Естрада решила да послуша лекаре: Ево где ће летовати!

Због пандемије коронавируса још је упитно где ћемо и када моћи да летујемо. Многи су већ и одустали од одласка на море, па ће слободне дане провести у Србији. И већина естрадних личности које смо анкетирали не планира да путује на егзотичне дестинације ове године, него ће послушати савет лекара и остаће у домовини.

Забава 15.05.2020 | 14:19
Естрада решила да послуша лекаре: Ево где ће летовати!

- Надам се да ћу моћи да отпутујем негде јер уживам у томе. Мада, и ако се то не деси у скорије време, због извесних сигурносних мера, радујем се уживању у нашем туризму, знам колико лепих места имамо, а нажалост никад их не бих посетила да је ситуација нормална, па ето прилике - каже Анастасија Ражнатовић, док Александра Пријовић каже да има доста наступа, па ће прво то имати у виду кад буде планирала одмор:

- Не знам још где бих, али ћу одлучити када будем видела каква ће бити ситуација. У Србији има толико дивних места... Видим да су сада актуелне планине лети, па зашто да не, Тара, Златибор... Има и лепих етно-села.

Александра Младеновић Летоваћу на Златибору

- Здравље је на првом месту, и ако се границе не отворе, ништа страшно да ове године не одемо на море. Србија је прелепа и има где да се оде, а мислим да ће избор пасти на Златибор, издвојићу који дан.

Гоца Божиновска Црна Гора или двориште

- Ако се отворе границе, ићи ћу у Црну Гору или у Хрватску. Нисам упућена у то где би се у Србији могло летовати, видим да је популарно Сребрно језеро. Ако не будемо могли никуда, ја ћу у свом дворишту летовати (смех).

Нада Топчагић Тара и Стари Бановци

- Ако не будемо могли да одемо у нашу кућу на Црногорском приморју, онда ћемо у викендицу у Старим Бановцима и на Тару. И свима препоручујем да дођу на Тару, или Бајину Башту, језеро Перућац. Тамо је рај на земљи.

Јелена Костов Одмор у Димитровграду

- Планирала сам летовање, али сада ми не пада на памет да идем јер не желим ни себе, а ни своје најближе да доводим у опасност! Отићи ћемо на неку планину, скоро сам била на Голији, лепота, чист ваздух... Наравно, ја највише волим свој родни крај, Димитровград, и ако не будем радила цело лето, углавном ћу бити тамо.

Кија Коцкар Лето на Штранду

- Откад знам за себе, посећујем Штранд у Новом Саду. Обожавам га, плажа је чиста, песковита, занимација има и за младе, старије, за породице. То је место за које ме везују најлепша сећања и нема лета да бар једном не одем. Само се чувајте брзог Дунава, иако постоји спасиоци, за сваки случај.

Бобан Рајовић Посетићу Кладово

- Навикао сам да не идем на одмор. Превише посла, троје деце, сви су на различитим странама света и није лако да се организујемо. Зато много више ценим сваки моменат кад се окупимо. Србија има вансеријски лепих места. Вапимо за разним дестинацијама, а пет одсто своје земље људи нису видели. Волим Дунав и нешто ме мами пут ка Кладову, отићи ћемо бар на неколико дана.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен/ Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар