Мирослав ллић без пардона о колегама које су тражиле помоћ државе!

Поједине колеге Мирослава Илића забринуле су се своју егзистенцију, те су тражиле и траже помоћ од државе због тога. Полемика о томе да ли је певачима потребна помоћ или не се провлачи већ недељама у јавности, а певач је истакао да би управо њихове пореске пријаве хтео да погледа, како би му било јасније зашто се они буне.

Забава 12.05.2020 | 16:34
Мирослав ллић без пардона о колегама које су тражиле помоћ државе!

"Што бих се ја разликовао од других? Сви ћемо да трпимо сразмерно. А ти што се највише буне због ове ситуације ја бих волео да видим њихове пореске пријаве", рекао је он без длаке на језику, али није желео да открива на кога тачно мисли.

"Увлачите ме сада у неке ратове. Не бих даље о томе причао."

Мирослав је током ванредног стања време проводио у свом дому у Београду.

"На неки начин ми је пријало ово принудно мировање. Код куће сам читао књиге, гледао фимове које одавно нисам одгледао, серије.. Радим све оно што и други људи који су у мојој ситуацији", истакао је он. 

Пре извесног времена писало се да се певач сели из Београда у Мрчајевце, село из којег потиче. Међутим, он каже да за сада остаје у спрској престоници.

"Немој да се залећеш. На тараби пише свашта. Ја живим у Београду, а да ли ћу ићи у Мрчајевце или ћу бити у Београду, радићу како ми се буде хтело", у свом стилу открио је он. 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар