Бане Обрадовић победио корону и напустио болницу!

Бане Обрадовић напустио је Клинички центар Србије где је последње две недеље био хоспитализован након што су му лекари услед јаке упале плућа констатовали вирус Цовид-19 и сместили га на одељење пулмологије.

Забава 30.04.2020 | 13:35
Бане Обрадовић победио корону и напустио болницу!

Најуспешнији естрадни менаџер дошао је кући где га је дочекала породица и одмах пријатељима послао поруку да се добро осећа, да је здравствено много боље, али да још увек не може да говори како треба јер нема глас.

Уз Банета су све време његова супруга Јована и синови, али и пријатељи, као и већина певача који годинама сарађују с Обрадовићем.

Подршку му пружа и дугогодишњи сарадник и пријатељ, водитељ емисије „Никад није касно“ и продуцент „Гранда“ Жика Јакшић. Он је од првог дана био уз Банета, стално се распитивао о његовом стању и веровао да ће крајњи исход бити управо овакав. А био је и веома забринут када је његовом пријатељу установљено да је инфициран.

И Обрадовићев средњи син био је позитиван на корону, али на срећу његово стање није било озбиљно. Био је у привременој болници на Сајму, након чега је лечење наставио код куће. Тестиран је и најстарији син, док Банетова супруга Јована и најмлађи син нису имали никакве симптоме вируса.

Бане Обрадовић је менаџер и кум Жељку Јоксимовићу, а сарађује са бројним јавним личностима, међу којима су Ана Бекута, Снежана Ђуришић, Зорица Брунцлик, Драган Којић Кеба.

Извор: Курир.рс Фото: Марина Лопичић

Коментари / 0

Оставите коментар