Маријина видео разгледница Београда уз "Молитву" расплакала Европу!

Победница Евровизије 2007. године, Марија Шерифовић, синоћ је целом свету представила нови спот за чувену "Молитву" и Београд показала у потпуно другачијем светлу.

Забава 17.05.2020 | 15:59
Маријина видео разгледница Београда уз "Молитву" расплакала Европу!

Спот је премијерно емитован за време Еуросонга, који је ове године први пут отказан, али у част фестивала уживо емисија емитована је на нешто другачији начин. Слике Београда отишле су у историју, а "Молитва" ће засигурно обележити још један период.

Победника синоћ није било, али све земље су из ове ситуације изашле као победници.

Победник је синоћ била и Марија Шерифовић, која је Србију и Београд на врло емотиван начин представила целом свету. И нема ко се није најежио, нема коме нису засузиле очи док су ишли кадрови празних београдских улица за време полицијског часа, великих медицинских радника у скафандерима и под заштитном опремом, уплашених људи и деце са маскама...

Марија је још једном показала колико је велики уметник, колико је великог срца, чак и у ово доба пандемије корона вируса, која је хендикепирала цео свет.

Утисци и реакције на нову верзију "Молитве" јединствене су као и сам спот. Реаговале су Маријине бројне колеге, како из земље, тако и из региона, а судећи према коментарима и њих и фанова - нема кога ова три и по минута нису расплакала.

 

Међу одушевљенима су: Јелена Карлеуша, Ана Бекута, Тијана Дапчевић, Нина Бадрић, Јелена Бачић Алимпић и многи други.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар