Сашин сат од злата и платине кошта ко један стан!

Саша Ковачевић, један од најпопуларнијих певача млађе генерације, недавно се наводно почастио луксузним сатом "ролекс", који кошта чак 50.000 долара.

Забава 17.05.2020 | 09:23
Сашин сат од злата и платине кошта ко један стан!
 

Наиме, реч је о сату који је направљен од белог злата и платине, а певач је га је пазарио у Америци током турнеје на којој је био пре неколико месеци.

"Саша је љубитељ лепих и скупих ствари, иако у јавности то не потенцира и никада се не хвали материјалним стварима", рекао је за извор близак Ковачевићу.

Како нам је рекао, певач је дуго желео да има скупоцени сат, али је одлучио да га купи тек када буде обезбедио све друго што му је неопходно у животу.

"Годинама је маштао баш о таквом сату, али куповина није долазила у обзир, иако је увек добро зарађивао и имао новца. Његови су приоритети биле песме, скупи спотови и улагање у каријеру. Такође, уложио је новац и у свој студио и продукцијску кућу, а онда је на ред дошла и куповина стана, па отварање ресторана у једном новобеоградском комплексу", испричао је добро обавештени извор.

Такође, како нам је рекао, Ковачевић је љубитељ и луксузних четвороточкаша, тако да куповина сата пре аутомобила није била опција.

"Познато је да је Сале увек возио луксузне аутомобиле премијум брендова, а тек када је испунио дечачки сан да вози "порше", на ред је дошао и сат", испричао је извор и додао да певач не воли да се хвали материјалним стварима.

(Курир.рс/ало)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ђоле

17.05.2020 07:48

Колико је пореза платио држави.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

17.05.2020 07:49

Ето, нека је и то испунио себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш

17.05.2020 08:32

Баш нас у Републици Српској занима шта је Саша купио и шта планира купити!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рефа

17.05.2020 08:34

Да ли је се сјетио да га пријави царини на повратку?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нека сине

18.05.2020 09:41

Купују тросе паре народа залуденог а код доде криза као сад кад се трпамо пред јавне кухиње нико од тих народних пјеваца не донира за свој опљацкани народ.Хвала им.У задње вријеме се има доста времена и пратим ко и колико помазе овакви висе неце запјеват мени.Знам да це вецина да казе дајемо ли анонимно па сто не сакријес и вијест ста си купио и циме се хвалис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

18.05.2020 20:29

Сале,само купуј и остваруј своје децацке снове.Нека си зив и здрав.