Раста први пут јавно проговорио о Ани њиховом односу и њеном албуму!

Након дуже музичке паузе, певачица Ана Николић вратила се на сцену, а недавно је гостовала у неколико емисија у којима је говорила и у односу са бившим мужем Растом.

Забава 09.05.2020 | 19:15
Раста први пут јавно проговорио о Ани њиховом односу и њеном албуму!

Након ње огласио се и певачицин бивши супруг Раста, те открио шта мисли о њиховом односу, али и да прокоментарише Анин нови албум.

Ана је недавно у једној емисији похвалила репера и истакла да је сјајан отац њиховој ћерки Тари, али и једини мушкарац којег је заиста волела. Расти је свакако било драго да ово чује, те је узвратио Ани лепе речи.

- Ја то све знам, више пута ми је то рекла, али ми је драго што је и јавно то изјавила. То је лепо чути поготово када су у питању двоје људи који су из јавног посла, то је лепа ствар чути - рекао је Раста.

Осим тога, Раста је по први пут и прокоментарисао нови албум Ане Николић. Оно што је занимљливо јесте да је имао само речи хвале за песму коју је урадила Емина Јаховић, а са којом је прошле године заратио путем друштвених мрежа.

- Мени је страва, а невероватна ми је ствар коју је Емина урадила за Анин албум. Ја сам у једном тренутку био љут сто Емина ради неке ствари, а био сам свестан да може овако нешто да напише, она је написала ремек дело за Ану. Било ми је чудно да неко поред Марине може да се мери по томе, а Емина је доказала да може - рекао је Раста.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар