Северина у полицији због пријетњи директорки школе

Северина Којић је наводно готово два сата провела је у петак у ВИИ. полицијској станици Трешњевка на испитивању због пријаве директорке ОШ "Матија Губец" Љиљане Клингер да јој је претила 10. марта ове године. Из станице је изашла око 12.30 сати, преноси Јутарњи.хр.

Забава 15.05.2020 | 23:28
Северина у полицији због пријетњи директорки школе

"Поступак је тајни, потписали смо изјаву о тајности и не могу вам ништа више рећи" рекао је адвокат Матић, а исто је поновила и Северина Којић, која је била прилично изненађена кад је угледала новинаре пред полицијском станицом уочи почетка испитивања.

Љиљана Клингер директорка школе коју похађа заједнички син Северине Којић и Милана Поповића. Догађај који је Клингер схватила као претњу наводно се догодио 10. марта, кад је Северина са супругом Игором Којићем око 15 сати дошла по сина у школу. Игору Којићу нису дозволили да преузме дечака, а Северина је наводно рекла учитељима да јој поруче да то што раде није у реду, да ће се видети на суду те да је она следећа, преноси Јутарњи.хр.

Управо ово последње је код Љиљане Клингер изазвало осећај страха и несигурности па је одлучила Северину пријавити полицији због претње.

Међутим, она је тог дана дошла у школу с новинама у којима је био објављен чланак везан за Милана Поповића. Северина ни у једном тренутку није споменула било коју реч која би се могла тумачити као исправна претња директорки школе коју похађа њен син.

(Курир.рс / Јутарњи.хр ) 

Коментари / 0

Оставите коментар