Морао је да види љубавницу, јер му је мука од жене у карантину!

У Француској током карантина, уведеног 17. марта ради спречавања ширења новог корона вируса, особа може да напусти кући само ако има потписан и печатиран образац у коме се наводи разлог зашто бораве напољу, а како каже француска полиција многи грађани имали су различите изговоре за кршење забране.

Занимљивости 30.04.2020 | 18:37
Морао је да види љубавницу, јер му је мука од жене у карантину!

Уколико напусте кућу без папира грађани могу да буду кажњени са 135 евра, а многе ни то није спречило да изађу уз изговор да имају љубавну аферу, да морају да купе лимун, прошетају змију, уберу цвеће, преноси портал Франс локал.

У полицији кажу да кућа може да се напусти ради набавке неопходних намирница, одласка у апотеку, заказаног прегледа код лекара, правног процеса, краткотрајног тренинга, шетње пса, али многи су се вадили и да не знају да је у току карантин.

На другом месту најраспрострањенијих изговора је прељуба, а како је један мушкарац рекао полицији "морао је да види љубавницу јер му је мука од жене".

Неки од изговора су били и да морају да изађу да беру нарцисе јер им је сада сезона, да беже од пијане жене, а многи су се изговарали на куповину неопходних ствари иако су били удаљени и 80 километара од места становања.

Полицију је изненадио и један нарко дилер који је рекао да мора да продаје дрогу како би преживео, једна жена кажњена јер је куповала крему за сунчање 60 километара од своје куће, а један мушкарац је добио казну јер је изашао да тренира у кожним мокасинама.

Извор: Телеграф.рс 

Коментари / 0

Оставите коментар