Ноле одбио да носи заставу Србије на ОИ у Токију!

Први човек ОКС Божа Маљковић открио је како је Новак Ђоковић одбио да носи заставу Србије на отварању Олимпијских игара у Токију.

Тенис 26.04.2020 | 20:50
Ноле одбио да носи заставу Србије на ОИ у Токију!

Маљковић је у разговору за ''Вечерњи лист'' открио шта се тада заиста догодило. 

"Никад нико неће бити као он. То мајка не рађа. Осим што је непоновљив спортиста, он је и невероватан човек" - започео је Маљковић своју причу, па додао: 

"Понудили смо му да носи нашу заставу на отварању Игара у Токију, на шта је он одговорио: "Председниче, хајде да некога другог учинимо срећним. Ја сам носио заставу у Лондону. Пружимо прилику некоме другом". И због свега тога ја сам предложио да се београдски Трг Теразије преименује у Трг Новака Ђоковића, но одмах су ме напали јер, као, то не би било у духу правних прописа Републике Србије јер се таква част не може добити за живота. А теразије је турска реч за вагу!"

Подсетимо, ОИ у Токију требале су да се одрже у јуну ове године, али због пандемије коронавруса све је одложено за још годину,

Ипак, остаје питање да ли ће се и тада одржати с обзиром да се већ крајем године очекује нови налет епидемије коронавируса, али је веровати речима стручњака...

(Курир спорт / Вечерњи лист) 

Коментари / 0

Оставите коментар