Цеца припремила уникатан поклон за унуче- од сувога злата!

Певачица Светлана Цеца Ражнатовић имала је најпре пуно обавеза око припрема свадбе и славе па је сада, када је све то прошло, одлучила да се позабави доласком унука.

Забава 07.05.2020 | 22:23
Цеца припремила уникатан поклон за унуче- од сувога злата!

- Још када је сазнала да је Богдана у благословеном стању, она је жели да им поклони уникатну колевку. Како се та колевка израђује неколико месеци, она је одлучила да замисао подели са сином и снајом како би могла да је наручи и да не буде бојазни да ће закаснити. Цеца је заједно цртала са дизајнером како ће колевка изгледати. Неколико дана трајала је само преправка свих детаља и које је она додавала и одузимала пре финалне верзије. Цеца је водила рачуна да све буде перфектно због чега је детаљно објашњавала дизајнеру како жели да изгледа колевка и сама му је цртала поједине детаље. На крају је он од њених скица напраио финалну верзију - говори извор.

Колевка је рађена у иностранству и ручног је рада. На конструкцији постоји плочица на којој ће бити угравирано позлаћеним словима Жељко, име које ће носити будући члан породице Ражнатовић. Овакве колијевке иначе коштају и по неколико хиљада евра. Цеца се на ову тему није оглашавала.

- Цеца никада не говори о томе колико је шта платила, тако да ни овог пута никоме није рекла колико кошта оваква колевка. Она је само своју идеју изнела Богдани и Вељку, показала им нацрт који је добила од људи који ће је израдити. О новцу није било речи, мада је свима јасно да није мала сума у питању јер је реч о познатој кући и ручној изради. Само ће транспорт колевке, који мора да буде авионски, изаћи много - додаје извор.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

безезе

08.05.2020 18:44

Фуј!

ОДГОВОРИТЕ