"Мјере Владе у вријеме епидемије дале резултате"

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић истакао је да су мјере које је Влада предузела у вријеме епидемије вируса корона дале резултате, те да је сигурно да није било тих мјера да би број незапослених у овом тренутку или број људи који су добили отказе био знатно већи него што јесте.

Република Српска 02.05.2020 | 12:49
"Мјере Владе у вријеме епидемије дале резултате"

"Уколико погледамо окружење и много јаче економије, можемо рећи да је Република Српска у овом моменту учинила много више него остали. Морам да подсјетим да смо закључно са крајем априла за више од 10.000 субјеката и за скоро 40.000 радника у Републици Српској, уплатили порезе и доприносе за март како смо и обећали", нагласио је Вишковић.

Што се тиче одлука и помоћи за април, рекао је премијер Српске, Влада је планирала исплатити и најнижу плату од 520 КМ, као и порезе и доприносе.

"Та одлука је проширена у односу на март, јер су у марту били обухваћени само они привредни субјекти којима је одлуком Штаба онемогућено да раде. За април ћемо обухватити и онај дио привредних субјеката који су индиректно погођени вирусом корона, као на примјер да неко није могао да набави сировину, да испоручи производ, некоме је купац отказао наруџбу и слично", навео је Вишковић.

Предсједник Владе је најавио да ће за април бити обухваћено око 70.000 радника и за то је у Фонду солидарности планирано око 55 млиона КМ.

"У четвртак сам имао састанак са представницима Занатско-предузетичке коморе јер се појавила бојазан и људи су поставили питање шта ће бити са онима који нису почели да раде. Нашим планом смо рекли да ће одређени привредни субјекти почети радити 11. маја а неки 18. маја. Сви ти који не буду радили у мају имаће исту мјеру, као што су имали и у априлу и марту", нагласио је Вишковић.

Он је рекао да су мјере које је Влада предузела дале резултате јер је на дан, 30. априла било 2.403 радника који су остали без посла а од тога је њих 1.100 било на одређено вријеме.

"Али да не би било тако све црно у истом том периоду имамо 867 новозапослених радника", рекао је Вишковић за портал "Бањалука.нет", захваливши пословној заједници и предузетницима што нису отпуштали раднике.

Он је додао да у Инвестиционо-развојној банци има кредитна линија преко које ће се помагати предузећима од јавног интереса у локалним заједницама.

"Заједно са Европском банком за обнову и развој и Гарантног фонда Републике Српске биће обезбијеђено 50 милиона КМ које ће служити као гаранција за кредите које ће пословни субјекти моћи дизати преко комерцијалних банака. Гарантни фонд ће издавати гаранције нашим привредним субјектима. Ту су укључени занатлије, предузетници, мала и средња предузећа и моћи ће да подигну кредите од 5.000 КМ па до 500.000 КМ", нагласио је Вишковић.

Он је рекао да ће на састанку са пословним банкама Влада тражити да ти кредити буду повољнији него остали комерцијални кредити и са грејс периодом те да каматна стопа са гаранцијом Гарантног фонда буде испод три одсто.

"На такав начин покушаћемо омогућити пословним субјектима да дођу до обртних средстава, да након престанка епидемије коронавируса могу покренути свој бизнис. Неко ће од тих средстава моћи да набави сировину, да обезбиједи прву плату или да набави нову машину", појаснио је Вишковић додавши да ће се на томе радити већ од овог мјесеца.

Према његовим ријечима, појединим занатско-привредним субјектим већ је дозвољен рад и они ће већ послије Ђурђевдана моћи да се обраћају за гаранције и за ту врсту помоћи.

Предсједник Владе је најавио да ће Влада Републике Српске у наредних десетак дана завршити ребаланс буџета, гдје ће морати да буду кориговани планови који су били предвиђени за децембар 2020. године, а у складу са ситуацијом у вези са епидемијом вируса корона.

"Морамо се почети навикавати да живимо са овим вирусом и као што стручњаци кажу овај вирус је ту међу нама. Он ће живјети са нама и ми морамо наш начин живота прилагодити новим околностима што се тиче привреде, нашег приватног живота али и јавних институција. Стручњаци тврде да се нећемо брзо ријешити ни рукавица ни маски и заштитне опреме", рекао је Вишковић.

Он је нагласио да Република Српска тренутно има довољно заштитне опреме за медицински сектор. "За наредних два мјесеца смо спремни по питању опреме и свих ресурса које имамо и можемо спремно да се боримо са овим вирусом. И даље морамо првенствено заштити здравље наших људи а након тога на ред долазе све остале активности", закључио је предсједник Владе Републике Српске.

На питање има ли довољно средстава за планиране активности на рачунима Фонда солидарности, Вишковић је навео да средстава на рачунима Фонда има зато што је уредбом Владе предвиђено да се из буџета уплаћује средства у тај фонд.

"Што се тиче самих уплата појединаца, запослених, грађана и тих уплата има али то није довољно да би се подмириле све потребе. Захваљујем свима онима који су донирали и једну КМ у Фонд солидарности јер је све на добровољној бази. Према томе ако неко сматра да не треба да плати у Фонд солидарности то је његово право", рекао је Вишковић.

(Срна)

Коментари / 96

Оставите коментар
Name

Гроф

02.05.2020 10:56

Васе мјере су једино квалитетне кад је бјесомуцна крађа од народа у питању, ту Вам нема равних. За све остало сте неструцни, слијепи, лицемјерни и лазете за маедаљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре гроф

02.05.2020 11:35

А ти Грофе мислис да си постао паметан ако си ово написао. Сједис и цекас када цес неки коментар оставити. Јеси ли уопсте процитао текс и пратио ситуацију ста је Висковиц радио када су мјере у питању???

Name

РЕ РЕ ГРОФЧИНА

02.05.2020 11:40

А је ли јел то онај што рече да је Цорона измишљена, да је мување из страних центара. Ајде мало читај. Ако знаш. Универзитетско клинички центар у Бањој Луци постао је један од кластера и зато и јесте сва фрка везана за повећање броја обољелих, казао је предсједник Струковоног синдиката доктора медицине РС-а Мидраг Фемић."Оно што су ми рекле колеге и сви остали јесте да је организација по питању протокола у Клиничком центру катастрофална, да људи не знају протоколе, да немају носаче, већ доктори и сестре морају да носе заражене пацијенте са одјељења на Инфективну клинику или у карантине", рекао је Фемић за БН ТВ. У медијима, каже он, имамо хвалоспјеве да све функционише. "Немојте онда да се чудите што се у Студенстком дому тренутно налази, до јутрос 11 сестара и два доктора из УКЦ-а, плус данашњих пет новозаражених. Сви су из Клиничког центра. Ресорни министар је забринут и слажем се с тиме јер сматрам да нешто ту шкрипи", истиче Фемић. Диспечер и кризни менеџмент. Ха,ха,ха.Мој брате. Сингапур дрхти, а у нас ракија и диспечери.

Name

Ре овј пут фулас

02.05.2020 11:47

Виске је реко народним језиком а резултати су лоси нај лосији у региону За то нема оправдања имају папири који тако казу Петљање и лупетање не помазе. Помазе код оних којима је мозак ко орах. Ре инаце имас добре коментаре и реалне и не обојене

Name

Зос

02.05.2020 12:18

Грофе,ниси стари у праву.Они код крадје и отимацине немају мјере.Они иду до даске..

Name

X

02.05.2020 12:40

Ре за ре, ре Гроф; Пратили смо, једино му стомак порастао.

Name

Дрекавац..!!

02.05.2020 12:42

Јест овај "ре" ....неки мудар! Али без оно "р"...... шта једеш г.вна, па толика опрема "стигла" ,ајд купљена....па маска на велико је 0,01-0,03$....о чему ти причаш....овде је узрок ваше-њихово забадањем носа у сваку буљу...!пустите стручне људе нека се докажу,обрате,покажу.....само ви "све знате и умијете"....лопови невиђени...!! Доста вас је више!

Name

Корона

02.05.2020 12:47

Виско, ту сам за тебе и цијелу ти фамилију, до задњег мајмуна диспецерског!

Name

Гаги

02.05.2020 13:06

Кога ти лазес???Себе?Народ???Изолујте болесне од нас осталих,а немојте нас који радимо да затварате на три дана са старим и угрозенима.Пустите нас да идемо пецати.Ста нас мтрерирате.

Name

Зоки

02.05.2020 13:18

Све се ово уклапа у продузење ванредних мјера а то знаци директне погодбе и набавке. Јос ако у медувремену легне овај кредит бит це весело.

Name

ре гРОФ

02.05.2020 13:32

Толико су Вам мјере добре да сте данас саопштили да је у Дервенти 14 лица заражено ЦОВИД-ом 19, наиме рекли сте на телетексту РТРС-а да се ради о једном старачком дому у Дервенти и да су сва лица пребачена у Добој на лијечење. Жалосно зар не??????????

Name

Дадо

02.05.2020 13:53

Ја само цујем и видим да од вас привредници тразе паре које нисте уплатили јос увијек. Да ли цете и када нека јави неко од привредника кад легне на рачун. Знам их много који се јос увијек надају парама за стете од поплава које сте покупили од фирми и радника. Такодје од донација. Неколико фирми у Добоју је заувијек затворило.

Name

Милија

02.05.2020 17:18

Не видим разлог засто људи нападају Висковица. Цовјек је по занимању диспецер теретних возила у руднику боксита. Ста оцекујете од њега?

Name

Нико

02.05.2020 19:24

Па окле онда толики заражени у бања луци

Name

Ха ха

02.05.2020 10:57

Дали резултате зарадили висе пара у дзеп казњавали људе кредити стигли трпали у дзеп

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

02.05.2020 11:39

Диспечер је управу, мјере су дале резултате али КАТАСТРОФАЛНО ЛОШЕ!

Name

.

02.05.2020 12:18

смјесан ко цртани филм

Name

Миро

02.05.2020 13:55

Кентаур...пола цовјек...пола коњ..али зна се некад догодити ... висе коњ...

Name

кики

02.05.2020 11:00

Висковицу отварајте сутра кафице и ресторане....од поцетка сте пратили мјере из Србије...био би ред да сада наставите. Немој издат мајку Србију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛука

02.05.2020 11:24

Да ли су кафићи и ресторани једини недостатак у твоме животу?

Name

Ре БЛука

02.05.2020 12:07

Хоћеш рећи да смо ми и Србијанци паметни, а да су Швеђани будале? Читај мало више, бићеш више информисан

Name

За ре бањалука

02.05.2020 12:26

Да Сведјани су погријесили. Код њих је смртност преко 12%. Код нас је добро кренуло, али је сад лосе. Сад плацамо данак дугогодисњег бахацења на које смо затварали оци и мислили неце мене.

Name

Ре за ре Бања лука

02.05.2020 12:34

Ствари посматраш краткорочно. А кад се подвуце црта за годину дана, какви ће бити проценти? А и WХО је рекла да је СWЕ приступ добар. Блокадом спрецавас ширење вируса у кратком року, а кад тад ће се отворити границе. А ми тада нећемо имати имунитет крда, а вакцина ни на видику... Блокаде служе само да се не преоптерети здравство

Name

БЛука

02.05.2020 12:56

Ре ре БЛука Шведска има неких 0,2% заразе, Српска 0,07%;Шведска је попут Тајвана, Кореје, Сингапура, ХонгКонга вршила масовна тестирања и откривали су на вријеме заражене и њихове контакте те их на вријеме стављали у изолацију;Швеђани су као и наведени изузетно дисциплиновани па су поштовали све препоруке и све изолације, заражени и сумњиви нису ходали около и лагали о своме стању;Шведска је свјесно жртвовала своје старије и болесне. Код нас, колико смо ми савјесни и дисциплиновани? Пре пар дана у разговору са људима дође мени кедан и рече "Ти си бураз подлегао причи фармакомафије." а нико не поставља питање када би се понашали како он и неки заговарају да може доћи до тога да се заразе медицински радници и ко би мас у том случају лијечио....преко 100 доктора је у Италији преминуло од последица заразе ЦОВИД19 вирусом. Ово није нешто шта можеш на ногама преболети, ово може и убити.

Name

виско

02.05.2020 13:00

Овај Виско као погубљен слуцај ,он дјелује као наркоман сад прица једно сад друго,,мало попит цовјек

Name

БЛука

02.05.2020 13:03

Ре.... Не постоји имунитет крда, просто непостоји и нико још са сигурности незна да ли је тај имунитет стваран или колико траје;Британци плаћају велику цијену тога приступа, Швеђани су одустали од тога приступа и увели су одређене рестрикције. Тренутно је једино решење изолција,непостоји лек, непостоји превентива. То шта си рекао за СЗО нике истина јер то није став СЗО већ једног човека у СЗО који има историју злог рада по Африци.

Name

Тртмрт

02.05.2020 11:01

Хахахахахааааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гајба

02.05.2020 12:32

Хвала Републици Српској сто мисли на тих 2000 људи сто су остали без примања !!! Њихова дјеца не морају да зиве ...

Name

Ђетић

02.05.2020 11:02

Бајковити. Предивно. А ја мислио да си ти ментално инсуфицијентан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Царуга

02.05.2020 11:04

Овај нема образа

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛука

02.05.2020 11:24

Нити образа нити карактера, а то нема везе са овим дешавањима....

Name

ДМ

02.05.2020 11:46

Па одавно је престао говорити "образами мог" хихихи.

Name

Казнити га треба гдје МУП

02.05.2020 11:58

Нема ни рукавице

Name

Влад Тепеш

02.05.2020 11:05

Ко је овај лик и о чему он то прича?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.05.2020 11:30

Ја њему неби дао ни гуме на камиону да ми мења. Лици ми на неког хамала који се убио за градјевине

Name

кики

02.05.2020 13:13

Ма дао би му да ми закрпи и завари ауспух на Југу..у најгорем слуцају.

Name

Рале

02.05.2020 11:05

Јадник, стварно бједан, па он сам себи не вјерује, али ето толико је уцјењен да сам себе лазе. Такав образ имати, и сам себе понизавати, е нек се мало замисли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прва

02.05.2020 11:06

Цути тебе се ниста непита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гардиста

02.05.2020 11:07

Влада је планирала исплатити,влада це покусати,влада разматра...па кад цете реци влада је донела одлуку и објавити у сл.гласнику.Како бонусе исплатите одмах,па како ови кредити сто нам предлазете да диземо бице одмах доступни после 07.маја.То све мозе одмах,уплата минималца стално на цекању.Багро једна,затворили нас без потребе,против насе воље,а зарад као насег здравља(сад нас пустате да радимо,а вирус и даље ту),а сад нам предлазете кредите јос да дигнемо.Е дабогда вас стигло све...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тугомир

02.05.2020 11:11

Цитам вјести о УКЦ РС о заристу короне о медецинској опреми у УКЦ РС па цитам ову изјаву и питам се у колико дрзава ја зивим имам осецај као да зивим у три дрзаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

02.05.2020 11:21

О цему ти , па ти сам себе неразумијес како цете градјани раумјети или ти јос увјек додик писе ста цес да извалис бозе сацувај ме ове сотоне

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

02.05.2020 11:21

премијеру гдје си се осисао кад је рад фризерским салонима забрањен или си и ти исао код неке фризрке у гаразу или куци као сто сви раде , умјесто да сте прописали мјере и људима дали да раде ,ви нас све правите будалама, прво својим понасањем јер сви видимо да сте се пицнули тј осисали а о томе како су неке васе мјере дале резултате то ви мацку о реп ,прво ви сте неспособни да ви осмислите било какве мјере вец само цекате да цујете ста су други урадили с том разликом да други нису покрали све сто се могло покрасти из будзета и од народа па сад имају резерве са којим могу да помогну свом народу,ви једино мозете поново само да нас јос задузите и од тога пола покрадете тј дате привилегованима кроз намјестене тендере и тако у недоглед док се ово не сруси све као кула од карата јер сте темељ РС унистили одавно дјаво да вас носи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

02.05.2020 11:22

На неки нацин је мој коментар за такве изјаве од тога: ХА ХА ХАХА

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

02.05.2020 11:24

Какви резултати? Ах,ја за вас и у окрузењу. Сигурно сте се добро обезбједили. Говорите као да је пандемија просла, а код нас изгледа тек поцела. Ста це бити даље Висковицу? Добро знате да пара нема. Оно сто це доци, вец је потросено унапријед. Такве незналице не постоје нигдје само код нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јовица

02.05.2020 11:25

То премијеру, прогласавај побједу над вирусом док се други нису досјетили

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоле

02.05.2020 13:02

Нема он појма телац мало јаци

Name

ДМ

02.05.2020 11:27

Захваљуци власти ми у БЛ добицемо имунитет крда зато сто су васи бахати људи крили контакте, а богами И кластере сте крили , а стално окривљујете обицне градјане.Привреда нам је била на кољенима И прије пандемије.У јавном сектору опсти јаваслук И тамо раде само савјесни радници, а остали не морају ни да долазе на посао И због тога су медјуљудски односи никакви.Раднике сте преко директора присиљавали да се одрекну дјела плате за васу солидарност коју ви крцмите како хоцете.Кази вец једном ко је био твоја веза за набавку пољске болнице.Као премијеру народ пуца, изици це на протесте без обзира на васе бесмислено ванредно стање.Овако висе не мозе.Доста васих лази !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лејкерс

02.05.2020 11:28

А јел богати.Зар и то има

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

02.05.2020 11:33

Е мој Јадоване, јаднији си да не може горе. Купујеш покретну болницу која нема нити ће имати никаквог ефекта осим да украдете за себе, просите по свијету, а то касније продајете апотекама, узимате од радника у фонд солидарности а овамо дијелите по 1000 км некима што узимају сваки дан поред плата које им нису упитне. Мјере које предузимате немају никаквог ефекта јер смо најгори у региону у борби против короне. Кажњавате пензионере и грађане без маски и рукавица а не питате имају ли пара за купити, правите секташке феште и лочете док ово радите. Зато ћутите и не лупајте више јер народ све види а и зна и доће вријеме кад ћете завршити на робијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Бане

02.05.2020 13:05

Свака ти цаст брате рекао си исто сто многи мисле..Зивио,Бог те помог

Name

Алан Форд

02.05.2020 13:17

Није болница купљена без потребе. Иде изборна кампања, шатор се за цас пребаци гдје треба. Замисли који дернеци це се правити. Не мозе нам нико ниста јачи смо.од судбине...

Name

Ре Бане

02.05.2020 14:20

РАДОВАН НЕЈАКИ ЈЕ СПОСОБАН ВИДИШ ЧОВЈЕЧЕ ДА ЈЕ УСПИЈО КУПИТИ БОЛНИЦУ ИСПРЕД НОСА ВИЈЕТНАМУ МА СКИДАМ МУ КАПУ

Name

Гоогл

02.05.2020 11:43

Па кад су мјере биле мање било је 10 ак 15 ак а сад је 50 ...60 који лазови .......А МЈЕРЕ СУ СКОЦИЛЕ ВАСИМ ГРЕСКАМА ПА 50 ПОСТО ЈЕ ИЗ БЛ САМО А ЕПИЦЕНТАР ЗАРАЗЕ КЛИНИЦИ И ЉЕКАРИ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

02.05.2020 11:44

Свака част предсједниче Радоване!!! Влада Републике Српске је показала да је уз свој народ у најтежим тренуцима, а ви хејтери фуцк офф!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гардиста

02.05.2020 11:52

Сандра,сад це татина плата иза недеље,а прорадице и делта,па иди мало купи себи неку крпицу,да мало смањис тај стрес и негативну енергију...

Name

Дјокс

02.05.2020 11:53

Браво Сандра, ти си мени много згодна.

Name

Ре Сандра

02.05.2020 11:55

Yоу анд yоур пресидент схоулд фуцк офф, Сандра!

Name

Ре

02.05.2020 11:55

Сандрааааа, опрем добро!

Name

Перо ложач

02.05.2020 12:02

Ре Сандра, Старлето режимска ћути, није ти то у опису посла већ да забављаш газде на приватним оргијама....

Name

Ре Сандра

02.05.2020 12:05

Је ли ти она Вулицка из Добоја,мозда,сестра?Знаци,теби је Висковц Бог.Е,јадна земљо,вјерујем да си прилицно необразована и не само то...Твој премијер је висе за неке друге послове,примјерице сеф на градилисту,пољопривредног добра или портир...кад га цовјек погледа,кад га цује,буде ми зао,пати се,али не одустаје,реценицу саставити не зна! Виско,врати се куци!

Name

Ре Сандра

02.05.2020 12:25

То је исто Сандра да ти свом дјетеу (ако га имас), казес за најлосије оцјене и све несталуке, па и криминал :"Ма браво, најбољи си, поносим се тобом". Јадна си, најаднија.???

Name

ре Сандра

02.05.2020 13:10

Дијете добро реце уз свој народ само сто је разлика народ у куцама а пред куцом полицајац са пуском упереном у народ,маске сто је народ требао да добије у трговини а народу дрзава није дала паре ,пензионер без пензије,једном рицју рецено народ на ивици пропаст и висте уз њега,,мало ти леватис народ,срамота

Name

драга сано

02.05.2020 13:13

Сад се види да ова корона стварно наскоди цовјеку много а некима као теби за сва времена ,овцицо,

Name

??????????

02.05.2020 11:50

Висковицу,ма пусти ти мјере,кази ти МЕНИ је ли и данас од 12х ПОЛИЦИСКИ ЦАС???????? За све градјане или само за сиротињу!? Ста је ово??? Од 13 х па до сад ПРОСЛО ЈЕ 21 АУТО ,( сједим вани и бројим) на релацији ЦЕЛИНАЦ -- МЛИНСКА РИЈЕКА??? Полиције ни у прици!!!!! Раде ли ово данас излетиста???Казите ми да знам,да и ја одем и мени је празник!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

02.05.2020 11:53

Јадоване, твој шеф свом сину милионске тендере а сиротиња марку у фонд солидарности,јак си премијер нема шта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јесу

02.05.2020 12:00

Само ПИТАЊЕ КАКВЕ!? ПОГУБНЕ ПОЛТРОНУ, ПОГУБНЕ?!! Али на сву срецу и за вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клин

02.05.2020 12:05

ДАЛЕ К...Ц!!!!!ИДИ У МИЛИЋЕ И ЦУТИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

слазем се

02.05.2020 12:16

одлицне су вам мјере крадје и униставања народа висковицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

02.05.2020 12:29

О цему трабуњас бленто један, болнице су постале извор заразе. Она твоја мобилна сигурно никад неце јер неце ни доци а новац покраден. Срам да те буде, како имас образа да се јавно обратис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залутао

02.05.2020 12:30

Стање у Бањалуци све горе и горе народ све више заражених а Вишковић о радним мјестима , Вишковићу ти се дефинитивно залутао у све ово , оставка одма човјече видиш ли ста се дешава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

02.05.2020 12:35

70.000 радника храни 1.000.000 људи у. РС,полицију,просвјету сву могуцу бирократију,пензионере.Ви сто вас хране ти радници треба да се добро запитате како даље и ста нас цека.Будуцност је јасна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxxxxx

02.05.2020 12:37

Јест дало је резултате а шта је у болницама откуд у њима заражених а толико сте добили помоћи шта сте од ње урадили продали срам вас било па онда кажете народ недисциплинован Гери сте од короне срам вас било стидит ће вас се ваша покољења

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.05.2020 13:16

немају они ни стида ни срама они само виде паре и интересе ко коњи зобнице....садце брзо метлање одосе и они фалим те бозе

Name

Коки

02.05.2020 12:39

Срам те висе било! Да имас и мало образа сакрио би се док те народ не заборави!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

02.05.2020 13:02

Висковицу, ако си попио ајд лези и спавај, немој се брукати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Р СРПСКЕ

02.05.2020 13:06

Када вас цовје слуса рекао би да зиви у Свајцарској. Које сте ви будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тојештогод

02.05.2020 13:10

Радоване,црни Радоване,најбоље би било да се вратиш у завичај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ован

02.05.2020 13:13

ОВАЈ ЈЕ ТОТАЛНИ КРЕТЕН.

Name

Радован

02.05.2020 13:14

Вишковићу како те није срамота више да лажеш ништа не функционише сем тортуре над својим народом казне казне срам да те буде докле покрали сте и бога вратит ће вам се то кад тад вјеруј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порези и доприноси

02.05.2020 13:15

Зашто се Вишковићу хвалиш и упоређујеш како сам кажеш "са много јачим економијама" и да су мјере РС дале резултате... 1. Уплата пореза и доприноса....апусрдно и непотребно у ово вријеме кризе да плаћате када тај исти новац иде опет у буџет, тј. Вама као влади. 2. Незапосленим лицима нисте омогућили ниједан вид помоћи. 3. Ако је било донација а јесте сигурно у медицинском материјалу, зашто нисте подијелили маске или бар рукавице овом напаћеном народу а не да га канџијате и кажњавате стално....од чега да људи купују. 4. Ако нас већ поредите са земљама у окружењу многе од њих су отписале порезе и доприносе својим дужницима. Имао би још толико тога написати али ништа доброг похвалног ни за вас ни ваш премијерски рад. А новац који тако брижно распоређујете је народни а не ваш лични. Зато ће овај луди народ враћати ваше дугове а Ви нас само задужујте....тужно и истинито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васе мјере

02.05.2020 13:47

Су изивљавање над градјанима, угрозавање свих могуцих права, угрозавање здравља, ограницавање слободе!!!!! На страну то сто народ обмањујете и сто и сада морате да отимате и згрцете себе, остала всм навика из ратног периода . Тако да не булазни висе са својим празним изјавама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

02.05.2020 13:50

Мјере су дале резултате само појединцима тјесно наслоњену на власт.. Број обољелих у порасту мјере острије полициски цас дузи плате смањене откази све цесци магацини празни рацуни све тањи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

02.05.2020 13:52

Само причајте,и даље ћете добијати минималан а он пуну плату...Па да нас њиховим глупостима и не знањем побију пола опет ћете примат минималац а он и свита пуну плату.Само кажем ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош

02.05.2020 14:32

Ма не знате ви више гдје ударате

ОДГОВОРИТЕ
Name

Двосмислено говори

02.05.2020 14:33

Јесу дале, за пчјацку по нхиховом плану и униставању егзистенције огромне вецине, смртних слуцајева који се нису смјели догодити, остало како видимо ниста висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

02.05.2020 14:36

Не разумијем висе ниста. Ако је одлуцено да привреда (Делта) и кафици буду приоритет,ОК . Реците јавности да се прелази на сведски модел. Али, онда нас пустајте из затвора. Укидајте полицијски сат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Возац

02.05.2020 14:40

ПОЛИЦИЈА ФЕДЕРАЦИЈЕ ОДБИЛА ХИЉАДУ МАРАКА У КОРИС НЕ ЗАПОСЛЕНИХ А НАСИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

099

02.05.2020 15:02

тебе јадоване треба првог транспортоват правац фоца зато сто само метенисес новојављеном месији и редом затобом све носијоце црвене картице све правац фоца

ОДГОВОРИТЕ
Name

АнаМарија

02.05.2020 15:14

Свака част, све мјере су на вријеме донијете за разлику и од развијених земаља свијета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.05.2020 16:25

Бас си глупа.

Name

ре ре

02.05.2020 17:09

Не тако остро, ипак је дама у питању...која гласа за снсд.

Name

липов лист

02.05.2020 15:56

Ма какве резултате.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огло цулибрк

02.05.2020 16:09

Коњино једна глупа нема се ништа ти немаш везе с стварношћу ти си лудји од било кога шта причаш ноторне лази балване један краљу идиота

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

02.05.2020 17:00

Гдје су ти рукавице мамлазе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадоване црни јадоване

02.05.2020 17:09

Морас ли са сваком својом изјавом да потврдјујес цињеницу да си ГЛУПСОН?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цитат

02.05.2020 17:10

"појединаца, запослених, грађана " ? Хахахахахахахахахахахахсхсхахyхггфдyаyг

ОДГОВОРИТЕ