену сам добио кућни притвор. Звала ме и молила да јој дам потпис, а да ће она мени за неких шест месеци дати 5.000 евра и 13.000 евра, стан и да подигне тати споменик. Прошло је годину дана од смрти, питао сам је зашто то не завршава и рекао јој да направи од оних 13.000 евра што ми дугује.

Извор: Курир.рс Фото: Зорана Јевтић, Драгана Удовичић 

Коментари / 0

Оставите коментар