"У Српској све потчињено Додиковом режиму"

Народом у Републици Српској влада политичка демагогија. Вријеме је да на политичкој сцени дође до смјене генерација и да умјесто политикратије и диктатуре буде демократија која ће покренути економски развој Републике Српске и створити амбијент из кога, првенствено, млади и стручни људи не би одлазили.

Република Српска 03.05.2020 | 19:40
"У Српској све потчињено Додиковом режиму"

Ово је, између осталог, у интервјуу за политички магазин БН ТВ “Црно на бијело” изјавио предсједник концерна “Свислајон таково” Родољуб Драшковић.

У Републици Српској све је потчињено владавини режима Милорада Додика – категоричан је Родољуб Драшковић. 

“Под политичком диктатуром подразумијева се безакоње, владавина неког врхунског поглавара кога морају да слушају институције, Влада. Када ћемо имати професионалну Владу? То сам ја говорио Додику, не можеш прљавим политичким играма, национализмом, коришћењем емоција, патриотизма обичног народа, изазивањем зле коби, бранити РС. РС ћемо бранити дјелом”, каже Драшковић.

Драшковић тврди да Додику ништа лично не замјера, али:

“Господин Додик је политички демагог, а ја се бавим политичком економијом. Моја дјела се виде. Политичка демагогија влада овим народом. Вријеме је дошло да се стварност мијења. Умјесто политикратије на сцену мора доћи демократија. 20 година воде РС, за 20 година нека саопште народу своје резултате, гдје је привреда, БДП, гдје је број становника прије 20 година гдје је данас, гдје је младост, интелигенција.  Лично немам ништа. Чак напротив, када оде са политичке сцене, када дође нова генерација стручњака, професије, младости, енергије, када покренемо привредни развој, ја ћу увијек радо сјести са Додиком да попијемо ракију. Овдје се ради о друштвеним интересима, судбини народа РС”.

Никада са Додиком нисам био добар. Покушавао сам с њим имати добре односе и сарадњу у интересу привреде и народа РС, а с посебним акцентом на Херцеговину, каже Драшковић. Он напомиње да је и у ово вријеме вируса корона Додик показао своје лице, опструишући рад Фонда солидарности у Херцеговини и његове значајне донације медицинским установама, као што су респиратори и дигитални рендгени.

“Прије неки дан ме назвао предсједник Србије Александар Вучић да ми се захвали за све оно што радим за српски народ и Србију. Нажалост од господина Додика одговор, када сам успоставио систем солидарности у Херцеговини, у коме учествују сви, Додик је дошао и све разбио и остао сам сам. Како? Окупио је своје политичке егзекузоте и забранио рад на програму социјалног збрињавања херцеговачког народа”, каже Драшковић.

Коментаришући Додикове оптужбе да је као привредник дужан Републици Српској, а не она њему, Драшковић појашњава да је Групација “Свислајон Таково” власник 64 одсто капитала у Индустрији алата Требиње, а да је остало својина државних фондова.

“Ако дугује ИАТ, не дугује Родољуб Драшковић који је уложио 37 милиона КМ да би га оздравио, сачувао, обезбиједио трајну перспективу, а од стране Владе и Додика тај ИАТ осим лажних обећања ништа добио није. Све је данас под хипотеком, сва имовина ИАТ-а. Нека покаже Влада шта је урадила у посљедњих 10 година у Херцеговини, хајде да се гледамо у очи, разговарамо снагом аргумената, а не политичке силе”, истиче Драшковић.

Политика је прљава игра, а ја сам чист играч. Иако сам имао понуде, немам политичке амбиције, али сам спреман да учествујем у промјени политичког система у Републици Српској – поручио је Драшковић у интервјуу за политички магазин “Црно на бијело”. 

(БН ТВ)

 

Коментари / 102

Оставите коментар
Name

Невесиње

03.05.2020 17:47

Поздрав за Драшковица, то је прави привредник,а за ове је он рекао ко су и шта су!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ра

03.05.2020 18:03

Требају херцеговци ако имају части и поноса на изборима срушити лоповски снсд у херцеговини и цјелој републици ако овај народ невиди онда нема помоћи република српска ће нестати под додиковом влашћу

Name

Лука Преварант

03.05.2020 18:13

Е мој Драшковићу не можеш ти са овим сеоским варалицама као што је Лука Петрович. Иза леђа ти се смије и прича вицеве а у фондацију ти је гурнуо свог главног послушника и шпијуна Грубача.Кнеже ти си једини спас за напаћени народ Херцеговине или ће нас тотално нестати.Доста је било, све су слагали од Аеродрома Зубци па на даље

Name

херцеговац

03.05.2020 18:19

Буди се исток и запад буди се сјевер и југ .... Билећанка

Name

МРМ

03.05.2020 18:20

Херцеговци су народ који гледа само себе, јаки на ријецима (филозофи), а слаби на дјелима, колико их је напустило свој крај, којим се поносе у Србији и свијету, а ријетко ко се вратио од њих и покренуо несто у Херцеговини да задрзи народ и уцини је бољим мјестом за зивот. Није цудо сто Истоцна Херцеговина вази за најсиромаснију регију Европе и има становника таман колико и опстина Зворник.

Name

РЕЕ

03.05.2020 18:23

БРАТ ВИКА ДРАСКОВИЦА , ВУК ЈЕ ДОДИКОВ ПОБРАТИМ , ЗНАЦИ ДУПЛО ГОЛО

Name

Ре ра

03.05.2020 19:03

Хахаха сад И овај постењацина ад плати дугове мозе прицат о постењу

Name

Ре

03.05.2020 19:04

Зивио Миле И рс нецете бандо никад на власт а после ове кризе господине Драсковицу морацес ас дрзавним да сведес рацуне И платис дугове

Name

Ре

03.05.2020 19:17

Плати порезе и дугове дрзави којима си висеструко увецао богатство а онда паметуј и надај се новој власти која це те опет стедити од обавеза. Образ нула.

Name

ре ре

03.05.2020 19:48

а да Миле дезертер плати дугове покрадене стотине милиона марака преко Интеграл инзењеринга Проинтера Ланака Нискоградње МГМинда Тегелтија Кесица Каји Станковица Спирица Скрбица Стевандица и осталим многобројних неписмених љигаваца .

Name

гацко

03.05.2020 19:58

плати порез ,па прицај ста год хоцес јунаце...

Name

XX за невесиње

03.05.2020 20:00

Где овај би пре 2 године да помогне рођаку Говедарици,, дај болан,, или је то договор додика са њим и дукићем, биће и можда још или што је још вјроватније да ови што добро стоје осећају смјену додика па на време почели лајат нањ, запад ради на тој смјени то знади, кога нам доводе видиће се можда баш драшковић може наслутит или чак и знат што има пара.

Name

ЈОКСИМ

03.05.2020 20:15

Читам коментаре и не могусе чуда начудити. Посљедња капитална инвестиција прије Родољуба Драшковића у Херцеговини је 80их година прошлог вијека је ТЕ Гацко. Од тада су сви само носили из Херцеговине. Овај човјек је могао отићи било гдје. Дошао је у свој родни лрај и уложио милионе у већ опушћену привреду. Локални паразити су га облијетали да ухвате своју коску. Од доласка стално је у отпору и саботажама локалних моћника. И поред тога урадио је више него ико икад. У његовим фирмама су радиле и раде хиљаде радника. Шта су у Херцеговину донијели Петровић, Драгићевић, Таминџија, Скоко,...сви дошли у опанцима и продртим хлачама, данас богаташи, мултимилионери. И неко каза Драшковић дугује неке, договорено отписане порезе, а ови скоројевићи не дугују ништа... Јадни ли смо! Куку нама с нама!

Name

Урос Келава

03.05.2020 21:35

Поставио би вам свима питање као цовјек, за кога би ви гласали сутра на изборима сто коментарисете и да коректно одговорите. Ако Додик након свега добије на опстинским изборима у октобру и вецину опстина поклопи , а сви знамо ста је урадио и ради а то је само лосе за српски народ, лицно сматрам а мислим и вецина вас да је боље да нестане РС оваква каква је , опустосио је српски народ и раселио сиром свијета без повратка, истоцна Херцеговина је скоро потпуно празна, имам податак да од Требиња до Фоце свеукупно зиви око 40.000 људи а мозда и мање, а од Требиња до Зворника преко Романије и подриња укупно око 100.000 људи, долазимо до збира на крају, од Требиња до Бијељине и цијела Семберија до Брцког има 260.000 становника. За мене као цовјека ово је пораз. То је пола РС, а на дијелу од Брцког до Новог града и Бањалуцке и Приједорске регије зиви око 480.000 људи. Ист.дио РС је запостављен, народ се исељава нон стоп, захв.госп.Драсковицу број одлазака је смањен, ал сам не мозе пуно уцинити. Даље, Додик је окренуо запад против нас, гаји лазну љубав с хрватима који су нам крвни непријатељи доказано, и то на зор и из ината а завадја с босњацима без разлига и дизе тензије којих има 2 милиона у БиХ и који су финансијски јаки и запосљавају гро срба у Федерацији а хрвати нас не признају конститутивним у кантонима гдје су вецина..... Људи моји добро и брацо срби нас опстанак зависи од добри односа с босњацима јер смо везани свакако и то је кљуц насег успјеха, развоја , боље будуцности. Цијело Истоцно Сарајево све до Сокоца ради у Сарајеву, да не набрајам остале градове и Мостар гдје из Невесиња и други опстина људи раде ал у босњацком дијелу Мостара. Надам се побједи СДС-ПДП и да кренемо ка бољем зивоту за свију док нас Додик није потопио и укинуо , сад или никад.

Name

Тwист

03.05.2020 22:20

Овај прави привредник је затворио фабрику у Невесињу и оставио 40.радника без посла а фабрика је пресељена у Македонију гдје је јефтинија радна снага. Нема љубави према Херцеговини то је само интерес да капитал буде што већи.А то што дјеца бивших партизанчина причају о слободи и демократији то је тек прича за себе...

Name

Ре за Драсковица

03.05.2020 23:03

Јесте, подредјено је Додику, али ти и теби слицни га пред сваке изборе, лазним пројектима цупате из гована. Ста се сад нама залис. Имас октобар пред собом па цини ста ти савјест налазе. Ја према својој савјести вец годинама уназад понистим гласацки листиц и то тако сто ставим икс у свако поље, за сваку странку, за сваког појединца. Знаци унистен до те мјере да га нико не мозе искористити. А ста ти радис мајмуне, скупљас му гласове по цасној Херцеговини, варајуци Херцеговце, ријетко цестите људе на планети

Name

додиков полтрон

04.05.2020 06:08

Сто ме баја висе заглупљује заме је све веци бог

Name

За Уроса

04.05.2020 06:33

Подрзавам Васе мисљење, изузетно аналитицки, са логицним закљуцком. Све је оцигледно, огољено, поготово су маске пале послије ових притисак И тензија, све даље је до народа.

Name

Стани

04.05.2020 07:05

А на ком мјесту Родољуб мисли да пије кафу са Додиком, то није рекао.

Name

Доми ре урос келава

04.05.2020 10:25

Ма све си реко цовјеце,свака ти је на мјесту!Свака ти цаст,ал це идиота опет бити и ма их ,види се из коментараСам промјена изборног закона и оде додик и његова црвена багра!И просле изборе он је изгубио ,само покрао љигавац!

Name

Цасно и постено

03.05.2020 17:50

Истину у лице како власти, тако и јавности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КараБаја

03.05.2020 20:03

Шарлатан обични...

Name

Скептик

03.05.2020 17:58

И Додикива дјела се виде, разорено друштво, уништена економија, расељено становништво, срозан углед Српске, понижени радници ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.05.2020 19:08

То видите само ви беспослицари таковпаметан И радни народ види свјетлију слику рс И никад неце дозволити повратак лопова на власт

Name

Ре

03.05.2020 19:10

Хахаха небитног цовјека коментирају небитни људи па ко вас ста пита ал ето храните се својим глупостима

Name

Херцеговац

03.05.2020 19:11

А дје је помоц ја невидјо ниста од тога

Name

Ре ре

03.05.2020 19:50

Јеси ти ботино битан

Name

Гардиста

03.05.2020 20:37

За ре:потоку један,па нико нормалан и не зели повратак лопова на власт.Сви се ми слаземо да су лопови били и пре Снсд-а,али од пре 3-4 год се појавила светла тацка на политицком небу РС.А то су Јелена,Вукан,Драско...јос само да се ресе тих репова у СДС-у и ПДП-у,због којих су и изгубили изборе 2018.,и да покупе ваљане људе којих има и у Снсд-у,да се не лаземо,и да поведу РС напокон путем којим треба...

Name

помоћ

04.05.2020 07:01

коју је послао Драшковић у Невесиње подјелили су Додикови активисти и опет њиховим члановима. Багра невиђена само себи узимају. Сиротиња и незапослени могу само скапат чекајући да се власт смилује.

Name

Милан

03.05.2020 18:06

Дуго, али баш дуго нико није раскринкао Додика као Драшковић вечерас! Видјећемо шта це бити!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

лудило

03.05.2020 18:07

Само Станивуковић и Вукановић са новом странком без ове режимске опозиције РС могу извући народ и РС из овог катастрофалног стања РС све друго је тамбурање у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко Требиње

03.05.2020 18:20

Апсолутно тачно. Овај назови десидент се није овајдио у талу са судијом па сада просипа демагогију. Са овим је признао да је дужан 15 милиона, али Боже мој, "није" он власник већ само 64%. Лажни кнеже плати шта си дужан. Само Вукановић може,кад побиједи, показати гдје је мјесто и "богу" а такође и лажном кнезу Парољубу

Name

ДМ

03.05.2020 18:27

Не мозе само Станивуковиц И Вукановиц рјесити овај проблем без народа.Мене је страх послусности народа у овој епидемији према туортури коју власт врси над нама.Сви смо у конц логору , трпимо И цутимо . Људи нема критицне масе И све док је овако бице горе нама а посебно насој дјеци.Ово предуго траје!!

Name

РОЛИДУК ДРНД

03.05.2020 19:05

АКО БИ СПАЛИ НА ВАКАНИВИЦА И СТАНУВУКОВИЦА НИ ПРЕЗИМЕНА НЕБИ ИМАЛИ КОСУ ОНИ СТАСУ ОНИ ДВИЈЕ ВЕЛИКЕ НУЛЕЕЕЕЕ

Name

За лудило

03.05.2020 19:05

Да...али само са новом странком.. СДС и ПДП су потрошене странке и лопови су исто као и СНСД....Само НОВА СТРАНКА која би окупила како каже Драшковић..нове младе људе....

Name

Гардиста

03.05.2020 21:15

Апсолутно сте сви у праву,осим овог потока ДРНД,и једино тако мозе РС да граби ка бољем сутра.Знаци,само Вукан,Јелена,Драско...и без ових "репова" из опозиције,који им не дају да расире крила колико могу.Или нек отерају сву стару гарнитуру и љигавце из опозиције или нек формирају нову странку,и напред до победе 2022.год.Ја хоцу да моја деца расту у праведној дрзави ако вец нисам могао ја,не зелим да их овде одгајам и предам западном свету као готов производ.Немојте правити греске као 2018..Ово троје морају бити водје у странци,а не Иваниц,Бореновиц,Саровиц,Црнадак и остали...Ови локални избори нека их не интересују,од њх свакако нема неке вајде,али 2022. ако не победите,то је збогом РС,зивоту у РС,и моје збогом РС...

Name

Пајо

03.05.2020 18:08

Па шта рече Вучић, да идеш против његовог пулена Додика, или не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

03.05.2020 18:12

Драсковиц дизе глас,Дукиц дизе глас,стизе врло брзо крај за милог нам водју и његов резим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Рамбо

03.05.2020 18:18

Да ово није све договор. Као сто је радио војин митровиц

Name

МРМ

03.05.2020 18:21

Писете ви годинама о крају резима, а никако да додје до тога, трла баба длан, да јој продје дан.

Name

Ре Рамбо

03.05.2020 18:22

Драшковић и Дукић познате поштењацине ???

Name

Рамбо 2

03.05.2020 18:25

Пусте жеље. Слушам то већ 20 година.

Name

Бањалуцанин

03.05.2020 18:13

Цисти примјер каква је опозиција био Вук Драсковиц Слоби ( а Јаца дупло него данасња ) , а ти постао милијардер за то исто вријеме власти. Знаци измедју тебе , Додика , Босица нема разлике сви сте на свој нацин против мог народа. Он влада због овакве опозиције коју је унистио Босиц од СДС направио ЛДП, ти си тајкун , а Додик хостаплер. Зацарани круг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Бањалучанин

03.05.2020 19:44

Причаш глупости што се тиче Босића.Кад си чуо да је Босић умјешан у неку криминалну радњу.Никад.То је вама мука па лансирате лажи причу како су сви исти.

Name

Будуцност

03.05.2020 18:15

Пукла тиква! бице тиквењаце,здрава је тиква за старије мускарце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИ

03.05.2020 18:20

Да поздравим и дам подрску за Небојсу В. и БН тв.То су највеци и најјаснији борци против резима. За овога родољуба да казем ако је искрен нека га и нека помогне у скидању зла,али не вјерујем му до краја.Нека се доказе,јер је много са њима суровао.Свакако ГОТОВИ СУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роб

03.05.2020 18:22

Запад му је дао задатак, ингеренције РС које је добила Дејтоном морају бити пренесене на државни ниво. Ти Додик пљчкај ради шта хоћеш бићеш не додирљив. Он ће убрзо као Месић јавно рећи, испунио сам задатак РС НЕ ПОСТОЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОБАХ

03.05.2020 18:39

Наравно да је све подчињени том режиму и нажалост што људи не виде да је највећа пандемија,већа од короне вируса пандемија зв.СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јое

03.05.2020 18:53

И овај је демагог,"није му вјере хвалити",ал нам је нанио много мање зла него Додик,и све сто је рекао,назалост,је тацно,мада сви ми то знамо,ал има вецу тезину кад додје из његових уста.Уколико је заиста спреман да ради на смјени овог резима мозе бити користан јер је потребан сирок фронт да се ратосиљмо овог зла,дубоко је укоријењено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

113%

03.05.2020 19:08

додија нико не мозе побједити на изборима јер он броји гласове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

03.05.2020 19:22

Дошло вријеме издајника најприје Вук а сада му и брат Родољуб. Плати битанго порезе отплати кредите па причај. Никакав ти ниси привредник ти си преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милан

03.05.2020 19:49

Куд цес вецег издајника од бурле

Name

Будала као и ти

03.05.2020 21:03

Јадо,колики ти порез платиш?

Name

Ре

03.05.2020 21:04

Хахах цуј врати кредите, ко оно даде народне милионе сину????

Name

Ре за Ре

03.05.2020 21:34

Дао би и овај сину, ал није био у прилици.

Name

Боки

03.05.2020 19:24

Тако је Родољубе. Доле Дудук лопов, лажов, апсолутиста, манипулатор и западни квислинг у пљачки, задуживању и у расељавању свог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невесиње

03.05.2020 19:48

Да мислимо својом главом на прослим изборима гласали би за свог цовјека а не за ову која зна само реци да смо бакировци. Ово ви је право стање ствари

Name

Сана

03.05.2020 19:25

Плати порез и онда имас право гласа

ОДГОВОРИТЕ
Name

привредник

03.05.2020 20:35

Лоповској дрзави не треба дати ниста!

Name

Малко провидно

03.05.2020 19:31

Како сад то одједном, Додик не ваља?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

03.05.2020 19:38

Радује ме једна ствар у овом интервију,помињање Александра Вучића,и овај интервију је назнака одласка црвеног зла и Милорада Додика са сцене и њихових полтрона.Да нема подрску некога Драшковић ово вечерас не бих причао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми смо овце

03.05.2020 19:41

додик од насих пара направио приватну полицију а сад нам та полиција са пускама утјерује страх у кости, о лоповлуку је сувисно прицати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

03.05.2020 19:44

Жив нам ти био велика људино багра ће пасти до краја године закон о поријеклу имовине све им одузети од Београда Новог Сада по морима Бечу Монте Карлу све је зо лако провјерљиво напунити затворе са битангама и кренути сви заједно напријед на нам се дјеца врате из иностранства да гледамо како нам унучад одраста доста висе гамади неписмене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М И

03.05.2020 20:53

Стид ме било неко вече када сам гледао, онај прилог из Невесиња, када оне сировиме бучу, и срамоте Невесиње. Па зар смо спали да нас онакви представљају и воде. Па оно је срамота, па незнају ни да лажу, а лаж им и кукавичлук вири из очију. Народе скидај оно, не брукај те се више.

Name

Ацо БАЊА ЛУКА 999

03.05.2020 19:45

Свака цаст за великог господина Радодјуба Драсковица за сваку његову и сказану рец скинамо црвени СНСД у Р.С нама у Р.С вирус траје око 20 година то је наравно вирус за републику српску је СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

закон

03.05.2020 19:51

оваквога цовјека имати који хоце да улазе у херцеговину па то је богаство ал колико смо ми малумни нецемо то искористит погледјате само ста је у требињу направио колико људи ради милион марака је подијелио људима замислите неку дрзаву нормалну све би дали да имају овакога привредника ал овдје цини ми се није вазно вазна је политика свака цаст овом цовјеку без обзира ста неко мисли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо 999

03.05.2020 19:54

Тако је слазе се са вама

Name

Невесиње 2

03.05.2020 19:57

Тако је то цовјек је улозио паре, а ови само краду дрзавне фирме и институције и купују изборе злоупотребом, треба реци доста је готово недамо висе,закон о поријеклу имовине, вријеме је

Name

Истина

03.05.2020 19:52

Све сто сада прицас, тацно, ал ниси прицао кад си се с њим талио. Зато сједи један, и плати порез.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

03.05.2020 19:52

Све ово што се дешава народу у Српској је божија казна.Српски трактор оре српску њиву понад српског брда, птица српкиња, маца српкиња, онај српски бреак-данце....Много смо се уфурали да смо битни и да смо неки фактор.Љаксе нас из дана у дан лаже и срамоти кад год оде у Сарајево.Умјесто да тражимо начин како да се миримо са осталима, ми упорно гурамо прст у око својим србовањем.Докле више? Повраћа ми се од тог нашег сељаклука....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невесиње 2

03.05.2020 19:52

100% све тацно, Херцеговина треба кренути у промјене, маx. запостављена, за спас, промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.05.2020 20:35

Треба оне гангаше, из ремонта, и накве билмезе и бескичмењаке, сто крше закон и провоцирају нормалне људе, заувјек скинути са власти, и вратити их у основну школу. Оно је брука Херцеговине, полтрони, улизице, и још издаше свог вођу, сина дезертера и профитера. Све шљам до шљама. Дошло је врјеме промјене, и да се кукољ пошаље на сметљиште

Name

Коки

03.05.2020 20:03

Само необразован човјек може насјести ма приче разних Драшковића. Па Миле је од њега направио то што он јесте и дијеле кајмак заједно. Живи били па видјели. Како говорио тако му "Бог" помогао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невесиње 2

03.05.2020 20:13

Не лупетај, Драсковиц це све оставити Требињу он ради и ствара у реалном сектору, а ови само краду дрзавне профитабилно фирме, Херцеговци су га оставили 2014 на власти, ред је да га и скину, стоп висе

Name

Херцеговина

03.05.2020 20:14

Устао је Драсковиц.Дукиц...Требала би и Херцеговина да устане и ту му је крај! Ово није добро за Додига нимало..

Name

Занзибар

03.05.2020 20:15

Тако је Коки! Умјесто да цита књиге Додигове и интелектуалца Спириц-а овај уљез хоце да облати највецег сина Србског народа!

Name

За коки

03.05.2020 20:34

Ти ниси упознат причаш површински провјери да драшковић нема везе са овом наказом од додика ко год подје нападати додика одма је као против рс све је ово народ крив треба све обуставити па нека иду у црвени крст ко србима одговара само корјените промјене све ће земље у окружењу ово подржати сигурно шта то има рс дами је знати

Name

Тр- Коки

03.05.2020 21:01

Ниси упућен Драшковић је направио империју у Требињу са својим капиталом који је од свих својих бизниса широм европе слио у Херцеговину. Њему Додик ниста није помогао. Тај дуг кои се почиње у режимским медијима је само лаж. Ако је истина зашто нису вршили притисак свих ових година колико су на власти наго сада када је човјек изнио истину и чистог срца хоће да помогне грађанима РС. Подршка од срца за нашег инвеститора год. Драшковића и да има иоле поштења у херцеговцима треба му у свакој опширни бар једну улицу назвати његовим именом.

Name

Кнеу кнез

03.05.2020 20:12

Драшковић је мрзитељ Р.Српске исто као и БНТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.05.2020 21:17

Битно да си ти писмен.

Name

Доми

03.05.2020 20:12

НАЗИРЕ СЕ ТРАЦАК СВЈЕТЛОСТИ НА КРАЈУ ТУНЕЛА!ЦУВАЈЈ СЕ ДРАСКОВИЦУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

03.05.2020 20:14

Ал су прорадили ботови!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

03.05.2020 20:25

Исто мислимо као г.-Драсковиц. Миле и фукаре треба хитно смјенити. А онда истраге, судови и робија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.05.2020 21:03

Не вриједи само мислити вец треба да се ради на томе и мисли спровести у дјела.

Name

еверсекемани

03.05.2020 20:57

Пукла тиква

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИВКО

03.05.2020 21:06

НАРОДЕ НЕМА ПАРА СВИМА ЛОПОВИМА ПАСУ ПОЦЕЛЕ СВАДЕ. СТО ДРАСКОВИЦ НИЈЕ ОПТУЗИВО БРАТА ДОДИКА КАСУ НАСВЕ НАЦИНЕ ПЛАЦКАЛИ Р СРБСКУ. ЊЕНЕ РАДНИКЕ БОРЦЕ ПЕНЗИОНЕРЕ САМО КПД ФОЦА САМНИЦА 5 Г ОНДА СУДЕЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

03.05.2020 21:28

Ја сам 99% сигуран да се десио следеци сценарио-Баја је у ова кризна времена,услед недостатка новцао,одлуцио да на свој безобразан нацин,уз пријетњу,"опорезује" (цитај-рекетира) веце тајкуне у РС,неки од њих су оцутали и уплатили новац у Фонд Солидарности,неки су оцутали и нису уплатили,а Драсковиц и Дукиц су јавно одреаговали,ја никако другације не могу да објасним њихово нагло "отварање" оцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билецанин

04.05.2020 04:47

Од јако је свијета и вијека нема вецег лопова и казова од Дидика а у Трдбињу њгових помагаца Луке и његовог суре дезертера Таминдзије.Њихива се пљацка и силидесрство немомзе описати. Лука је изгубио сваки комоас а насто це му то изаци видјецемо,његово понасање пљацјање и мијесање у сваста не памти људски ум. Његови помагаци и у његовом понасању и цињену је за неког психијаатра који би му испитао осиху

Name

Невесиње

04.05.2020 04:56

Давно је требало отворити оциислим да је касно. Подрска драсковицу јер он улазе паре а ови улазу само лази.

Name

Миро

03.05.2020 22:04

Додику је јасно да губи Бања луку и Херцеговину коју не мозе висе лагати па је све снаге и куповину усмјерио на Добој и Бијељину. У Добоју му добро иде али Семберци се неце дати преварити. Цуј он и Мициц прицају и обецавају инвестиције које финансира Турска и Србија. Јадно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕРЦЕГОВЦИ

03.05.2020 23:22

БРАВО ДРАСКОВИЦ .ВЕЛИКИ ПРИВРЕДНИК АЛИ НИСТА НЕМОЗЕС ОВИМ УЦАХУРЕНИМ БИТАНГАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

04.05.2020 05:04

Тако је Родољубе!!! Подрска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

04.05.2020 05:10

Л....... л.... уништава све способне који му се супроставе. Сетите се шта је било са Миланом Јелићем, Бобаром, Крунићем, итд. Господине Драшковићу пуна подршка, али молим Вас чувајте се ове мафије,овај монструм не преза ни од чега. Поставио је на главне функције ликове који не могу ни двије овце да чувају али ће зато за вођу и да убију. Код монструма није битно шта знаш него да га слијепо слушаш.Лука Петровић је очигледан примјер најгорег полтрона и дупелизца. Ви сте за њега господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

04.05.2020 05:20

Највеце зло које је српски народ имао зове се Милорад Додик,а ови сто га га подрзавају нису ниста бољи,дезертери и струцно неспособни,политика снсд им омогуцила фотеље,без знања,са купљеним дипломама.И сад це они да нам кроје судбину,доста висе,ако ниста херцеховци су бар дизали буне,ови цуте као п....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

04.05.2020 07:28

Све што је рекао је апсолутно тачно, и вријеме је да се та црвена мафија отјера на сметљиште историје и да овај народ коначно почне да живи након бруталне окупације од 1945 наовамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тајкунчић

04.05.2020 08:45

Може ли број жиро рачуна од господина да му пошаљем коју марку, грота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уплати ти

04.05.2020 09:37

Радницима, а не тразис од радника мамлазе један.

Name

Када криминална власт

04.05.2020 09:35

Направи дугове, мислили да се и они продају......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радослав

04.05.2020 10:29

Бозе једини има ли те дај уклони овог Дода и ову влас сто нас опљацкасе.Незна се ко нас висе пљацка или Висковиц Цвијановицка Тдгелтија Стевандиц и остсли тајкуни додови свима задње било убила их бозија рука и клетва а ови требињски лопови Лука Таминдзија Мисељиц и остали Бозе им не требало Бозе ихцорона сорзила никад се не њели дабогда

Name

Срдјан

04.05.2020 10:00

Подрска, заједно сви, градјанска је дузност, обавеза, морална обавеза да ово зло оде, за све нас , младост , старе, најгори у Европи засто, не заслузујемо ово,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

04.05.2020 16:10

Крено Кнез на бога, лоше му се пише. Моро је прво отпјеват пјесму не може нам нико ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сане

04.05.2020 22:46

Драсковицу,помози Херцеговини да се ријеси ове багре и ових криминалаца . Уз тебе смо руси багру

ОДГОВОРИТЕ