Има виле и викендице а кука на пензију од 120 евра, па му она послала пакет пун хране!

Певач Милош Бојанић није ни очекивао какво ће га изненађење сачекати од певачице Наде Топчагић. Кукао јој је да му је пензија свега 120€, па му је она послала на кућну адресу пола јагњета.

Забава 07.05.2020 | 19:42
Има виле и викендице а кука на пензију од 120 евра, па му она послала пакет пун хране!

Она се тренутно изоловала са својим супругом Златком Ђорђевићем на планини Тари, где имају викендицу. Милош Бојанић је, с друге стране, у својој породичној кући са супругом Бранком. Он је позвао Наду да би проверио како она проводи дане, али јој се успут и пожалио како му је мала пензија и како нема шта да једе.

Певачица му је у том тренутку поручила да то није могуће, јер има огромну вилу и новца. Када се Милош искукао на сав глас, Нада је одлучила да му пошаље брзом поштом пун пакет хране.

"То вам је жива истина. Чуо сам се Надом и она се похвалила како комшијама на Тари дели храну. „Имам три јагњета у фрижидеру, све месо смо осушили, спремили зимницу“, говорила ми је Нада преко телефона. Поручио сам јој да сам ја у великим мукама и да немам шта да једем. Али то није све, признао сам јој и да ми је мала пензија, која износи свега 120 евра. Изненадио сам се када сам угледао курира који ми је донео у пакету пола осушеног јагњета, три литре куваног парадајза, три-четири тегле меда, киселих паприка, ајвара. Нема шта Нада није спремила. Након тога сам ја позвао и рекао да сам се шалио, да моја супруга Бранка изврсно кува и да није било потребе за тим. Али она је била вицкаста и одмах ми је одговорила: „Једи сад кад немаш ништа“.", 

Извор: Курир/Блиц Фото: принсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар