Цеца после окршаја са Чедом: Ја сам му опростила а Бог нека му суди!

Без пардона Јовановић ми дугује одговор на питање зашто сам ухапшена, али као што сте видели, он ни после 17 година нема одговора. Иако је порицао своје односе, драго ми је што је на крају ипак признао да је ишао у Шилерову, каже певачица.

Забава 12.05.2020 | 14:05
Цеца после окршаја са Чедом: Ја сам му опростила а Бог нека му суди!

Ништа неће исправити оно зло које је мојој породици и мени нанео Чедомир Јовановић на врхунцу своје моћи, нити било шта сада може да се промени. Само сам сматрала да неко ко живи од пореских обвезника Србије дугује свима нама одговоре о својим односима с Легијом и земунским кланом.

Ово ексклузивно за Курир поручује фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић, након жестоког окршаја с лидером ЛДП Чедомиром Јовановићем у ТВ емисији „Хит твит“, где су се нашли очи у очи први пут после 17 година од акције „Сабља“ и певачициног хапшења након убиства тадашњег премијера Зорана Ђинђића.

Бурна расправа

Ражнатовићева каже да никад није добила одговор на питање зашто је завршила у затвору и да ће после свега, како каже, бог судити.

- Он ми дугује одговор на питање зашто сам ухапшена, али као што сте видели, он ни после 17 година нема одговор на то питање. Иако је порицао своје односе, драго ми је што је на крају ипак признао да је ишао у Шилерову (седиште земунског клана, прим. нов.), а то је само део онога што би он имао да каже. Добила сам свој мир да изговорим оно што годинама држим у себи, а све друго је тема за новинаре, полицију или, као што сам синоћ рекла: „Ја сам опростила, бог нека му суди“ - рекла је Ражнатовићева за Курир.

Због ове контроверзне теме тензија између певачице и Јовановића је доживела врхунац кад је она напустила емисију, али се након кратког времена поново вратила у студио.

- Да није срушио Шилерову, могао је на хацијенду код Душана Спасојевића (вође земунског клана, прим. нов.). Ви сте је срушили - рекла је Ражнатовићева.

Јовановић је потврдио.

- Могао сам, ал‘ сам је срушио. Тачно. Превише дуго ви трајете да бисте били наивни. Знате врло добро колико лажете кад говорите о њима као о мојим пријатељима. Ако сам ја такав према пријатељима, шта мислите какав бих био према онима који ми нису пријатељи, а ви ми то свакако нисте - рекао је Јовановић.

На то му је Ражнатовићева одговорила:

- Лажете, ви сте их дуже познавали него ја. Одричете се свих тих људи, пошто сте их мени оставили у аманет, али ја се не одричем, ништа ми лоше нису урадили. Никада своје пријатеље не издајем, какви год да су. Људи су мртви, а мртва уста не говоре.

Посете у затвору

Свађа је била најбурнија кад је певачица упорно запиткивала зашто је ухапшена. Јовановић јој је одговорио да је ухапшена због основане сумње да је учествовала у кривичним делима, односно да је била повезана са убицама премијера. Ражнатовићева је одговорила: „Исто колико и ви. Ко је вадио Легију из затвора, ја или ви? Ко је носио Душану Спасојевићу... Водио жену и дете у затвор, у ЦЗ, имам сведоке за то! Ви! Па, докажите ви мени ово за шта сте ме оптужили! А држали сте ме четири месеца у затвору, срам вас било!

Јовановић јуче није одговарао на наше поруке, али је на Фејсбуку поставио Цецину фотографију из Окружног затвора.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Оппппааа

12.05.2020 15:59

Па да је правде и бога..ти би била јос у прдекани...8мас ти изгледа превисе путера ма глави..пусти ти све то своје...

ОДГОВОРИТЕ