Српска почастила грађане тродневним полицијским часом

Република Српска почастиће и овај викенд своје грађане тродневним полицијским часом, уз мања попуштања. Ипак, расте број заражених. Незадовољство грађана је све веће, јер власти у БиХ користе кризу и лове у мутном.

Босна и Херцеговина 01.05.2020 | 14:46
Српска почастила грађане тродневним полицијским часом

Кренуло је добро. Кренуло је са озбиљним приступом у борби против корона-вируса, без паничних и исхитрених одлука. Онда је требало нешто да се мења. Уведена је забрана кретања на територији Републике Српске, касније и Федерације (иако на почетку са различитим временским ограничењима), затим је проглашено ванредно стање. Број заражених падао је а полицијски час и ванредно стање остали су на снази.

Током Васкрса су у РС мере забране кретања биле најригорозније у последњих више од месец и по, а резултат је велики скок броја заражених последњих дана. Дакле, претпоставка је да полицијски час и потпуна забрана кретања не дају резултате. Међутим, овог викенда он је на снази три дана, са јутарњим прекидима по неколико часова.

Пресија новом репресијом 

"Бојим се да нове репресивне мере власти у РС у циљу сузбијања пандемије вируса корона могу да имају контраефекат. Баш када је изгледало да излазимо из тунела, десило се нагло попуштање и мера забране и дисциплине неодговорних група грађана, што нас сада доводи до ситуације да нам поново уводе забране, проширени полицијски час и прете репресијом, као да смо баш сви криви што нека група људи на некој слави, излету или у храму није поштовала ништа и никога, због чега очигледно имамо нова жаришта” каже новинар Слободан Поадић, огорчен селективним поступањем власти.

Како каже, јавна је тајна да су на Васкрс људи били поштеђени полицијског часа у храмовима, док се сада најављују новчане казне, без изузетка.

Мере су ублажене у оба ентитета али нису координисане. Федерација је укинула полицијски час и карантине, РС не. То у пракси значи да се лица која улазе у БиХ, а пријављена су на територији РС, спроводе у карантин, док се остали спроводе до међуентитетске линије, одакле их полиција упућује у кућну изолацију.

"Циљ свих репресивних мера које у задње време личе на диктаторске потезе није заштита здравља грађана већ заштита лошег здравственог система. Таква ситуација одговара властима да се прикрије чињеница да су уништили здравствени систем који није у функцији здравља грађана, већ доказивања моћи коју власт има када уведе ванредне мере”, каже професор на Филозофском факултету у Сарајеву, Енвер Казаз, напомињући да мере служе за прикривање реалног стања а да ће дресуром становништва, политичке елите из репресивних кругова изаћи још богатије, закључује Казаз.

Тржни центри и полицијски час 

У Републици Српској од наредне седмице почињу да раде тржни центри (уз поштовање прописаних правила попут држања размака) а у исто време на снази ће бити полицијски час и ванредно стање.

Дакле, окупљање на стотине људи је дозвољено на једном месту, али само до 20 часова када почиње полицијски час. Поставља се питаје: коме је потребно овакво стање? Једна од теорија је да осигуравајуће куће сада највише профитирају али оно што је оку видљиво, су разни сумњиви послови, јавне набавке, доношење уредби које имају законску снагу а којима се врше нова задужења.

"Од почетка пандемије прошла су два месеца, стрпљење народа је на измаку, живци су све тањи и имамо опште разочарање. Све то, уз шпекулације о злоупотребама у јавним набавкама, о поштеђеним скуповима и пријатељима, може да доведе до општег супротстављања мерама Владе”, каже Попадић.

Сумњиве јавне набавке

Транспаренцy Интернационал БиХ такође упозорава на многе злоупотребе ванредног стања и уопште репресивних потеза власти. У том контексту, упозоравају на набавке респиратора у Федерацији БиХ преко једног пољопривредног газдинства, које је накнадно морало ангажовати другу фирму која ће да провери да ли су респиратори уопште употребљиви. С друге стране, у РС је медицинска опрема набављана преко једне туристичке агенције.

Новинар из Сарајева, Амир Сужањ каже да се не ради само о респираторима, јер СИПА проверава још неколико крупних ставки у вези са набавком медицинских средстава и материјала неопходних за борбу против корона вируса. 

"Очигледно је да смо ушли у фазу кад поједини кругови злоупотребљавају кризу и средства за разне проневере, па би губљење поверења јавности у институције на том плану могло имати негативне последице на много осетљивијем питању – хоће ли грађани изгубити поверење и у прописане мере заштите. Тачније, суочавамо се с ризиком да велики део јавности почне озбиљно да сумња како се мере спроводе да би одређени владајући кругови заобишли и обесмислили институције и све процесе преузели у своје руке”, каже Сужањ.

"Са једне стране имате репресивне мере а са друге, цвета безакоње. Ни те мере не примењују се исто за све, већ селективно. Ванредна ситуација се користи да се прогурају закони који не би могли проћи у редовном поступку. Користи се ситуација за ствари које немају везе са пандемијом. На пример у четвртак је доносена уредба која се односи на екпропријацју земљишта за изградњу аутопута Коридор 5Ц кроз Републику Српску и изградње деонице аутопута „9. Јануар Бањалука-Добој”, каже Ивана Корајлић из ТИ БиХ, наводећи да и остале уредбе које се доносе, немају институционални надзор тако да може да прође било шта.

(ДW)

Коментари / 102

Оставите коментар
Name

Мићун ХП

01.05.2020 12:59

Хоће ли се ико застидити ових мјера кад овај назови опасни вирус прође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Без стида

01.05.2020 15:10

Да имају стида, не би се овако понашали.

Name

МИНХЕН

01.05.2020 15:21

ПАМТИТЕ ПА ИМ ВРАТИТЕ ЗА ИЗБОРЕ ЈА САМ У МИНХЕНУ ОД ПРИЈЕ 7 ДАНА СВЕ НОРМАЛНО А ТАМО МИ ЖАО ПОРОДИЦЕ КОЈА МОРА ТРПИТИ ТЕРОР КОЈЕКАКВИХ ПАМЕТЊАКОВИЋА

Name

Гангула

01.05.2020 16:08

Еее сто се тице власти ,,здравље их слузило како радили''

Name

Ре Ајде

01.05.2020 16:25

Требали би грађани свих градова у Републици у знак протеста и због овог иживљавања над грађанима изаћи на балконе и одржати протест у вечерњим сатима повицима да Додик и влада поднесу оставку , прво то треба да ураде Бањалуцани

Name

075

01.05.2020 21:42

Шта би од некада слободарског српског народа? Једно велико ништа, "мали мишеви"!

Name

Ајде...

01.05.2020 13:03

Полицијски цас је глупост... Нароцито када се узме у обзир да су дозволили рад продавницама од 07-11 и за тих 3-4 сата се људи нагузвају испред и у продавницама како би сви купили потрепстине. Нпр јуце у БЛ тропик унутра 500људи, паркинг пун нема мјеста.... А овамо полицијски сати... Боље да лагано без зурбе људи имају времена отици заврсавати обавезе него сто се сви зуре и занемарују све мјере како би стигли прије полицијског изивљавања... Удри Миле... Нецес вјецно сигурно, а оног магарца малог синцица сто уводис полако и мислис да те наслиједи науци да несто паметно ради јер неце проци... Јесте прција од дрзаве али није ти је тата у насљедство оставио да се не скидате генерацијама са грбаце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ови

01.05.2020 14:12

Горе изгладују ко из филма Парада само што немлате педере него психолошки убијају људе.

Name

Ухх

01.05.2020 14:24

Народу полицијски цас. А секти криминал.за погорсање стања је крива ова власт. Док је народ по куцама,они промовису странке,праве зурке,расписују тендере,сумњиве набавке. Де,објасните народу како ви не купујете маске,рукавице па цак ни визире. Сва помоц је код вас или по апотекама заврсила.

Name

Ре

01.05.2020 14:25

Тако је после Додика опет Додик зивјели нам да нам неби Станивуковици владали е нецете сигурно

Name

Ре ре

01.05.2020 14:48

Води га куци да ти ледја грије

Name

Радован

01.05.2020 13:03

Багра багра багра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

01.05.2020 13:41

Не важи у Невесињу. Лудило раде, начелник пије и фешта у ресторану у ј врјеме забране. Коме ви и заводите ред, и још лаже да није, али снимак га окрио.

Name

пд

01.05.2020 14:42

Није власт багра,багра су они који их бирају са пензионерима на целу.

Name

Прави борац

01.05.2020 13:03

Шта рећи кад највећу здравствену установу воде две неписмене сељачине Владо манијак Џајић и Ненад дезертер Стевандић дно дна .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

01.05.2020 14:00

Не спомињи Стевандица и Уједињену Српску.Они су преваре.

Name

Зика

01.05.2020 13:05

Наравно хоће да створе највећи затвор.Зато кренимо у контра офанзиви.Као брину се за наше здравље хуррааа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.05.2020 14:30

Показали сте се на тргу крајине хахахаха

Name

Ре

01.05.2020 14:31

Таквих се висе И дјеца небоје да изадјес И они би вас млатили

Name

Ре

01.05.2020 15:04

Зика офанзивац хехе

Name

РУСИ И КИНЕЗИ

01.05.2020 13:05

ЗАМЕНИЛИ ДОДИКА,ДВОЈНИКОМ ,ПРЕ ДВАНАЕСТ ГОДИНА!ПРОВЕРЕНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрнд

01.05.2020 13:42

А гдје је стари Миле? Да ли му је син двојник? И кумови?

Name

Миле

01.05.2020 13:08

Фукаре једне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сана

01.05.2020 13:11

И Фрау Меркел је своје поцастила . Гдје је проблем људи ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перспектива??

01.05.2020 13:32

Парола под окупаторском власти гласи: Папцине свих земаља уједимио се!

Name

Ре

01.05.2020 14:14

Будале не виде даље од носа. Не вриједи коментара јер је је оваквих мало а доста лазњака из Федерације који овде хоце да унесу пометњу и мрзњу према Републици Српској а само праве будале од себе и губе вријеме умјесто да гледају своје проблеме, стварни број заразених, набавку респиратора итд.

Name

Гојко

01.05.2020 14:45

Нема проблема, сиротиња данас гули паризер а ми гузоње пецену јаретину, без везе ти је питање, увијек се знало ко блеји а ко мрце

Name

лудило

01.05.2020 13:12

Најгоре у свему у РС надрљаше пензионери , а посебно сада у овом кућном затвору ради короне без свакодневне лагане шетње оболише лежећи и сиједећи још са малим пензијама и празног фрижидера у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ком

01.05.2020 13:49

И треба пензионерима тако они су изгласали Бурлу ,оци ваде ко против њега несто казе(цаст изузецима)

Name

Децко

01.05.2020 14:56

Кад ствари тако поставимо, то стварно звуци страсно! Али, не бих требао глупим коментарима да сирис панику медју људима!

Name

Мато

01.05.2020 13:13

Дивљаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

01.05.2020 13:17

То су наси велики срби цастили нас за васкрс први мај па и за ђурђев дан це а федерација цим рамазан насто одма укинули карантин то су вијерници не као наси глуме неста

ОДГОВОРИТЕ
Name

бобо

01.05.2020 14:42

Јеси био у цркви утрос на служби?

Name

Реган

01.05.2020 13:18

Лове у мутном,него ста,то једино И знају снсд сектаси.Цуо сам да цорона неце на цланове снсд секте,за симпатизере нисам сигуран

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Реган

01.05.2020 14:24

Неце корона на њих, зато сто је Зељка корону напала и питала :" Ста се ти сепурис по Српској'? А корона казе: " Ја се сетам слободно куда ја хоцу." Зељка је сутне и реце:" Овдје нема слободе никоме, па ни теби коротино једна". Али изгледа није добро сутнула, јос је ту, али медју нама.??

Name

Душан

01.05.2020 13:20

Па шта би Руси дезинфиковали читаву БЛ и болнице и многе у РС и повечава се број заражених..........гдје је Додо да похвали Русе а Чизмица да одузме медаљу оном русу за успјешан рад у дезинфекцији РС....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.05.2020 13:36

Бас тако.БиХ неда Русима да уђу у Мостар,управо зато сто су веома веома неуспјесни били у БЛ.

Name

Ре

01.05.2020 14:15

Ко је тестирао русе туристе на корону??Има неко доказ да су негативни??МД би и ђавла довео само да угоди браћи туристима.

Name

стоп терору

01.05.2020 13:20

Стоп полицијском терору малоумника из СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рис

01.05.2020 13:21

Да је среце било да су вратли куци оне сто су исли у цркву и да су данас увели забрану кретања на 24 сата. Пола Бања Луке а мозда и висе данас се извукло из града до 12 сати. Наравно не сами него у групама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈС

01.05.2020 13:28

Не можемо више овако

Name

Јој

01.05.2020 14:03

Људи освјестите се и не гледајте мас медије овај вирус је измисљотина бар 10 признатих науцника је то изјавило до сада

Name

Ре:

01.05.2020 14:49

Опет некрсти ударају на Васкрс! Мир тамо! Нико на инфективној у БЛ није био ни близу цркве! А видјећеш за пар дана, кад прође ово лудило "првомајаца" око роштиља! Онда ћете почети нападати на Ђурђевдан, па Марковдан и тако редом! Све ће бити криво што је у вези с црквом, само некрштени јалијаши ће бити у праву! Ма, мрш тамо!

Name

Ре Јој

01.05.2020 22:08

А нама сервирају познтате струке из Србије, др вакцину звани свињски грипу, др Гојковића са судском нагодбом, др несторовића шопинг италија и ботоксирану херцеговачког поријекла из Сарајева, да боље убиједе све категорије. Стручњаци свјетског ранга нам се не пласирају. Њих тражимо на интернету.

Name

Шишај овце

01.05.2020 13:21

Стоку сабити у тор.Блејите у тору и плаћајте регистрацију 100 марака скупљу јер техницки прегледи морају да купе нови софтвер од проинтера а немајући пара ови им рекли дижи регистрацију 100 марака и имаћете одакле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

01.05.2020 14:27

Ми смо у тору од бајине појаве

Name

Јое

01.05.2020 13:21

Појма они немају ста раде,све из малог мозга,и поред свих репресивних мјера,вјероватно најрепресивнијих у Европи,код нас број заразених расте док свугдје у региону опада.Несто не стима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Јое

01.05.2020 13:35

Види друг стварни проблем власт уствари и не види а слаб стручни кадар. Био сам на подручју општине Добој јуче и задржао се цио дан. Стварни проблем је дистанца и кориштење маски вјеруј ми био сам запрепаштен. Цовјеце ви нисте дисциплиновани. Разлика примјер у дистанци рецимо у градовима је огромна

Name

Сале

01.05.2020 13:40

Наравно да не штима драги Јое. Народ не ваља, народ је крив.

Name

киза

01.05.2020 14:28

Они немају мозак, па чак ни мали. У крајњем случају и не треба им има баја шверцер да размишља за све њих заједно

Name

Ре

01.05.2020 14:36

Знаци цитав свијет појма нема само си ти паметан

Name

Петар

01.05.2020 15:40

Ајде мало распитај се прије него објавис да је Влада увела најрепресивније мјере у Европи. Једна дрзава је наредила својим градјснима да у року од 24х се врате сви до једног у дрзаву поцетком марта. А онда апсолутно све затворила у карантин, без да им остави и три сата да купе храну а онда извела комплетну војску вани. Па ти изадји ако смијес! И тако 30 дана. Ни мува није летила. Нико није рузну ријец рекао! Мјере у Републици Српкој дјелују јер немамо 1000 мртвих!

Name

Јована

02.05.2020 12:35

Петре, што не узмеш за примјер неку демократску, нормалну државу, а не диктаторске у којима влада тиранија. Ма најбоље је поубијати народ, по твом. Ти се затвори, нико ти не брани, и у подрум можеш слободно, ров ископај, и најбоље да не излазиш никако, такви као ти и не треба да излазе, а нарочито да говоре и трују народ који је и овако избезумљен. Пусти ти слободоумне људе да живе и крећу се и остварују своја основна људска права, а не да блејимо ко стока у тору док нам сатанистички глобалисти режирају неке вирусе. Једино нас може убити наша глупост, неинформисаност и одсуство жеље и борбености да сачувамо своју слободу.

Name

У бре Јована

02.05.2020 15:52

Свака цаст.

Name

Спрдња

01.05.2020 13:24

Нек ми ова власт објасни која је логика полицијски час данас од 12х? Још већи апсурд је Федерација гдје је од 22х. У Федерацији је јасно да су увели ради реда због притиска,што говори ово вријеме 22-05х. Тако да грађани имају читав дан да се окупе и роштиљају и фино кући на одмор и спавање,а они нек "држе"свој час у ноћи кад никог нема (нема ни кафића). И у Српској,шта значи од 12х,вјероватно нису чули за првомајски уранак,тако да ће и код нас грађани "обавити"све што требају и кући до 12х.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ласванска Долина

01.05.2020 13:32

Недај те се срби...то је превисе озбиљно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милодрнд Кодуд

01.05.2020 13:33

Јесу ли ови на слици, са почетка текста, медицински радници са вакцинама против короне преко прса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.05.2020 18:41

Нагледо сам их се у рату,нисам веце пиз..видио...

Name

Бањалучанин

01.05.2020 13:34

Бањалука све мање поштује мјере из револта и биће све горе и горе јер не поштују ову власт , ова власт није народна власт коју су грађани бирали , Снсд је покрао изборе и уз помоћ издајника и папака владају , ово што је ова власт урадила ово нико у свијету није урадио , такву лакрдију нико није мога ни замислити али проћи ће и ово па ћемо се ћерати , неће нама више Жељка говорити која нема везе са животом шта и како , народ ће судбину узети у своје руке а ове џукеле отјерати са власти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.05.2020 22:09

Како Стаљин рече, важно је ко броји гласове.

Name

Јована

02.05.2020 12:40

Дај боже да се народ освијести и скине са власти ове џукеле, али само са их не замијени неким новим џукелама!

Name

Јави се

01.05.2020 13:36

Додиче читас ли ти коментаре,видиш ли шта народ мисли о теби/вама (мислим на све лопове),да ли вас је срамота?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

01.05.2020 13:55

Да он зна за срамоту небих овако се изивљавали над биједом и сиротињом..све оне који буду гласали за ову багру треба им дат корону за вијек вијекова ,,амин,,

Name

киза

01.05.2020 14:29

Је.есе њему. Мора да је отишао до Добоја да награди ону своју Сањицу

Name

Милан

01.05.2020 13:37

Не треба бити толико подругљив. Није чашћење то када се уводи полицијски час већ је то сила прилика. Полицијски час није три дана већ је у дане првог маја и викенда дозвољено кретање од 05-12 часова. Добро је и то јер је реално требало увести полицијски час од четвртка у 18 сати до понедељка ујутро до 05 сати с обзиром како се повећава број заражених.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

01.05.2020 13:48

Па драги Милане овако несто је забиљезено само у земљама латинске Америке гдије су биле војне хунте на власти.

Name

Ре Милан

01.05.2020 13:49

Мало размисли прије него кажеш...федерација дише исти ваздух, нема полицијски сат, нема заражене. Обољели није исто што и заражени.

Name

Ратко

01.05.2020 13:55

Милане тупане.

Name

Милане

01.05.2020 14:08

Ти си Милане стварно глуп , овај полицијски час какав су они увели је исмијавање народа , требало је данас увести полицијски час ако се морало али од 12 х увести то је само малтретирање грађана и од 8 ујутро до 12 х сви ће изаћи на улице и у шетњу и шта су урадили направили још већу глупост , јутрос у Бањалуци један на другом шетају око пола 12 и ето ко је глуп Милане ! Пусти народ да нормално живи , јебем им све пи списку

Name

киза

01.05.2020 14:30

Милане све ми је јасније и јасније (после твог коментара) зашто су црвенокошуљаши још увек на власти

Name

Ђуро

01.05.2020 13:37

Кад је власт неспособна, онда употр еби силу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

друзе

01.05.2020 13:58

Зар невидис ове слике како је ова банда обуцена до зуби као да је рат ратова.Сила ударила на голорук народ за ово треба неко да одговара

Name

Димњачар

01.05.2020 13:48

Тиња ли тиња...а кад се ватра разгори...биће пожар који ће се тешко контролисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

01.05.2020 14:07

Зато си ти ту

Name

Ре димњачар

01.05.2020 14:14

Сто посто тачно , само мислим да се у Бањалуци ватра добро разбуктала . У Бањалуци је само питање тренутка кад ће право букнути , сви им јебу матер само шуте и чекају моменат

Name

Узас

01.05.2020 13:53

Олос,багра,криминалци,дупеувлакаци нам кроје капу.народ је јадан,биједан,без динара у дзепу али кад му прекипи неце бити добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос бл

01.05.2020 14:00

Управо радим и штитим људе попут вас сигурније је у кући људи болест влада какво одање пуна подршка СНСД и Милету ЗИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милос бл

01.05.2020 14:24

Прво ти ниси Бањалучанин јер Бањалучани су са Додиком и Снсд завршили . Никад више Они неће владати Бањалуком и марш сељачино Милоше

Name

киза

01.05.2020 14:32

Слажем се са тобом само у Живјела Република Српска, али Бога ми овај твој црвени шверцер ради на интензивном гашењу наше Републике Српске.

Name

Јована

02.05.2020 12:54

Милоше бл, желим ти блиски сусрет аналне врсте са Милетом. Ако ти је добар води га кући, њега, и читав СНСД.

Name

Не дају и неце ни давати

01.05.2020 14:02

Мјере немају резултата јер је тест према коме се све одлуцује непоуздан и уопсте није тест на цовид вец на егзозоме које стварају целије самог цовјека....односно питање је од цега људи умиру....то је све објаснио Др. Андреw Кауфман у интервјуу за Лондон Реал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан БЛ

01.05.2020 14:07

Нацита се свега и сваста,да вас видим сад на изборима . Изадјите неписмени и да срусимо милу прво у бл па за 2 годин на републицком нивоу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

01.05.2020 14:07

Док су овце глупе- чобан увек буде окрутан. Тако нам и треба ових 12год

ОДГОВОРИТЕ
Name

Највеца прица

01.05.2020 14:31

Најаце ми је ово кад видим цовјек сам хода,цист зрак и носи маску,освијестите се људи корона је велика лаз,кабалисти су убиједили људе да је за њихово здравље боље да буду затворени у куци медју цетири зида него да ворави у природи на цистом зраку.Кабалисти полако попустају јер су видјели да им план није успио јер све висе људи долази себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.05.2020 22:13

Не вјеруј вуку у јагњећој кожи. Мислиш да су ови филмови типа пад кабале итд. случајно пуштени? Нису. Као и они о q групи спаситељу. То је да се човјечанство завара да ће их q група спасити, а она се распала прије двије године. Сатанисти се смију негдје док ово гледају. Јавно су објавили шта раде, све знамо, али ми смо затворени и чекамо спаситеља, неку групу. Спашавамо ли се сами?

Name

Боки

01.05.2020 14:35

Зар није "крамп у главу" коначно ухапсио и новчано казнио Корону?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки је мало нервозан

01.05.2020 14:38

Док ови остали стоје опустено, овај други ми дјелује нервозно, опасно се узивио у улогу, дрзи руку близу обараца, могао би некога уцмекати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРЕБИЊЕ

01.05.2020 14:39

Додик гласове од нас висе никада добит неце ни СНСД муце градјане угледа се на СРБИЈУ а нема 500 обољелих овдје него 22 и то БЛ нек стави у карантин 15 дана БЛ ста друге муци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горчило

01.05.2020 14:44

СОТОНЕ КОМУНИСТЧКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Не Не

01.05.2020 14:51

Они су Бато Капиталисти а ми смо Комунисти.

Name

Снсд Теслиц

01.05.2020 14:52

После овог полицијског и свега Додик пада. Паметми у ФЕДЕРАЦИЈИ када опада бр. нема скоро никако а тако је и у РС . Него хоце да зеза градјане .дјубрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Теслиц

01.05.2020 15:08

тако је друзе само лазу и млатарају народом ,лоповлук зиви

Name

МАГИСТАР

01.05.2020 14:57

Европска конвенција о људским правима о слободи кретања прекрсена то је и Уставни суд БХ донио, сада их мозете Рс тузит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

незнамо

01.05.2020 15:11

Незнамо коме и како а би било добро и ријест се их за сва времена и за виек вијекова

Name

Ре

01.05.2020 18:03

Коме тузити?Доставис тузбу,платис таксе,а они је убаце у неку ладицу и забораве на њу.За ЊИХ не вазе ни закони физике,а камоли позитивно законодавства.

Name

Ре

01.05.2020 22:17

Коме тужити кад судови не раде? Немају инструкције вств. Имали су да не раде до 27.4., а всрв се огласио 30.04. Три дана нити укида мјеру нити продужава. Шта их брига, њима плата иде. Радио не радио, свира радио. Има од чега платити струју.

Name

Милиц

01.05.2020 20:11

Сви изаци и непостовати све мјере сатсниста градјанска непослусност,вируд је опасан само на тв,не могу нас све казнити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.05.2020 22:20

Слажем се. Нема толико кадра колико има грађана. Грађанска непослушност је почела у цијелом свијету. Људи ће ускоро схватити гдје су кад се буду тукли за кифлу.

Name

Мирко

02.05.2020 05:33

Банда црвена, доћи ће и томе крај само треба издржати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.05.2020 08:41

Чувај ае.

Name

Паx вобисцус

02.05.2020 08:57

Јел сад јасно засто смо набављали дуге цијеви? Не да се бранимо од некаквог вањског непријатеља, вец да се власт брани од народа.

ОДГОВОРИТЕ