Данас сунчано и топло, према ноћи наоблачење

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати сунчано и веома топло вријеме, уз мало нестабилности у централном појасу и температуру од 17 до 22 степена Целзијусова, док се према вечери очекује наоблачење са сјевера.

Република Српска 05.05.2020 | 08:37
Данас сунчано и топло, према ноћи наоблачење

Јутро је претежно ведро и мање свјеже него претходних дана, уз малу до умјерену облачност у сјеверним и западним крајевима, а око ријека и по котлинама уз појаву јутарње магле или сумаглице, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно сунчано, уз локалну нестабилност на у планинама централног појаса. Послије подне постепено повећање облачности долази са сјевера.

Биће знатно топлије него претходних дана, а током на сриједу слабе падавине од сјевера ће се ширити на централни појас, а затим и на југ.

Дуваће слаб до умјерен вјетар западног и сјеверозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница два, Рудо три, Гацко, Чемерно, Соколац и Бугојно четири, Вишеград и Нови Град шест, Билећа, Невесиње, Сарајево и Ливно седам, Зворник, Приједор, Зеница и Дрвар осам, Бањалука, Србац, Тузла и Бихаћ девет, Добој 10, Требиње 11, Бијељина и Градачац 12, Мостар 13 и Неум 14 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар