Док чека нову ТВ понуду у време кризе Сања се посветила пољопривреди!

Сања Долежал свој дом пронашла је у природи, а сада открива чиме се бави.

Забава 27.04.2020 | 15:11
Док чека нову ТВ понуду у време кризе Сања се посветила пољопривреди!

Сања је била певачица коју је регион обожавао, а као део групе "Нови Фосили" низала је успехе. Ипак у једном тренутку се заситила музике. Одучила је да се посвети водитељству.

"Када сам добила децу, више ми је одговарао рад на телевизији, а мање путовања. Телевизију волим и у њој видим будућност. Нудим неке пројекте, верујем да ћу (када криза мало попусти) опет радити на телевизији", рекла је.

<стронг>После супругове смрти преселила се у викендици у Мрежници.

"Нисам вук самотњак и нисам побегла. Живим у природи јер ми тако одговара. Нисам се посветила пољопривреди, то звучи превише амбициозно, него имам мали врт где сам летос узгајала парадајз, паприке, краставце и тиквице", рекла је Сања.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-04-27/04272020015753.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="636" />

Сања и Ненад заједно су провели 26 година и добили двоје деце, а како је успела да преброди најтеже тренутке, певачица је испричала пре седам година за један хрватски недељник:

"Било је раздобља у ових годину да­­на кад бих најрадије некога нокаутирала јер ме питао како сам. А онда самој себи кажем да ме то људи питају јер им је жао што се то десило или зато што не знају што би ме друго питали кад ме сретну. Па љубазно одговорим: "Добро сам, хвала." Али прави је договор – како који дан. Има дана кад функционишем нормално, што у мом случају значи као робот. Бринем се о кући, деци, размишљам на који начин да зарадим новац и одшколујем децу јер би био луксуз одустати и препустити се тузи. Немам избора. А има дана кад се сломим...", признала је тада певачица.

Извор: Курир.рс/Блиц, Фото: Принтсцреен/Yоутубе

Коментари / 0

Оставите коментар