Због јаких болова Северина мора хитно на операцију!

Северина Којић већ годинама муку мучи са кичмом, а физиотерапија на коју иде, све мање јој помажу, па је операција наводно све извеснија опција.

Забава 18.05.2020 | 13:38
Због јаких болова Северина мора хитно на операцију!

"Северина покушава да избегне тако радикалну методу, ужасава се операције кичме. Зато годинама испоробава све методе лечења за које чује. Када су јој се први пут појавили болови мислила је да је то безазлено. Сваког боле леђа кад предуго стоји или седи, али то је постало учестално. Тада је потражила помоћ најбољих стручњака који су јој рекли да је једино решење операција", почиње причу добро обавештен извор, а преносе медији писање Света.

"Њој то није одговарало, па је кренула по друго мишљење, уверена да скалпел може да се избегне. Разни физиотерапеути су јој обећавали побољшање, неки и потпуно излечење. Све је пробала, губила време, бацала силне паре, али једноставно не може. Накратко, бол се смањи, али опет се врати и то време олакшања све је краће. Кажу да су њени проблеми са кичмом последица стајања. Плус она је цео живот на штиклама. Затим, скаче на бини, игра… И није једина која се бави тим послом, а има проблем са кичмом. Све време она ради вежбе које су јој препоручили физијатри. Пази на држање, али болови не нестају. Операција постаје све извеснија опција, али Севе се јако плаши. Свесна је да постоји опасност од компликација, последица, па чак и тога да остане инвалид. Зато и трпи, кад крену јаки болови нагута се лекова или прими ињекцију и очигледно док не буде пала у кревет неће пристати да оде под нож. Наравно, ту је и страх колико би трајао опоравак. Колико не би смела да ради и да буде активна, јер ипак она од тога живи. А тек сада не може себи приуштити тај луксуз да месецима лежи", рекао добро обавештен извор.

Извор: Курир.рс/Свет Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар