Емина Јаховић јури Лукаса, хоће дует са њим!

Емина Јаховић је максимално искористила изолацију да размисли о својим будућим плановима.

Забава 11.05.2020 | 17:37
Емина Јаховић јури Лукаса, хоће дует са њим!

Она је дошла на идеју да обавезно ступи у контакт са Ацом Лукасом чим се оконча ванредно стање! Певачица жели да што пре позове Лукаса и да му саопшти све што је смислила.

„Емина обожава Лукасову енергију! Јасно јој је да се он потпуно уноси у сваку своју песму, баш као и она, тако да је једино о чему размишља у последње време дует са њим,“ започиње извор и додаје:

„Он је по њеном мишљењу јака личност која нема проблем да искаже било коју своју емоцију, и он то, заиста, показује и на бини и уопште у свим животним ситуацијама. Баш због те његове искрености, Емина је убеђена да би њих двоје направили прави бум када би сарађивали.“

„Иначе, Емина је позната као певачица којој леже дуети. Радила је са Јоксимовићем, Мерлином, Сашом Ковачевићем, Наташом Беквалац, Милицом Тодоровић… Све су то били хитови који се памте. Зато и жели сада да ради с Лукасом јер је он ипак другачији, потпуно је аутентичан због чега је Емина убеђена да би њихова песма имала преко 100 милиона прегледа,“ објашњава извор.

„Просто, има осећај да је сада прави тренутак да ради с Лукасом! Већ има у глави неку мелодију, размишља и о тексту, али ће га контактирати тек када буде све скоцкала у својој глави, односно када буде имала готову песму јер се она бави и писањем текстова, али и комповањем, а нема разлога да Лукас не прихвати њену понуду,“ завршава извор за СЦАНДАЛ!.

Извор: Сцандал.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар