Јелисавета и Тео чекају друго дете!

Јелисавета Орашанин и прослављени кошаркаш Милош Теодосић имају лепе вести - поново ће постати родитељи, а млада глумица у другом стању остала је вантелесном оплодњом, сазнаје Телеграф.рс.

Забава 14.05.2020 | 19:25
Јелисавета и Тео чекају друго дете!

Познати пар већ има ћерку Петру, а како сазнајемо, глумица се вантелесној оплодњи подвргла на једној приватној клиници у Београду.

Јелисавета и Тео венчали су се у јуну 2017. године у Београду, након неколико месеци везе. Остварили су се као родитељи у фебруару 2019. године, а глумица се породила у Америци.

Тада се такође подвргла вантелесној оплодњи, а након порођаја причала је о својој борби да затрудни истичући како је најважније бити упоран.

- Више од свега желели смо дете, али због тромбофилије која изазива згрушавање крви, то није било изводљиво. Срећом, медицина је напредовала, подвргла сам се вантелесној оплодњи и прошла прави мали хормонски ролеркостер, али данас имамо Петру. Прича са срећним крајем, што је једино важно. Многе жене суочавају се са истим проблемом, али је најважније не губити наду и бити упоран - изјавила је тада Јелисавета.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар