Затворени фризерски салони, а политичари уредно подшишани?!

Фризерски салони су затворени, али наши политичари су уредно све вријеме ошишани. И грађани се сналазе за физуру. Логично је питање да ли је онда мјера власти о затварању ових радњи лицемјерна.

Република Српска 01.05.2020 | 17:08
Затворени фризерски салони, а политичари уредно подшишани?!

Ванредно стање у које нас је довео вирус корона одразио се на све сегменте живота. Завладао је страх, људи су натјерани у куће, ограничено им је кретање, многе радње су затворене, а егзистенција људи доведена у питање.

Бројне мјере које су уведене почеле су да збуњују својом нелогичношћу. Ипак, поштовати се морају. Од самог почетка затворени су фризерски салони, али нису баш сви неподшишани и неуредни.

И док забрана рада фризерским салонима стоји, наши политичари су уредно ошишани.

Званично не можете нигдје да се ошишате, а незванично сви се шишају, каже посланик ПДП-а Драшко Станивуковић.

“Вишковић се шишао, Додик се шишао, Шеранић и сви се шишају. Нема потребе да се лажемо”, каже Станивуковић.

Станивуковић се пита, против чега се ми онда боримо:

“Нажалост ове мјере дјелују врло лицемјерно или још горе од тога осјећа се човјек глупо, пошто, знате, фризерски салони не раде, козметички салони не раде, а сви имају нокте и сви имају уредне фризуре. Па против чега се ми боримо? Је ли то вирус корона зна ако нешто званично ради да ће ту да се пренесе, ако је нешто незванично тада вирус нема опасност, у нечијем подруму се не можете заразити, а у нечијем фризерском салону можете да се заразите”.

Нелогичности се са трајањем ванредног стања умножавају. Са правом грађани почињу да се питају да ли нам је стварна пријетња вирус корона или власт која нас води?