Цеца је унапријед знала да ће Ђинђић бити убијен?!

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић коментаришући изјаве певачице Светлане Цеце Ражнатовић са насловница каже да је јасно да ће "тај чир ускоро пући". Јовановић је, између осталог, рекао: "Цеца је знала да ће Зоран бити убијен, тражили су од ње алиби, потписала је ту изјаву".

Забава 12.05.2020 | 21:26
Цеца је унапријед знала да ће Ђинђић бити убијен?!

- У свету, бог па Цеца, или је она господарица живота и смрти, она једино на слободи, жели опрост - рекао је Јовановић и подсетио да убиство премијера никад не застарева.

- Што причамо 17 година о томе, зато сам ја незаобилазан. 12. март никад не застарева, знају да сам сведок који дише и живи за наставак суђења и потпуно кажњавање свих одговворних за Зораново убистви о патње ове земље. 

Додаје да јео Цеци више прећутао него што је рекао.

- Она је за мене део света и својих пријатеља којих се не одриче. Мени ни Легија није могао ништа да прича, не може ни она.

- Дуга је колона оних који су се провукли после 12. марта. Не зна пта је радила али зна шта ја радим? Заборавила је зашто је хапшена. Ухапшена је због основане сумње да је дирректан учесник атентата на Ђинђића. То су потврдиле и она и њена сестра.

Ово је показало колико је то зло јако и присутно, то што је урадио Митровић то је било у границама што је досадно. Први пут сам у тој емисији видео Цецу, али зато она зна како сам се ја са њеним пријатељима дружио.

Навео је и да је власник ТВ Пинк Жељко Митровић био њихова жртва.

- Милица Митровић није хтела да је пусти у кућу, њихово дете је типовала. Него он то трпи због буџета - рекао је Јовановић.

Подсетимо, Ражнатовићева и Јовановић су се у емисији "Хит твит" која је емитована у недељу, јавно сукобили око периода након убиства премијера Зорана Ђинђића 12. марта 2003. године, када је полиција спровела широку акцију "Сабља", током које су убијени или похапшени чланови озлоглашеног Земунског клана који су учествовали у убиству премијера, а који су се дружили и са Цецом.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Туми

12.05.2020 20:18

Насла крпа закрпу.

ОДГОВОРИТЕ