Нови детаљи стравичног злочина у Лесковцу

Стравичан злочин се догодио данас у Лесковцу у Улици Ратка Павловића. Мушкарац, жена и њихове две ћерке су пронађени мртви у својој породичној кући. Према првим незваничним сазнањима ухапшен је њихов рођак због сумње да је починио масакр.

Србија 10.05.2020 | 16:52
Нови детаљи стравичног злочина у Лесковцу
Како смо незванично сазнали, полицијаци су затекли страшну сцену у породичном дому. Беживотна тела жене која је била трудна, њеног мужа и две ћерке. Породица се пре месец дана доселила на ову адресу, па суседи знају мало информација о новим комшијама.
 
Неки од окупљених комшија су нам рекли да су раније чули више пута како се укућани свађају. Две убијене ћерке су, како незванично сазнајемо, имале, једна око 12 или 13 година, а друга око 18.
 
- Нико у то време није чуо пуцањ из ватреног оружја, па се претпоставља да су убијени неким хладним оружијем. Пошто је лепо време, врата су им отворена цео дан. Пошто су куће густо збијене, чуо би се пуцањ - рекле су за "Новости" комшије.
 
(Новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нису Албанци?

10.05.2020 21:14

Нису Бошњаци, Нису Хрвати... Срби су себи највећи непријатељи! Умјесто да нам мајка Србија напредује, да је боља од свих по свему...Срби се убијају међусобно? Страшно!

ОДГОВОРИТЕ