Откривено шта је др. Дарија шапнула Цеци у току емисије!

Србија не престаје да бруји о емисији "Хит твит", која је синоћ емитована на "Пинку", а у којој су гостовали Цеца Ражнатовић, Дарија Кисић Тепавчевић, Чеда Јовановић и Жељко Митровић

Забава 11.05.2020 | 16:21
Откривено шта је др. Дарија шапнула Цеци у току емисије!

Поред бурних расправа које су обележиле емисију, још један детаљ привукао је пажњу гледалаца - разговор Цеце и Дарије који су имали прилику да виде, али не и да чују.

У једном тренутку, док су Жељко и Чеда говорили углас, Цеца и Дарија су се приближиле једна другој и кроз смех размениле неколико речи.

Овај тренутак свима је привукао пажњу, али гледаоци у том тренутку нису били у прилици да чују шта је су певачица и докторка рекле једна другој.

- Да напустимо емисију и идемо на кафу, јер ова двојица галаме и једини причају - прокоментарисале су Цеца и Дарија.

У поменутој емисији, Цеца и Чеда Јовановић нашли су се, подсетимо, очи у очи после 17 година ћутње и избегавања, на молбу власника “Пинка” Жељка Митровића.

Емисија је била прошарана вербалним провокацијама и расправама између Цеце и Чеде Јовановића, а ситуација је експлодирала у последњим минутима шоуа, када се и Митровић умешао на Цециној страни, а она убрзо демонстративно напустила студио.

Извор: Еспрессо.рс Фото.принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

закон

11.05.2020 16:45

ста се оне имају смијати цеда је легенда овај митровиц гњда срам га било брани мафију

ОДГОВОРИТЕ