"Покретна болница" чека истрагу,али нема ко да је покрене?!

Летећа превара у вирусном профитерству: Од покретне болнице стигао само шатор и метална конструкција; Вишковић очекује још два авиона и два камиона “опреме”

Република Српска 09.05.2020 | 23:15
"Покретна болница" чека истрагу,али нема ко да је покрене?!

Пише: Слободан Васковић

Радован Вишковић, такозвани премијер, је у великој паници, јер никако да стигне медицинска опрема за покретну болницу. Најављује, по кулоарима, да ће остатак болнице стићи у још два авиона и два камиона, како би она била комплетирана. 

Питање је зашто болница још увијек није испоручена, зашто опет авионски превоз, а посебно откуд камионски, јер је Вишковић изразио бојазан да би друмски разбојници могли отети његов прескупо плаћени шатор.

Било је најављено да ће један авион пун опреме стићи у петак, 08.05., али није ништа од тога било. 

Покретна болница коју је купила Влада РС је, како ствари стоје, велика превара; Од те помпезно најављиване спасоносне куповине стигли су, досад, само шатор и конструкција, док ништа друго од медицинске опреме није допремљено.

Било би неопходно спровести детаљну истрагу око ове преваре, када би то имао ко учинити.

Бачени су милиони марака за најобичнији шатор, неко се врхунски уградио, јавност је безочно изманипулисана и преварена; Чак и да успију да некако склепају скаламерију коју би, добро уштиманим кадровима, представили као болницу, питање је коме она уопште треба.

Режим, тренутно, нема појма како да се извуче из ове, по њих погубне и срамне, ситуације.

Покушава их оптимистичним изјавама спасти Славен Ристић који је, како тврди, набавио покретну болницу.

Славен Ристић је, 06.05., за Н1 дао изјаву да је његова фирма Глобал Балкан купила покретну болницу од компаније Клеех Сyстемс која се бави израдом мобилних кампова, болница.

Каже да са том њемачком компанијом већ дуго времена има пословни однос, јер од Ристићевих фирми купују контејнере за становање и мобилне кампове. 

Када је ријеч о куповини мобилне болнице, Ристић је рекао да на основу понуде коју су дали за контејнере и мобилну болницу (што је било доступно у том моменту) Институт се одлучио за Мобилну болницу по цијени од 3.6 милиона КМ плус ПДВ.

"Новац је уплаћан Балкан Глобалу, а Балкан Глобал је просљедио уплату Кеех Сyстемсу из Њемачке", казао је он.

На питање Н1 зашто нису стигли медицински апарати, Ристић одговара:
"Чекали смо и добили дозволу њемачких власти за извоз медицинске опреме која је укључена у мобилну болницу. Очекујем већ крајем недјеље долазак тј. испоруку медицинске опреме и планирамо у најскоријем времену да све инсталирамо. Капацитет је 6.000 м2 са маxиманло 750 кревета од тога је укључено и са комплетном опремом за интензивну његу 50 кревета и додатних 450 кревета. Што значи да ће наша болница имати капацитет 50 кревета интензивне његе са свим потребним апаратима и 450 додатних кревета. У питању је мултифункционална болница и дјељива је опремом и и простором по потреби и за сваку ванредну ситуацију”.

Упркос Ристићевим тврдњама, опреме ни на видику.

Раније сам објавио да је власт РС “бункерисала” све информације око набавке покретне болнице.

Према информацијама, потврђеним из неколико извора, иза набавке покретне болнице стоји Драган Вучетић, преварант који је оштетио буџет РС за 1,1 милион КМ.

Он је, како тврде моји извори, био “кључна особа у Њемачкој преко које је дошло до набавке болнице”. 

Запањујуће је да Влада РС поново сарађује са Вучетићем који је већ пет година у бјекству од институција овог ентитета, како не би био процесуиран због крађе 1,1 милион КМ из бањалучке фирме “Никола Тесла”. 

Након информација да је Вучетић упетљан у цијели нетранспарентни посао набавке покретне болнице много је јасније због чега власт крије информације.

За Вучетићем је, својевремено, расписана потјерница, а власти Њемачке, чији је држављанин, одбиле су да га изруче.

 

УКП МУП-а РС поднијела је у јуну 2015, извјештај тадашњем Специјалном тужилаштву РС против Вучетића због основа сумње да је као в. д. директора Јавног предузећа “Никола Тесла” злоупотријебио службени положај и извршио пословну превару, чиме је овом предузећу узроковао штету од 1.104.878 КМ.

Зоран Тегелтија, тадашњи министар финансија (актуелни предсједавајући Савјета министара БиХ), чврсто је стао иза именовања Вучетића на директорску позицију, упркос доказима да је ријеч о преваранту који је иза себе већ имао неколико пропалих фирми.

Након што је опљачкао фирму “Никола Тесла” Вучетић је побјегао у Њемачку.

Драган Вучетић је био и савјетник Милорада Додика, док је обављао функцију предсједника РС.

Раније сам објавио да је, како тврде моји извори, стварна цијена покретне болнице 3,6 милиона евра, а не 3,6 милиона КМ, како је то најавио премијер Радован Вишковић.

До сада је за покретну болницу, према доступним информацијама, исплаћено 4,28 милиона КМ, плус 379.431 КМ за авионски превоз.

“Фонд здравственог осигурања РС, у складу са одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, финансираће транспорт (три авионска лета) покретне болнице у износу од 379.431 КМ”, одговорено је БНТВ из ове здравствене институције која није учествовала у поступку набавке покретне болнице.

Тај посао обављен је преко Института за јавно здравство РС.  

Авионски транспорт је вишеструко преплаћен и, без дилеме, је у његову цијену укалкулисана и нелегална добит оних који стоје иза овог незаконитог посла.

Моји извори даље тврде да фирма “Балкан глобал” из Бијељине, чији је власник Славен Ристић, само “покрива” посао у којем је Вучетић, иако криминалац и доказани преварант, ангажован од власти РС за “посао” са покретном болницом која никоме није потребна. Да је болница потпуно непотребан трошак потврдили су и највиши функционери РС који су у неколико наврата истакли да она неће бити употријељена током пандемије.

Ристић је за Н1 демантовао да познаје Вучетића и да је за њега, како каже, чуо тек када су извијесни људи објавили непостојећу везу са њим.

"Па, сам преко медија и Гооглеа сазнао за њега. Напомињем да је све у вези са нашим активностима компаније Елвако Метпро, Глобал Балкана као и ТРБ крање транспарентно и да се свако мозе врло лако увјерити у пут транскција и начин рада. Све ово смо ми урадили и радимо да бисмо у оваквим моментима били друштвено одговорни и корисни у шта се свакако сви можете увјерити у било којем моменту", казао је он.

Ристић је нагласио да је мобилна болница требала да буде извезена у Вијетнам, но напорима и његовим лично залагањем је преусмјерена ка Републици Српској.

Монтирање опреме, конструкције, кревета и шатора је отпочело у Залужанима.

И даље се чекају дозволе Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ за увоз припадајућих медицинских уређаја.

хттп://слободанвасковиц.блогспот.цом/

Коментари / 92

Оставите коментар
Name

Коле

09.05.2020 21:33

Хвала Васковићу, управо сам зарадио 100 км јер сам се кладио да је то превара. Овакве шаторе можете видети у Минхену на октобер фесту. И 2014 су слично радили, фонд солидарности, донације и слично.... Има ли у овој РС закона, полиције и тужилаштва а нема онда брате позвати Сипу. Онај Клошарац је могао у Б. Луци 7 дана фештати и никад полиција не би реаговала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збор 2020

09.05.2020 21:43

Сатори су једно образни и поруцени су за Коцица збор 2020.Босанциц це ове године довести Бају.Треба дици то све на веци ниво а не они распали и дотрајали Коцицеви сатори су превазидјени.Крајње време је да се мало улози на Мањаци и Змијање то заслузује.

Name

Унковиц

09.05.2020 21:45

Јој гледам слику која готива,само фале столови .

Name

Пељески Мост

09.05.2020 21:52

То це бити "болница за дусу" у којој це да наступи "пјевац" Додига у предизборној кампањи, наравно у бијелом манитилу. Пацијенти це бити зедни и гладни миљеници свима знаног СНСД-а!

Name

Ре Коле

09.05.2020 21:53

Извини, али у Минхену нису шатори него дрвене хале које су пелијепо изграђене-монтиране и унутра имају све садржаје, подиј за музику, балконе, кухињу, тоалет и др. Ови наши шатори немају ништа.

Name

ипе

09.05.2020 22:18

Интересантно како се брзо увезу кад пљацкају,а суспендовали јавне набавке. Распиратори,Пољске болнице,маске,ста год да је у питању од игле до локомотиве,имају они "фирму" да то набави.

Name

Ре

10.05.2020 03:42

Ово ће први јачи вјетар однијети до Бакинаца.

Name

Питање

10.05.2020 04:27

И да је комплетна стигла, на Марковдан 8.5., а није, питање је коме би она и зашто служила сад, кад је пандемија завршена? Што написа, Вукан на свом блогу, може идеално послужити једино за предизборне кампање Додикове секте, само унутра убацити пијеваљку! Људи моји, ово је заслужили да се свакодневно пише у свим средствима информисања, и да се бар на тај начин притиска ова, криминална дружина, која нас пљачка и черупа, ко остарјелу кокош, већ 20 година! Коме су они дали, толике милионе за један најобичнији шатор, у овој биједи, беспослици и беспарици, кад нисмо имали ни лијекова ни брашна, кад је предсједник ходао около и просио, ко просјак?! Ово је за сваку осуду, али и за суд!

Name

Ре

10.05.2020 04:36

Па ви појма немате није превара ово се ми спремамо за прославу на октобарским изборима цркните мисеви

Name

Ре

10.05.2020 04:37

Па И ми спремамо за октомбар фест алцемода славимо

Name

Ре

10.05.2020 04:38

Коле ниси ти видио Минцхен

Name

Ухх

10.05.2020 05:58

Таман један сатор за гаразу. Где се мозе паркирати поклоњени трактор.

Name

Јо

10.05.2020 06:09

Добар шатор да корона траје три године стигао би и овај шатор сто нису тражили хиљаду је шатора у Рс слободно ми би поставили џабе свеједно свадбу нема сви су нам слободни

Name

Е

10.05.2020 06:11

Какав октобар фест нисте видјели те шаторе ти шатори су високи пет метара унутра имају подове имају тарасе итд ово је обична саторцина

Name

Тегелтија Поткивац

10.05.2020 06:15

Нека тузбу покрене опозиција, нека буде барем један за један због тузбе око Бурлетовог воцњака!

Name

Е

10.05.2020 06:20

Али овај шатор је стигао на један позив предсједника владе замисли.

Name

Бивши Елвацо

10.05.2020 07:14

Кад Ристићу стане посао са наоружањем може шаторе издавати за свадбе и сахране.

Name

Ре

10.05.2020 07:50

Ови сатанисти имају намјеру унистити српски народ. Похлепни и бахати, заслијепљени су новцем који краду.

Name

Нострадамус

10.05.2020 08:00

За Ре Коле.Ñије Коле ниста погријесио јер је досао само потребни дио сто неко реце то иде на Мањацу за предозборну кампању гдје гостује Баја.Ту има да се скупе средства послије избора иде сатор у Ламинце ту це се посијати парадајиза тако захваљујуци Мили моци цемо цијелу зиму да једемо парадаиз.Цак це бити и за извоз.

Name

Рррр

10.05.2020 09:25

Погледајте само на БН коментаре од оног дана када су најавили да купују ту болницу и видећете, да и обично грађани су могли да знају због чега та болница нема смисла. То је пишање по грађанима.

Name

Рјесење

10.05.2020 09:36

Убила се ова сатра за турнир у малом фудбалу.

Name

Добојлија

10.05.2020 09:44

Постоји милион доказа да је ово приватни ентитет милорададодика у којем је он све и скупштина и влада и суд и тужилаштво.Овакве тираније и диктатуре није било у историји.

Name

Андриц

09.05.2020 21:33

Јос првог дана сам рекао сто и вецина нас мисли и дан данас:ово је највеца превара,наравно,послике короне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

10.05.2020 06:28

Нај већа превара а народ још једном показује да могу радити шта желе и пљачкати колико хоће. Нема казне нити одговорности док багра не сиђе са власти. До народа је!

Name

народ цами

10.05.2020 07:54

Народ цека пензије и плате а они покрали паре и сад монтирају неке склопоције само замазују оци народу па ово нема нигдје

Name

ДЕ

09.05.2020 21:37

Овакву болницу је мој деда изнајмљивао за сахране, прије 5 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.05.2020 22:14

Болница за свадбе и сахране xxаxxааxаxxаx

Name

Нерко

10.05.2020 11:36

Све сама багра и олош, е мој народе свих националности и вјера у БиХ, колико ли имате стрпљења и до када..

Name

Бобек

09.05.2020 21:40

Шатори и јесу најбитнији. Иду избори, гдје мислите убацити музику и прасиће. Јебеш опрему за болницу кад лијека нема. Ми се уздамо у Бају да ће нам у весељу мазнути и посљедњи фенинг из џепа. Удри Баја уз Гоци бенд и оне распјеване крајишнике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

09.05.2020 21:48

СИПА ДА ПРОВЕДЕ ИСТРАГУ И ЈАВНО ОБЈАВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милија

09.05.2020 22:47

Бар овог Вуцетица да стрпају на робију прије него сто и он побјегне у иностранство. Па после аки хице да казе све а ако неце нека робија и за друге.

Name

Ре

10.05.2020 04:14

Сипе и осе су њихови људи. Понекад и бахатији него ови

Name

писи

10.05.2020 07:57

Ово се зове појео вук магарца,,заборави

Name

киза

12.05.2020 11:22

Писи они се понасају као стрсљени. У медјувремену су мутирали па се понасају као они азијски од 5 цм. Али добро изгледа да је она која има свога "бога" задовољна и са тих 5 цм.

Name

Мргуд

09.05.2020 21:49

Људи ово ће бити соу, ово јос досад није видјено...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бруно

09.05.2020 21:56

Има ли неко да овим нецастивим људима показе пут у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

откуд то

10.05.2020 07:58

Откуд то кад је све продано и издано

Name

приједор

09.05.2020 21:57

Каква покретна болница? ниђе везе,Шаторско насеље гдје кад пада киша или снијег не смијеш прикључити ништа на напон 220 в, а камоли да у њој буду којекави медицински уређаји..???Дајте људи доста је зајебавања у здрав мозак.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ту га

09.05.2020 23:21

Вриједи сваке марке...да народу додје из г.зице у главу

Name

Ре суграђанин

10.05.2020 04:22

Само ће морати појачати дозу пред изборе и умјесто 100 КМ даваће 100 Еура. За оне који живе од данас до сутра, а има их много, куд ћеш боље. Баш их брига за још једну превару у низу. Ништа док са овог свијета не оду они који жале за Слобом и комунизмом као за бољом прошлошћу. Е ако нам је та прошлост била добра, онда нам је будућност веома неизвјесна.

Name

Ре

10.05.2020 04:31

Па гдје могу болесни људи по зими у пиџами лежати под шатором! Побогу народе, ниђе никакве везе, ово је превара вијека!

Name

пирмо

09.05.2020 22:01

Има и може се покренути истрага пред судом БИХ само ако неко тужи! Ово прелази државну границу и аутоматски подлијеже суду БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ту га

09.05.2020 23:24

За твоју информацију истрагу покреце и води Тузиластво Босне и Херцеговине, али... све је поклопљено

Name

Надам се

10.05.2020 04:33

Да ће се наћи неко ко ће тужити! Има нас, којима мозак још није испран до краја!

Name

свака ти цаст

10.05.2020 08:01

Свака цаст ако има јос таквих људи дај спасавајте док се јос мозе,само тузба а народце све подразат има јос људи здравог разума..

Name

Министру Лукацу

09.05.2020 22:05

Ко је убио Давид-а?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МУПетСхоу

10.05.2020 06:11

Нисмо ми, али смо за сваки слуцај унистили доказе!

Name

Докле

09.05.2020 22:11

Колико мафијаши на позицији власти још требају да опљачкају од народа да би се народ пробудио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

све,све

10.05.2020 08:03

Огулили су све сад се прибира сица

Name

Алан Форд

09.05.2020 22:14

Каква болница, шатор ће слузити у предизборној кампањи кад буде киса падала. Само јагњад, прасад и пиво убацити. Не мозе нам нико ниста јаци смо од судбине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тина

09.05.2020 22:44

Први јаци вјетар це ову болницу и направити покретном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б Л

09.05.2020 22:56

Па боље да нису ниста довезли,лаксе би било слагати да су камионе отели пирати којих се Висковиц бојао,па морали јос платити и авионски транспорт,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кева

09.05.2020 22:59

Види ти багре,ста су они смислили.Народ гладан и биједан а они и у најтезој ситуацији гледају како би се нафатирали.Гладна гамад. Ово све треба пред стрељацки вод извести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

.....

09.05.2020 23:10

Од првог дана се знало да је превара ал не смије нико јавно иступити, народ опјеван у пјесмама се боји руковаоца пољупривредним машинама. И опет ће побједити зашто,зато што је запослио бирачко тијело а остати без посла је луксуз који се не смије допустити.Зато спусти плуг мајсторе и заори још дубље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

10.05.2020 02:09

Лако је провјерити да је цијена квадратног метра шатора максимално 20 КМ. Кад се помножи са 6.000 квадрата, то изађе 120.000 КМ. А они платили 3.700.000 еура, што је око 7.200.000 КМ. Има ли ту мене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

има, има

10.05.2020 08:04

Ти једино мозес бити уовом сатору кад буду избори само морас знат коме дати глас,немој да погријесис

Name

Домаци странац

10.05.2020 03:21

Да Бог да да је отисла за тај вјетнам. Мени се висе цини да је сатор разапели за додатне снаге полиције за разбијање демонстрација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саторцину

10.05.2020 08:06

Сатор су разапели да јос који пут показу народу да могу да раде ста хоце и како хоце а да за то немозеим нико ниста.

Name

Шатор

10.05.2020 03:40

Сада су нас пустили да се сви заразимо, па онда да нас стрпају у тај шатор од болнице. И онда ће се оправдати зашто су је купили. Народе, перите рукице и ногице. Немојте допустити да се разболите. Ови само то чекају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цекај

10.05.2020 04:40

Доста јер це то и онако слузити за Бајине наступе а како знамо прогласен је богом и нема висе сједења по православним обицајима се стојеци моли богу.Навали марво!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

10.05.2020 04:58

Кад баја буде славио под сатором И јео јагањци И праасици Под овим сатором мозе да прими све своје блиске лопове И крадљивце а он це да завија ко лисица кад упадне у замку хахааа Луди народе немојте у октобру да не би гласали за насег великог водју Ко це пјевати (завијати)- под сатобом јесте лијеп мозе примити све госте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даниел

10.05.2020 05:15

Како нема ко да покрене. Сатори су првокласни. Њемацко квалитет. Идеални за грмецку кориду. Баја и друство треба само јос да доведу музику и певаљке и онда оплети: Немозееее нам нииико нистааааааа, јаци смо од судбинеееееееее.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјокс

10.05.2020 05:23

Хоце ли уз те авионе и камионе доци и који хеликоптер?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мозда

10.05.2020 08:10

Хоце доце,све је то тактицка варка народу људи крв проливали стварали дрзаву а ови сада русе ли русе

Name

Пензионер

10.05.2020 05:30

Господине Васковицу СИПА је дрзавна полиција и задатак јој је да се на цитавој територији БиХ бори и против криминала и да стити свој народ од криминалних пљацкаса !Људи запослени у СИПА могу покренути истрагу и без тузбе ако сматрају да је поцињен криминал а само за поједине радње тразе одобрење од надлезног суда ! Цудно је да СИПА не реагује на ову куповину , поготово сто се све одвија преко трецих лица а спомиње се одбјегли криминалац Вуцетиц.Мозда нико од слузбеника из СИПЕ не цита новине и не слуса независне вијести !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.05.2020 08:16

Нема од тога ниста све то лијепо бице затаскано као да није било ниста а паре подијељене,народ нека се обзире за болницом

Name

Харе

10.05.2020 05:34

Нама је лоповлук у крви и једним и другим и трецим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реган

10.05.2020 05:52

Ја сам ово знао прије 2 мјесеца,каква болница какви бакрачи,то је обични шатор.Ето народе,гласајте за лопове опет,и немојте се чудити што је све отишло у п.м.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви

10.05.2020 07:53

Сви прогледали само Сипа спавааа!цекају да се докази смакну!!пљацка стољеца а сви цуте потковани покуповани застрасени криминалци царују институције заробљене а све под будним оком медјународне заједнице!!??? Или и они не виде. Само народ прогледаоо али немоцан разједињен политицким партијама разбијен па уцијјењен!само забранити рад партија и лопове у затворе авдоказаа на све стране брзим поступком и јос брзим одузимањем имивине!!!медјународни суд судије странци а ове потковане избацити и на робију!!!!партије политицко тајкунске су зло на балканууу!куга 21 вијека

Name

Алф

10.05.2020 05:58

Добар сатор за изборе . Само треба укинути мјере убацити пјеваљку у њега , јагњице , прасице и не мозе нам нико ниста јаци смо од судбине (мозда нисмо од цороне ) могу само да нас мрзе ониии сто нас не воле.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДМ

10.05.2020 06:08

Висковиц сав овај криминал потписује, односно његови министри у влади,а главни актери ниста нису потписивали И ако буде каквих санкција они це се извуци као И до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клептократија и идиократе

10.05.2020 06:09

Дајте људи да додјемо у посјед цврстих, конкретних, необоривих доказа за овај марифетлук, ако је исло преко Њемацке морају постојати докази у њемацком систему, јер ако је и криминалац Драган Вуцетиц укљуцен у ову спрдацину поред свега сто је лосе урадио Републици Српској, сва ова наса похлепна незасита неморална камарила треба да заврси, не пред српским, вец пред неким америцким судом при којем је смртна казна легална и легитимна ствар или јос боље пред неким судом Ирана гдје се суди по серијатском закону и гдје се за крадју сјеку руке... Па докле висе људи да пустамо да нас мајмуни воде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сатор

10.05.2020 06:25

Ни у прослом рату се нису користили сатори, показало се да је та концепција ЈНА превазидјена. Избори це бити ускоро, свако даље наклапање је безз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

10.05.2020 06:27

Виле Срби чадоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марин

10.05.2020 06:42

Васковицу свака ти част што им дупе помјерас. Поједе их јер знају колико си читан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика

10.05.2020 06:55

Јефтиније би просли да су изнајмили сатореод глобуса ил љубиног сто људи праве свадбе у њима,да не иду до њемацке.а апарате свакако нецемо ни видјети.ал немогу се опрати паре,мозе сица ал милиони теско

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

10.05.2020 06:56

не треба вас у затвор . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лудило

10.05.2020 06:57

Ова власт са бурлом има само посла са домаћим и свијетским криминалцима, зато смо у свему дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АКТИВИСТА

10.05.2020 07:09

Желела је власт да нас обичног народа шго више оболи и заврши на ледини под шатором. У противном они би славили као и до сада, а пјевачица и баја са дијагнозом доносили одлуке кризног штаба. Наравно усвоју корист. Тешко нама мој народе шта дочекасмо. Нека нам је господ на помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За "чувара" Српске

10.05.2020 07:13

Феноменалан шатор за изборну годину, има Додик да потрпа читаву Републику Српску под њега и запјева, а биће и пасуља и пива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авион

10.05.2020 07:48

Треба да се провјери да нису лопови мозда отели авион кад није стиго остатак болнице,,а у овај сатор најбоље да засадимо воцњак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колико

10.05.2020 08:33

Ће секте примити, пред изборе накрађи су довољно за прасиће, јегњићи су скупи, биће кокошака.

Name

Лав

10.05.2020 08:44

Супер и не треба ништа висе може Додик да постави у шест градова за изборе да има де да пјева и лумпује поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

10.05.2020 09:16

Вуцетиц је био мој савјетник , Ристиц је савјетник гдина Лукаца тамо је уговором запослен а све ради лаксег пословања

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦХ

10.05.2020 09:37

Људи по ако је ово слика тог сатора то је циркус, кака Њемацка каки бакраци ово је прављено у некој приватној радионици. Сатори за обицне сеоске феште у Њемацкој су много квалитетнији и сама алуминиумска конструкција је робуснија и јаца. Ово је за сахране и васаре слабо а камо ли за болницу.Циркус!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мосса

10.05.2020 10:08

Очекујем да госп Васковић под хитно уђе у политику, али не са ПДП ни СДС, већ са својом странком. Имате гласове моје породице (17)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузиоци

10.05.2020 11:07

Тузиоци немају времена затрпани су слуцајевима крадје 3метра суме,крадјама бицика,проласцима кроз црвено и наравно сверцерима 3кг дувана.СЕКТА НА ВЛАСТИ ЈЕ КОНЦИПИРАЛА ДРУСТВО ДА СЕ ВЕЛИКИМ ЛОПОВИМА СКИДА КАПА А ОБИЦНИМ ЉУДИМА КОЈИ ПОКУСАВАЈУ ПРЕЗИВЈЕТИ У ОВОМ ЗЛУ ГЛАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милокрад

10.05.2020 14:29

Под овим шатором бурле слави славу, жени и удаје хахаха. И још за њега узео милионе марака ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

10.05.2020 16:24

Прво треба да постанемо правна држава, па тек онда долази суђење

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоки

10.05.2020 21:49

Добар шатор за предизборне скупове за онај јањећи и прасећи програм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

12.05.2020 11:16

Како неце стици опрема? Јањици и прасици само цекају на ред. Један авион прасица, један авион јањица, један камион пива и један камион ракије. Нема ста веома лепо организовано. После славља комплетну конструкцију пребацити, али под хитно, у лактасе како би се поједини воцњаци заститили од климатских промена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висенамјенска

12.05.2020 14:22

Добар сатор за славе Мозе бити и пластеник

ОДГОВОРИТЕ