Весна Дедић наставља са "Балканском улицом", али на другој телевизији!

Дедићева је након 30 година сарадње у марту ове године решила да са ауторском емисијом "Балканском улицом" напусти Јавни сервис Србије, а тренутно уређује студио у којем ће наредних дана угостити саговорнике.

Забава 14.05.2020 | 14:11
Весна Дедић наставља са "Балканском улицом", али на другој телевизији!

Након што је, како су са РТС-а истакли, <стронг>Весна Дедић иницирала да се споразумно раскине уговор после три деценије успешне сарадње, водитељка је након бројних преговора одлучила да са ауторском емисијом ипак пређе на другу телевизију.

- Весни није било лако да напусти РТС и екипу са којом је годинама сјајно сарађивала. Ипак, схватила је да је време да оде, а када се прочуло да је дала отказ пристигле су бројне понуде. Преговарала је са телевизијама и порталима и након што је размислила о понудама које је добила са различитих страна, њен избор је пао на једну другу телевизију - открива извор и додаје:

- У наредних неколико дана ће почети са снимањем. Спрема се увелико и тражи саговорнике које ће угостити, а оно чему је тренутно посветила највише пажње јесте уређење студија. И сама се бацила на избор сценографије, води рачуна о сваком детаљи у жељи да све буде баш онако како је замислила. Ипак је ово први пут после 30 година да ће емисија бити у новом руху и окружењу.

Како се даље сазнаје, суштина саме емисије "Балканском улицом" се неће променити са трансфером.

- Што се концепта емисије тиче, остаће све исто, неће бити неких већих измена. <а цласс="линкИнАртицле" хреф="хттпс://www.ало.рс/вип/попкултура/наса-среца-зависи-од-оних-који-за-нас-пале-свецу-у-цркви-весна-дедиц-отворено-о-одласку-верника-на-слузбу/305108/вест" таргет="_бланк" рел="ноопенер"><стронг>То је Веснино ауторско дело и дала му је свој печат, а челници друге телевизије су се сложили са њеним предлогом да све остане баш како је годинама уназад радила и постигла успех. Иако јој је тешко пао одлазак са РТС-а, Весна се радује новом почетку и пуна је ентузијазма - закључио је извор.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-14/05142020021655.пнг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="617" />

Како бисмо проверили наводе, ступили смо у контакт са Весном Дедић која је била тајанствена и поручила да још увек не може да прича о детаљима преласка.

- Не могу још увек ништа да причам, ни о преговорима ни о емисији. Тек за једно недељу, две ћу се огласити поводом преласка - кратко је поручила водитељка.

Извор: Блиц/Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар