Сбербанк Бањалука нуди бесплатно мобилно банкарство

Користите мобилно банкарство Сбербанк а.д. Бања Лука без мјесечне накнаде !

Република Српска 11.05.2020 | 11:53
Сбербанк Бањалука нуди бесплатно мобилно банкарство

Као друштвено одговорна институција која увијек ослушкује потребе својих клијената,  Сбербанк а.д. Бања Лука ће се и у мјесецима који су испред нас трудити да испуни очекивања клијената, те да им олакша свакодневно пословање. Наиме, све своје клијенте који у наредном периоду поднесу захтјев за кориштење услуге мобилног банкарства, Сбербанк а.д. Бања Лука ће ослободити плаћања мјесечне накнаде за кориштење ове услуге, и то до краја године.

„У складу са новонасталом ситуацијом, као и мјерама превенције које се спроводе због ширења корона вируса, одлучили смо да својим клијентима омогућимо кориштење мобилног банкарства, без мјесечне накнаде. Своје трансакције клијенти могу да обављају без одласка у пословницу банке, из сигурности свог дома, користећи апликацију мСбербанкБЛ.

Уз наше мобилно банкарство клијенти имају једноставан и безбједан приступ свим својим рачунима, потпуну контролу властитих финансија, те могу да обављају плаћања 24/7. На овај начин, предузимамо све како би клијентима олакшали свакодневно пословање са Банком, те како би избјегли непотребне контакте у пословницама. Здравље и сигурност наших клијената нам је на првом мјесту.“, поручили су из Сбербанк а.д. Бања Лука, и овим путем позвали клијенте да остану у својим домовима, те да на тај начин буду одговорни према себи, али и према другима.

Позивамо све своје клијенте да своје финансијске обавезе извршавају путем нашег мобилног банкарства мСбербанкБЛ и тиме заштите своје здравље, али и обрадују свој кућни буџет.

Више информација о услузи мобилног банкарства можете пронаћи на: хттпс://www.сбербанкбл.ба/Цонтент/Реад/мсбербанкбл

(БН)