Након толико година Бору и даље мучи њена мистериозна смрт!

Ни после толико година од смрти супруге Верице, која је пронађена мртва у парку код хотела Југославија, познати српски певач Бора Дрљача не зна зашто је она дигла руку на себе.

Забава 08.05.2020 | 22:22
Након толико година Бору и даље мучи њена мистериозна смрт!

Ни данас Дрљачи није јасно како је преживео велику трагедију која га је задесила. Бора никад неће заборавити ни тренутак кад је у стану нашао њено опроштајно писмо са две кратке реченице.

- И дан-данас патим за Верицом. И пре тога је покушавала да се убије. Први пут је попила шаку таблета. Нашао сам је у кући у несвести на поду и одмах је одвезао на ВМА. Тамо је била на испирању. Спасио сам јој живот! Стварно не знам из ког разлога је то урадила. Верујте ми! Мислим да јој поред мене ништа није недостајало, имала је све. Зацртала је да то уради и нисам могао да је спречим - рекао је Дрљача једном приликом.

Певача је шокирало када је пронашао женино опроштајно писмо.

- Другом приликом поново је остала сама код куће. Деца и ја нисмо били ту. Кад сам ушао у стан, затекао сам опроштајно писмо. Сећам се само да је писало: „Много сам се уморила, извини. Чувај ми децу.“ Исте секунде сам позвао полицију и почео да је тражим - рекао је певач, а недуго затим полиција ју је пронашла мртву у парку код хотела „Југославија“, где је иначе ишла да вежба.

Један доктор тада је рекао певачу да ко једном покуша да се убије, више се неће спасти.

"Искрено, нисам ни читао полицијски досије, тих дана ми то није било ни на крај памети. Је*еш истину, истина је да је нема! Да ли се убила пиштољем, отровала, угушила, обесила, исти је ђаво! Ја ни дан-данас не знам шта се заиста десило. То је много утицало на децу и мене. Имала је у себи неки ђаво. Признајем, грешио сам милион пута. Ишао сам по турнејама, она је остајала сама. Мени је то професија, морао сам по два-три месеца да будем у Америци. Не могу да кривим себе, то је посао. Радио сам и зарађивао", испричао је Дрљача једном приликом.

Извор: Курир.рс/СД Фото: Драгана Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар