Кум Синише Михајловића: Миха се осјећа одлично

Кум Синише Михајловића, Мирослав Тањга открио је како се легендарни ас сада осјећа, послије борбе са леукемијом, али и усљед епидемије корона вируса.

Фудбал 28.04.2020 | 14:02
Кум Синише Михајловића: Миха се осјећа одлично

– Одлично. Стабилизовао се, нема проблема, већ је стекао имунитет. Наравно, превентивно не излази из куће, а ни његова породица. Пазе се, уосталом сви треба то да радимо – рекао је Тањга за Ало.

Помоћни тренер Болоње открио је шта се дешава у Италији и да ли је реално да се сезона настави.

– Што би рекли наши људи, све је” у магли”. Ко зна шта ће бити послије 18. маја. И сада има клубова, Торино, Бреша, Сампдорија, који се залажу да се првенство не настави, да се прогласи шампион, да нико не испадне а да уђу два првопласирана из Серије Б. Међутим, због ТВ-права, а то је велики новац без којег би неки клубови пропали, мислим да ће морати да се одигра до краја.

Даљи кораци клубова су познати.

– Најпре, тренинг центри морају да се дезинфикују неколико дана прије уласка екипа, што уопште није мали издатак, коштаће око 150.000 евра. Играчи ће тренирати у групама по петорица-шесторица, тушираће се наизмјенично… Ма има 100 правила која ће морати да се поштују – закључио је Тањга.

(Српскаинфо) 

Коментари / 0

Оставите коментар