Бобан Рајовић вечерас у 20 часова пева за све оне који се боре против короне!

Бобан Рајовић одржаће вечерас, у суботу, концерт, посвећен свим људима који се већ недељама храбро боре против корона вируса, али и свима који седе у својим домовима и поштују мере Владе Републике Србије.

Забава 25.04.2020 | 19:25
Бобан Рајовић вечерас у 20 часова пева за све оне који се боре против короне!

Међутим, овај концерт биће другачији од свих које је Рајовић до сада радио, с обзиром на то да је реч о акустичној варијанти. Песме су прилагођене тренутној ситуацији, па ће људи уживати у лаганијим нотама и његовим песмама у мало другачијем облику.

Концерт ће сви моћи да гледају од 20 часова, на Бобановом Јутјуб каналу и ДМ сат телевизији.

- Размишљао сам да много раније то урадим, али искрено, нисам се осећао добро због читаве ситуације и нисам сматрао да је тренутак за то. Сада, када је Богу хвала све већ, чини се, при крају, осећам да сам у реду са тим да певам. Ипак, све ће бити прилагођено ситуацији у којој смо и даље, реч је о акустичном концерту - каже Бобан.

- Понудићемо људима много лепих песама и лепе и искрене енергије. Знате, никада не може да се пореди живи осећај, у смислу директног контакта са људима, близине, енергије... Када гледате да се људи веселе, некада и плачу... Мени у овим недељама више недостају сви ти људи и енергија и љубав коју разменимо у тих неколико сати дружења, него новац који узмем - рекао је певач и додао:

- Али, ово је неко невреме у којем нам је једина опција да све те емоције разменимо виртуелно, и то је чак лепо. Читаш коментаре, гледаш реакције, и онда те прође исти тај осећај као кад гледаш народ на наступима, испред себе. Овај концерт ће сви људи жељни лепе музике моћи да гледају на мом Јутјуб каналу и ДМ сат телевизији. На Инстаграму не, управо из разлога што знам да ту звук уме да не буде најбољи и зна да прекида.

Како каже, жели да пренесе лепу енергију и да бар на сат времена увесели народ у Србији и у региону.

- Ово је од срца за све који се храбро боре против овог вируса, за све који све од себе дају да нам свима буде боље, и за сваког човека и породице које седе у својим домовима и који су одговорни према себи и другима - поручује Рајовић.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сацира Кахриц

26.04.2020 05:17

Дасинам зива здрава и весела као увјек пуса

ОДГОВОРИТЕ