Након краће и тешке болести преминуо Синиша Кисић

Након краће и тешке болести преминуо је Синиша Кисић, саопштено је из Олимпијског комитета Босне и Херцеговине, чији је био члан Предсједништва.

Босна и Херцеговина 07.05.2020 | 11:15
Након краће и тешке болести преминуо Синиша Кисић

- Са дубоким болом и жаљењем јављамо да је након краће и тешке болести преминуо наш драги колега и члан Предсједништва Олимпијског комитета Босне и Херцеговине Синиша Кисић.

Кисић је био дугогодишњи истакнути спортски радник и врхунски спортиста који је себи својственом снагом и енергијом дао немјерљив допринос развоју и уједињењу спортског система Босне и Херцеговине.

Својим радом и залагањем је у многоме помогао да олимпијски покрет постане и остане оно што је његова суштина - јединствен, заједнички и у циљу спорта и спорташа.

Током своје радне каријере обнашао је више значајних функција од којих издвајамо да је био члан Предсједништва ОК БиХ од 2007. године, предсједник Одбојкашког савеза БиХ, први градоначелник Брчко дистрикта и члан Савјета министара БиХ.

Кисић је био и одбојкашки репрезентативац бивше Југославије и освајач медаље са Медитеранских игара у Алжиру 1975. године.

Олимпијски комитет БиХ и цијела олимпијска породица изражава искрено саучешће породици и пријатељима, каже се у саопштењу Олимпијског комитета БиХ.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Саучеће

07.05.2020 09:32

Породици искрено саучешће, а њему нека је лака црна земља и нека Бог, души његовој, подари мјесто у царству небеском.

ОДГОВОРИТЕ