Слађана Милошевић јавно проговорила о насиљу које је трпела!

Певачица је одлучила да јавно проговори о тешкој животној ситуацији која се догодила, а оно што је најбитније јесте да јој самопуздање није пало, већ је храбро наставила даље.

Забава 17.05.2020 | 21:18
Слађана Милошевић јавно проговорила о насиљу које је трпела!

Певачица Слађана Милошевић емотивно је сломљена након што је на њу физички насрнуо, сада већ бивши емотивни партнер И.С. Због свега што јој се десило Слађана је често у медијима, а овога пута је одлучила да проговори о свему.

На самом почетку разговора са новинарима певачица је истакла да је очекивала другачије пролеће 2020. године, него што је то раније био случај, јер сматра да је време да се живот напланети промени. Слађана и није претерано одушевљена обрадом песме "За милион година" која се догодила током коронавируса.

- Разумем жељу да се ова песма понови, јер је њен успех историјски. Међутим, не видим чему поправљати нешто што није покварено. Оригинална песма интегрише харизму и енергију најзначајнијих уметника нашег времена, који су углавном и даље активни. Посебан проблем је то што је песма инспирисана борбом против глади у Африци, намењена томе и с тим циљем представљена глобалној јавности. Чему мењати сврху и рециклирати било коју песму, игноришући њено значење. Лакше је написати нову песму. Не смета ми нова интерпретација певача, већ ружна навика да не поштујемо једни друге - рекла је <а цласс="линкИнАртицле" хреф="хттпс://www.ало.рс/вип/естрада/сладана-милосевиц-ухапсена/307268/вест" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Слађана.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-17/05172020052321.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Слађана Милошевић затим је проговорила и о насиљу које је над њом извршио некадашњи момак. Како се тада писало певачицу је партнер током свађе у купатилу гурнуо, након чега је она пала на шољу и веш машину. Онда јој је отео из руке телефон, након чега ју је поново гурнуо, а она је тада пала преко каде. Певачици је онда у Ургентном центру указана лекарска помоћ и констатоване су јој лакше телесне повреде.

- Исправка, нисам одлучила да о томе јавно говорим, већ сам на то била приморана. Наиме, из потпуно необјашњивих разлога у јавност су процурили искази моје, оштећене, као и окривљене стране. То се не сме догађати у уређеној држави и томе се мора стати на пут. Ако не можете изнети истину, без учешћа таблоидне јавности, онда органи реда и судови немају никакву сврху. Хајде да их затворимо и да моћ предамо у руке таблоида, како би се малициозни наслађивали. Никада не бих потражила помоћ од органа реда да сам знала да ћу бити грешнички разапета - рекла је певачица и додала:

- Боље би било истрпети сваку бол. Свака жена која је пратила овај инцидент добро ће размислити да ли да прихвати препоруку о пријављивању брачног насилника. Ако ћемо женама саветовати и тврдити да ће им држава и систем помоћи, онда немојмо од њих правити двоструке жртве. Сматрам ово класичним прогањањем и линчом јавности, никаквом помоћи. Нажалост, има жена које у сваком јавном писању виде облик рекламе. Трудила сам се да у протеклом периоду нагласим колико су права жена угрожена, а оне саме запостављане, и то ћу чинити и даље, јер нисам узалуд писала књигу о женским судбинама на 1.732 странице. Важно је да, и ако трпимо неправду, никада себи не дозволимо губитак самопоуздања, вере и жеље да свој статус поправимо и станемо на сопствене ноге - закључила је <а цласс="линкИнАртицле" хреф="хттпс://www.ало.рс/вип/естрада/отела-ми-је-пистољ-и-телефон-био-сам-са-њом-само-због-се-са-игор-с-тврди-да-није-тукао-сладану-милосевиц/299929/вест" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Слађана .

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-17/05172020052353.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Слађана Милошевић на крају је рекла и како сматра да њена љубав чека погодније време, али је најбитније да јој самопуздање и оптимизам нису опали након тешког животног периода који је сада иза ње.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар