Туга у кући Вики Миљковић!

Певачица Вики Миљковић доживела је смртни сучај у породици. Преминула јој је мајка Зорка, а она се тим тужним поводом огласила на друштвеним мрежама.

Забава 13.05.2020 | 17:21
Туга у кући Вики Миљковић!

Вики је уз црно-белу фотографију своје мајке написала колико јој је тешко у овим тренуцима.

- Ова бол се не може описати речима. Ова празнина се већ тако брзо урезала у душу, запела за срце. Па стеже и не пушта. И толико суза. И толико слика из прошлости у истом тренутку. Мајка, једна једина - написала је певачица сломљеног срца.

Певачица је родом из Ниша, где је њена мајка живела и након њеног пресељења у Београд, и где је чланица жирија "Звезде Гранда" увек радо одлазила. За мајку је била веома везана и она јој је била највећа подршка у животу.

Вики је данас, 13. маја, објавила ову тужну вест на Инстаграму.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ова бол се не мозе описати рецима. Ова празнина се вец тако брзо урезала у дусу, запела за срце. Па стезе и не пуста. И толико суза. И толико слика из прослости у истом тренутку. ? МАЈКА ЈЕДНА ЈЕДИНА

А пост схаред бy Вики Миљковиц (@вики_миљковиц) он <тиме стyле="фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; лине-хеигхт: 17пx;" датетиме="2020-05-13Т11:58:19+00:00">Маy 13, 2020 ат 4:58ам ПДТ

<сцрипт срц="//www.инстаграм.цом/ембед.јс">

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драга Вики

13.05.2020 20:53

Моје искрено сауцесце.И ја сам изгубила мајку прије неколико година.Али боли као да је било јуце.

ОДГОВОРИТЕ