Синдикат: Стање у УКЦ-у лоше, неко треба да одговара

На тврдње руководства Универзитетског клиничког центра Републике Српске да је све у реду у тој медицинској установи и да нису тачни наводи из Струковоног синдиката доктора медицине Републике Српске о пропустима, поново су се огласили из Синдиката. Они су на данашњој конференцији за новинаре у Бијељини поновили да је стање у УКЦ-у лоше, да износе истину за коју имају доказе, те поставили питање ко ће сносити одговорност.

Република Српска 05.05.2020 | 17:59
Синдикат: Стање у УКЦ-у лоше, неко треба да одговара

На тврдње руководства Универзитетског клиничког центра Републике Српске да је све у реду у тој медицинској установи и да нису тачни наводи из Струковоног синдиката доктора медицине Републике Српске о пропустима, поново су се огласили из Синдиката. Они су на данашњој конференцији за новинаре у Бијељини поновили да је стање у УКЦ-у лоше, да износе истину за коју имају доказе, те поставили питање ко ће сносити одговорност.

Члан Струковоног синдиката доктора медицине Републике Српске доктор Горан Бјековић тврди да је у УКЦ-у дошло до кршења низа прописа.

“Шта је био проблем? Технички неадекватне мјере, нама уходаних протокола шта радити када се постави дијагноза, ко води или носи пацијента у ковид инфективну клинику? Кревет или колица, ко је носач, којим путем се транспортује пацијент, којим лифтом, да ли се то одмах дезинфикује, ко то ради. Пацијент је тада у централном блок, а не у ковид болници. Да ли су сестре и техничари са Хематологије возили пацијенте инфициране и незаштићене? Треба да их питате. Шта су нама одговорили пацијенти и сестре затечени у студентској болници која је практично ковид болница. Заштитне маске су добрим дијелом сами куповали.

Оно што су добили од УКЦ-а су имали обавезу да те маске користе седам дана. Добили су пар визира, ограничен број рукавица. То је опрема централног блока УКЦ-а. Шта је са оних милион пари рукавица помињаних на конференцији за штампу која се десила у недјељу. Да ли је неко обишао колеге и раднике УКЦ-а који су обољели и рекао им да су они погријешили, да су имали невидљиву опрему за заштиту и да су они сами криви што немају опрему и што су се разболили.

Проценте које су објавили у недјељу на конференцији за штампу, па кад се све сабере у односу на запослене по одјељењима испада да су поједина одјељења десеткована и до 30 одсто кадрова. Наши руководиоци се више баве мобилним болницама и паркинзима који коштају баснословно много. `Имаћемо најбољи паркинг у Европи.` Чиме се они диче? Коштаће око 35 милиона. У суботу, 2. маја долази до мобилизације у Клиничком центру, цртају ковид путеве, а ми знамо и ко их је цртао, претресају Онкологију и Хирургију…

Па када су већ исправни зашто то раде другог маја, послије емисије Изазови која се десила првог маја. На конференцији за штампу коју су тако штуро организовали у недјељу, нико није поменуо обољеле раднике здравственог центра. У понедјељак, формирају комисију о томе како треба да се понашају радници у централном блоку, пишу требовања о томе шта треба од заштитне опреме, праве турнусе љекара и сестара. Да вас подсјетим, то је 50. дан епидемије.

Шта је радила досадашња комисија коју води замјеник директора која је чак требало да обилази болнице у унутрашњости. Срећа па их нису обилазили. Они треба да науче како се људи понашају у ковид ситуацији од од Бијељине и Градишке”, рекао је Горан Бјековић, члан Струковоног синдиката доктора медицине Републике Српске

Он се осврнуо и на тврдње директора УКЦ-а да овој установи не недостају сталци и стетоскопи.

“Недјеља, конференција за новинаре, Владо Ђајић каже да лажу они који кажу да у УКЦ-у нема стетоскопа и сталака. Да ли он то хоће да каже да Вучић лаже. Ја колико знам то је рекао предсједник Србије Александар Вучић. Да га подсјетим на још једну ствар коју је предсједник Вучић урадио. Геријатријски центар Ниш и Блаце Центар за ометене у развоју руководиоци су завршили у затвори чим се појавила епидемија и обољели. Ко ће ићи у затвор за обољеле у УКЦ Бањалука? То питам Додика и Вишковића. Неко је крив и неко је одговоран. Нису медицински радници, ни помоћници ни помоћни радници. Или затвор што би урадио Вучић или оставке у најмању руку директора УКЦ и његовох најближих сарадника и замјеника, а не да се копља ломе на главним сестрама, надзорним сестрама и начелницима.”

У суботу, се огласила предсједница Цвијановић и рекла како нерадници проозивају раднике, рекао је Бјековић и додао:

“Надам се да се покајала око те изјаве. Република Српска броји око милион људи. Око 250 хиљада је у Бањалуци. Ко лијечи остатак Републике Српске, нерадници? Ми заступамо раднике. Неки доктори који су били на конференцији за штампу били су на специјализацијама по Београду, нису могли да положе поједине колоквијуме у Београду, па су изненада дошли у Бањалуку и положили испите. Они ће се препознати у овоме. Ја сам за разлику од њих факултет завршио са оцјеном десет, а специјализацију сам у Београду положио са оцјеном пет. 15 година комисија која је мене испитивала није дала петицу.

Замјеница директора је у недјељу на конференцији за штампу све вријеме маску на лицу дира рукама. То управо показује како не треба да се понашају људи који имају могућност да се евентуално сами себи пренесу ковид инфекцију. Не смије се дирати лице. То вам је репрезентација УКЦ-а. Све оставке да дају, да нас спасу. Ако су часни. Нешто се не сјећам да је неко понудио оставку, него се понаша самурајски.

У најважнију установу Републике Српске, УКЦ, репрезентација треба да буде састављена од компетентних и најбољих, а не од подобних. Да је тако урађено, не би ми данас имали педесетак обољелих и један доктор је умро. Боже не дај, шта ако још неко плати главом ову ситацију.”

Низ замјерки и питања везаних за рад руководства УКЦ-а изнио је и доктор Миодраг Фемић, предсједник Струковоног синдиката доктора медицине Републике Српске.

“Доктор Станић је дао једно добро писмо и приједлог министру здравља и ми га подржавамо, а то је да се оформи комисија, те да се изузму траке и видеонадзори да се тачно види у Клинићком центру да ли су стварно криви медицински радници, односно сестре као што кажу. Да ли су имали опрему, нису имали опрему, да ли су је носили итд.

Према нашим информацијама за које имамо чврсте, писане доказе све ово што смо рекли је права ситуација. Исто тако знамо, а и видјели сте у емисији на АТВ-у да тек сада почињу да се раде протоколи, тек сада почињу да се раде турнуси са радом здравствених радника, што каже колега Бјековић 50. дан када је требало да улазимо у фазу да се све заврши они су нашли да то раде. То  је на нашу иницијативу, односно одговор на оно што смо ми рекли када смо изашли у медије. Врло је разочаравајуће у овом тренутку да се директор Клиничког центра, умјесто да направи квалитетну реорганизацију и да испоштује протоколе, он се бави Синдикатом и члановима нашег синдиката и сестринског синдиката, тјерајући их преко начелника одјељења да се исчланују из Синдиката и на тај начин врши кривично дјело.”

На питање зато здравствени радници ћуте о свим проблемима, Фемић одговара:

“Директор Клиничког центра је направио тиранију према здравственим радницима у Клиничком центру. Нико не смије. Има тако ко ће изаћи и све потврдити када дође до тога. Међутим, изговор колега је да имају дјецу, кредите… Он уцјењује са отказима. Тако је већ и било када је требало да нам униште репрезентативност. Ми смо организација којој они припадају, ми смо ти којисмију да изађу… Њихова обавеза је да нам дају податке и они су нам дали”, рекао је Фемић на конференцији за новинаре у Бијељини.

БН ТВ

Коментари / 70

Оставите коментар
Name

Реалност

05.05.2020 16:16

Мозда и треба тразити помоц од струцњака из федерације,они су се и понудили

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

05.05.2020 17:25

Не мозе нама помоци нико јер ми не моземо признати да је ФБиХ у пуно бољем стању. Па ево примјера од неки дан када су Босњаци поцистили старо православно гробље у Сарајеву које нико од срба или СПЦ никада није ни обисао. јесте ли гдје процитали да се неко од срба уопсте захвалио људима на томе или да је то објавио у негдје у медијима РС-а?

Name

мирко

05.05.2020 17:53

Јесте БЛ 200000 људи али се 75% позитивних лијечи у БЛ.Хрватска има 79 позитивних љекара и не дижу дреку.Ове људе из синдиката у Бијељини нико не ферма и нису у стању ни један штрајк организовати.О каквимони путевима причају.Ми који у хитним службама збрињавамо хитне пацијенете тек након 2 дана сазнамо да смо прегледали позитивног пацијента.

Name

Ре Мирко

05.05.2020 18:02

Миркане... да не писем, знас вец ста...

Name

Валтер

05.05.2020 18:34

Добро је да се напокон неко од доктора усудио да критички проговори о стању у здравству РС.Ови храбри и поштени доктори,Бјековић,Фемић и Станић су за сада усамљени али би могли послужии као примјер члановима академске заједнице на Универзитету и правосуђу да проговоре и оголе овај криминални режим који не држи до струке него фаворизује послушне медиокритете

Name

За биби

05.05.2020 18:39

Казес дасу у сарајеву поцистили старо православно гробље.Види се поцисцено нигдје обиљезја.крста.

Name

ре мирко

05.05.2020 19:36

БЛ има званицно 180 000 становника али стварности је тај број за 10 или 15 хиљада

Name

Оп

06.05.2020 06:20

Мој докторе дјаба причаш. Није ми јасно да доктори школовани људи боје се неких месара и неких јазаваца са купљени дипломама.

Name

Није него

05.05.2020 16:26

Давно је пропаст закуцала на ваша врата,али ви сте ћутали. Сад је можда касно и за вас а и за нас. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цуј ба јахране

05.05.2020 16:38

Они праве паркинг а болесници једу зардјалим касикама,нема најосновни ствари у болници ,пропаст зива,само крадите док јос има

Name

ре

05.05.2020 17:22

Истина је сто Фемиц казе да уцјењују са отказима.Вец 15 година на најбруталнији нацин пријете и уцјењују, а у томе предњаце разни Богданици, Талици, Стевандици, Дзајици......

Name

ИXИ

05.05.2020 20:25

Бањалука има преком 200.000 становника јер сви који живе у њој нису и пријављени како би остварили путне трошкове и тиме плаћају кредите. Зна се на кога мислим. Друго, Клинички центар РС је централна болница и у њој се лијече становници од НГ до ТР. И нека тако и треба. Али гдје се лијече Бањалучани? Бања Лука нема болницу! Све је у Клиничком центру који је први контакт са доктором за Бањалучане. Бањалука подноси велику жртву и зато и јесте жариште. Не требамо се свађати сада већ се држати заједно од НГ до ТР.

Name

пр

06.05.2020 06:55

СВИ ЗНАЈУ ДА ЈЕ НА УКЦ ЛУДА КУЋА, СВИ СВЕ МРЗЕ, СВИ СЕ СА СВАКИМ ШВАЛЕРИШУ, ФРИЗЕРКЕ ШВАЛЕРКЕ ПРЕКО НОЋИ ПОСТАЈУ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ И АДМИНИСТРАТИВНИ РАДНИЦИ У УКЦ, МАГНЕТ И УЛТРАЗВУК СЕ НЕ НАРУЧУЈЕ ДА БИ СЕ ПАЦИЈЕНТИ НАМЈЕШТАЛИ ПРИВАТНИЦИМА, СВАКО ВЛАДА СВОЈИМ СЕКТОРОМ( СТЕВАНДИЋ СЕ ОТЕО КОНТРОЛИ), .СТАЊЕ У УКЦ САД НЕ БИ НИ ДОДИК МОГАО ВРАТИТИ У НОРМАЛУ СВЕ И ДА ХОЋЕ ЈЕР ЈЕ ПРЕВИШЕ ИЗОПАЧЕНО СВЕ И ЗАДУЖЕНО!

Name

ЗВОРНИК

05.05.2020 16:28

Све похвале док. Сува истина, које се секта боји. Народ је уз вас искрене и стручне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицерон

05.05.2020 16:31

Мало ко у данашње вријеме смије сасути истину свима у лице,само нема ко слушати.

Name

Гајба

05.05.2020 16:50

Зворник види се да си Васицев.Нема висе дила.Испали сте из игре.Енде.

Name

Ре:

05.05.2020 21:02

Слика и прилика како сви на УКЦ-у носе маске испод браде, па се чуде откуд толико жариште!

Name

Пацијент онкологије УКЦ

06.05.2020 06:22

Слазем се са Васим коментаром и ево додао бих да би мозда било занимвљиво цути мисљења и искуства неких пацијената који би свакако доприњели истини и подрзали добронамјерне исказе ових доктора ка сто су; др.Бјековиц, др.Станиц и др.Фемиц. Ститеци медицинско особље, свакако стите нас пацијенте. Хвала им у моје лицно име и име пцијената с којима дијелим ове тренутке у УКЦ, а који и нису бас за неку похвалу.

Name

Колега

05.05.2020 16:28

Полако бјековицу, прво освоји болницу у зворнику па онда на укц удари, дје си навалио ко мутав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тр

05.05.2020 20:28

Види црвени ботова што гутају трокуку(сомови) Потпишите се да вас директор награди,менаџер са менаџмента.Гријешиш гајба Васић и његови су као и ви смрадови, интерасџије,итд.

Name

Ухх

05.05.2020 16:32

Мој Бјековицу док се ти борис за медицинско особље. Данас зањеник директора болнице из Бијељине слави,пије и праве скупове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ухх

05.05.2020 18:08

Мислиш замјеник директора И то још мало

Name

Професор

05.05.2020 16:38

Сто се тице УКЦ РС, моземо реци да то Дјајиц добро води, само има наметнуте људе око себе за сараднике. Сто се тице медицинске струке, од владавине Станетица, Звјездана Рајковаца је и даље изврсни медицински директор, ријеци су сувисне за њу,довољно да питате запослене ста мисле о њој. А тек др Горан Топиц, којег је Богданиц гурнуо Дјајицу да га цува, тај везе нема, само профитира уз Дјајица, туга голема, подал, нељубазан и умисљен лик, нико га бас не воли. Дјајиц је требао јос давно да људе неке око себе промјени, али зато сто није, овако му је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре професор

05.05.2020 17:57

Прилицно тацно сто си написао, јос једино да си споменуо и др Хајдера који нити ста зна, нити се ста пита.

Name

Ре Професор

05.05.2020 18:49

А где се ту уклапа цувени стевандиц?

Name

за професора

05.05.2020 19:08

Професоре, гледате ли конференције за штампу у Србији и Хрватској? Ови наши у односу на њих не знају саставити просто проширену реценицу.

Name

Дак

05.05.2020 19:34

Ти си луд Дјаја је битанга незналица и олос Проф. Санетиц је за њега науцник

Name

Биља

05.05.2020 19:36

Дајицу јел ти то сам себе хвалис и одговара она твоја дронфуља.

Name

Срам да те је

05.05.2020 21:03

Коментара. Тацка.

Name

Плус Дјаја

06.05.2020 05:56

Ово Дјаја сам себе хвали. Ал це се уплусати на оних 35 милиона бас га брига за прицу

Name

Ад

05.05.2020 16:42

Однесе у приватне ординације па сад омањило па одма није добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја сам

05.05.2020 16:43

Ово је пресло све границе то је неспособна багра силовна и у прљавом мантилу немају ни слусалица а само оцекују МИТО и уцјењују болестан народ. Најгоре сто су они сви исти и по знању и карактеру и сви су умјесани у афере и њима је вазно да продје дан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахахах

05.05.2020 16:55

Ја овог ортопеда из зворника сто је запјенио,цуј комисија није дала петицу 15 година до њему хахахахаххааххаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2020 19:12

Што си љубоморан на туђи успјех? Упамти да свог успјеха нећеш имати док се тако понашаш. Ријетки су који медицину заврше са просјеком 10. Честитај човјеку. Браво др Бјековић!

Name

Занимљиво

05.05.2020 16:57

Сада це кривац бити Дјајиц и на његово мјесто долази Стевандиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре занимљиво

05.05.2020 18:48

Интересантно размишљање

Name

??????

05.05.2020 19:32

?????

Name

Два тоцила

05.05.2020 21:05

Нерадника, неспособна и нwструцна.... а лоповцине....

Name

Још једна важна ствар

05.05.2020 17:00

Драги доктори, могли сте и морали "сачувати" за ово зло др Голића...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре јос једна вазна ствар

05.05.2020 18:00

Требали су га сацувати за тебе(ако си муског рода) или неког твог муског цлана узе фамилије.

Name

Ре на бота

05.05.2020 18:34

Нека тебе лијеце Дјајиц и Педја Ковачевић,два гробара,а Голица остави на миру,ботцино

Name

дрина

05.05.2020 17:04

политицари су опортунисти.. видило се најбоље код стасе.. глуми цетника и онда пије у сарајеву с људима.. мени је зао ових људи који стварно раде за добробит народа.. и они су људи, имају дјецу, родитеље, супрузнике.. залосно докле су нас догурали..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

05.05.2020 17:05

Имао сам прилику испред сјеверног крила УКЦ крајем марта цекати висе од сат времена да ми се достави налаз прегледа. За тих висе од сат времена сам могао видјети како се постују мјере и како функционисе систем који су успоставили због епидемије ЦОВИД19. На залост тврдње из синдиката су 100% тацне и стање је критицно, а радници УКЦ цуте о томе због своје сигурности и посла. Није први пут да се на УКЦ десавају разне неправилности, а ето било потребно да их посјети вирус да би све то изасло на видјело. Проблем је у врху, односно директору Дјајицу и Стевандицу, па одна низе по хијерархији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре истина

05.05.2020 19:13

Нека додју у студентски центар од 170 пацијената нека ср провјери колико нас је заразено са абдоменале,онкологије ,пулмологиле а колико их је на инфективном за само петнаест дана сви знају да се за маске потписивало рукавица нема ајд сад нек дају оставке одговорни

Name

АТЛАНТИДА

05.05.2020 17:05

Нема срмта додати ни одузети!Др.Бјековиц је веома лепо све објаснио до детаља.Потпуна реорганизација УКЦ РС!Тамо где не сме бити катастрофа,већ дуго постоји.Сада је све испливали на површину.Мјесто да буде најугкеднија медицинска установа где се лијече пацијенти од најтежих обољења, где студенти медицине треба да стекну квслификовсна знања,ми смо допустили да та установа постане ругло медицине!Страшно!Под хитно из темеља кренути са темељитим промјенама.Та болница би требало да буде огледало целог здравства,напротив...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

05.05.2020 17:07

Ту је др Пеко Ковацевиц. Не треба нико струцнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знам га

05.05.2020 18:13

Смрад невиђени

Name

Пера

05.05.2020 17:23

Затвори су мали колико их то заслузује мој ДОКТОРЕ!! Не води струка овдје ниста ОВДЈЕ СУ БИТНИ СТЕВАНДИЦ КОСАРА И ЊМА СЛИЧНИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛука

05.05.2020 17:28

Шта се ови сада јављају, где су били пре неких можда месец дана када је Хематологија била инфицирана?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

05.05.2020 17:51

Градјани су криви ста раде овој дивној власти, треба замјенити народ за неки бољи,а ко би се и мјењао за овакав народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знам га

05.05.2020 18:11

Смрад невиђени

Name

Дом здравља

05.05.2020 18:01

Кад поцињу да раде у Домовима здравља, мислим не телефоном ни преко прозора?

ОДГОВОРИТЕ
Name

С4јо

05.05.2020 18:30

Ма знас ста и овај је ко и они мислио сам да је неки цовјек и доктор ,а он нула бодове,пет пута доводим дијете на преглед код њега а он се прави луд,упропасти ми дијете скроз због своје политике,сви би да владају и у фотељу,боље је и у сомалији него овдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.05.2020 19:14

Кога овај струцњак лијеци зна ли ко??? Видим да ради за опозицију, вјероватно је небитан лик као и они...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знам га

05.05.2020 19:49

Мало је зивих које је он лијецио

Name

Пацијент

05.05.2020 19:46

Поздрав за др гована бјековица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

05.05.2020 20:00

Свака цаст и постовање за господу из Струковног синдиката.Оцигледно да је руководство УКБЦ-а катастрофално и постављено искљуциво по странацкој линији а не по знању и струцности.Надам се да це ускоро доци вријеме да одговарају за све пропусте и разне криминалне радње и да це заврсити тамо гдје им је одавно мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајцин

05.05.2020 20:13

Људи моји,тацно трацак наде за зивот улије'вјероватноца да овакав цовјек,доктор,људина као овај Бјековиц постоји.Па Доктор,најбољи и медј.најбољим студентима,докторима,а једноставан,народан,постен цовјек.Кад видим колико је његових колега"срозало се политицким ангазманима ,зарад финансиских тренутака у каријери,продајуци светињу као сто је Бијели мантил,стетоскоп и Докторску диплому додје ми да их у исти кос свију ставим...алиии,неее ,ОН ДАЈЕ НАДУ ЗА СРПСКИ ОБРАЗ,ЦАСТ,ДОКТОРСКУ ЕТИКУ...ЉУДСКОСТ. БОЉЕ ЈЕ КАО ЦОВЈЕК ЗИВЈЕТИ ЈЕДАН ДАН НЕГО КАО ОНАЈ ГИЦКО-СТЕВАНДИЦ СТО ГА ВАБЕ" 100 ГОДИНА.

Name

Приједор

05.05.2020 20:22

Да ли овај синдикат предузима ишта на овај лоповлук Уједињене српске и Стевандића у вези са набавком мед опреме преко туристичке организације. Да ли је неко из опозиције овако урадио, урлао би Стевандић као јарац. Лопови једни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

05.05.2020 20:51

Увијек су способни ,паметни и добронамјерни цутали, радили и помагали народу. Није ми јасно да оцекујете од Стевандица да помазе народу...хм,тај ради само за свој дзеп. Добро је Плавсицка рекла Додику, ако узмес близу себе Стевандица, неце бити добро.

Name

Зоран

05.05.2020 20:40

Нити је све како рече господин Дјаиц а нити је бас овако како овај каже. Обојица њих су колико ја видим прво политичари па онда све друго, и то политичари на супротним странама. Првог партија поставила на место којо је био нациљо други. Али стацемо тако нам је и сад и кад би дошли други. Лопови, лопови и једни и други а и нас 90% обичних смртника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

професионалац

05.05.2020 22:11

Крајње је вријеме да Ви љекари дигнете глас, покренете да неспособни оду како са власти тако И из здравствених установа.Задњи је цас да се спасава ако је остало ста да се спаси.НО ПАСАРАН !!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грррр

06.05.2020 02:06

Багра на дјелу. Гдје стевандић гурне њушку, готово је. Жали боже савјесних доктора и недужних пацијената.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

06.05.2020 06:10

Да ли је Стевандић члан синдиката.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок море

06.05.2020 11:22

Не, није. Он је послодавац.

Name

сенберац

06.05.2020 07:03

коце одговарат бице кривје онај које оболијо сетисе само врана врани оци невади

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

06.05.2020 07:17

За овакво стање у здравству РС- ке, крива је Федерација БиХ. Они су у наш Ентитет послали специјалну корона јединицу, са обученим корона ратницима , да шире вирус по Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да, да...

06.05.2020 08:16

Знамо ми сви добро др Бјековица, његове квалитете како етицке, тако и струцне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

06.05.2020 09:27

Очигледно вам је мука што је УКЦ реновиран, што је то једна савремена болница.

Name

Ре Марко

06.05.2020 12:45

Наравно да нам је криво јер и поред тога што је реновиран у њему раде само СНСД кадрови. А они су били просјечни студенти просјек 7,66. Поготово Ђаја.