Ово о њој нисте знали: Лејди Гагу бацали у контејнер и вређали!

Екстравагантна, талентована и изузетно необична личност су синоними за певачицу Лејди Гагу. Светски критичари је описују као необјашњиву појаву у савременом шоу бизнису

Забава 15.05.2020 | 22:22
Ово о њој нисте знали: Лејди Гагу бацали у контејнер и вређали!

Храбра, необична и карактеристична жена која је 28. марта ове године напунила 34 година. Издвојили смо најзанимљивије чињенице из њеног живота, о којима ц́емо говорити у наставку.

Америчка певачица, чије је пуно име Стефани Џоен Анџелина Џерманота, има део италијанских гена и на то је веома поносна.

Одрастала је у породици обичне домац́ице и бизнисмена, али из детињства јој је остала оштру зависност од моде и нестандардан стил одевања. Због тога су је вршњаци често називали "ружном патком" и бацали је у контејнер.

Према Гагиним речима, клавир је почела да свира са 4 године, покушавајуц́и без посебног знања да на ухо репродукује звуке. Стефани је прву песму написала са 13 година, а са 14 је први пут покушала да наступи у јавности.

Пре него што је постала славна, Лејди Гага је радила као конобарица, плесала је у стриптиз клубу, а потом је писала стихове за познате уметнице попут Бртни Спирс, Ферги и Пуссицат Доллс.

Током преписке са једним од њених првих продуцента, она је смислила псеудоним када је уместо речи "радио" (приликом писања имена чувеног хит краљице "Радио Га Га") телефон аутоматски написао реч "Дама". И тако се појавило име - Ладy Гага.

Након неуспешних веза са мушкарцима у младости, обец́ала је да ц́е се са 30 година посветити активном раду у шоу бизнису и умрец́е неудата и усамљена.

Лејди Гага се не боји да шокира друштво својим изгледом, редовно се појављује у јавности у најнеобичнијим одец́ама. Дакле, једно од њених најупечатљивијих издања било је 2010. године, када је стигла на МТВ доделу музичких награда у хаљини направљеној од правог сировог меса.

Она је верни бранилац представника сексуалних мањина.

Висина јој је само 155 цм, због чега стално носи ципеле са високом петом, а током снимања клипова користи посебну рачунарску обраду, која јој омогуц́ава да изгледа више.

Текст своје прве песме „То Лове Лове“ написала је за 15 минута, а текст сингла „Јуст Данце“ за 10 минута, у пијаном стању.

Извор: Република.рс Фото: Тањуг/АП

Коментари / 0

Оставите коментар