Питали су певачице да ли ће узети 100 евра помоћи од државе а ево шта су рекле:

Мало након што се у јавности појавила информација да ће сваки пунолетан грађанин од државе добити 100 евра, а да исплата креће од 15. маја, док би пензионери уплату требало да очекују и нешто раније, поједине познате личности дале су своје искрено мишљење, те откриле шта би урадиле с тим новцем и да ли би га уопште и узели.

Забава 25.04.2020 | 13:15
Питали су певачице да ли ће узети 100 евра помоћи од државе а ево шта су рекле:

Александра Пријовић одлучила је да се не пријави за новчану помоћ од државе која износи 100 евра, али је похвалила то што држава помаже онима којима је помоћ потребна.

- Нећу се пријављивати за ту помоћ. Имали смо срећу да нам је фирма јако успешно пословала у последњих пар година, тако да ванредно стање подносимо лакше него многи, који су на велику жалост у јако тешкој и неизвесној ситуацији. Зато, верујем да је боље да тај новац заврши у рукама оних којима је то тренутно најпотребније. Свакако, аплаудирам за труд и жељу надлежних да се помогне у овом тешком периоду - рекла је Живојиновићка.

Певачица Наташа Беквалац подржава одлуку да свим грађанима којима је потребно, приме помоћ од државе.

- Иако је изазвала неку врсту контроверзе у јавности, подржавам одлуку да грађани добију финансијску помоћ јер сам сигурна да це некоме много значити. Огромна је привилегија то што моја публика двадесет година уназад подржава то што радим, слуша моју музику и долази на моје концерте, тако да смо моја породица и ја обезбеђени. Управо из тог разлога нећу користити помоћ државе јер је многима потребнија него мени - казала је Беквалчева.

Овим поводом огласила се и Милица Павловић која такође не жели да узме новац.

- Нећу узимати помоћ државе и сигурно постоје они којима је то неопходније и потребније. Хвала у сваком случају сто је омогућено да сви узмемо новац - изјавила је Павловићева.

Светлана Цеца Ражнатовић кратко је прокоментарисала све везано за ову ситуацију.

- Нећу узимати новчану помоћ - било је све што је она рекла по овом питању.

Певачица Катарина Живковић је сличног мишљења као и њене колегинице.

- Наравно да нећу , постоје људи којима је помоћ потребнија - да не казем преко потребна јер многи због ове ситуације не примају плату, многи су без посла и без примања многи су отпуштени. Ја помоћ нецу тражити као ни моја породица, а наравно на држави је да сама на основу примања одлучи коме треба помоћ - изјавила је Катарина.

И Кристина Кија Коцкар огласила се ови поводом.

- Да, наравно да ћу узети и даћу неком коме је то потребно. Вероватно сестри која има мало дете и не ради, а и кад ради плата јој је мизерних 15.000 дин. Свако треба да узме и лично да неком ако му не треба а не да остави држави. Срамотно је што многи исмевају тих 100 евра. Ако ти не треба, иди уплати неком детету за лечење или дај некој породици. Многи немају ни толико, сви паметују сад и гадљиви су на новац. Не мораш да задржиш, дај га неком - изјавила је Коцкарева.

Са друге стране Ана Кокић планира да узме 100 евра, али да их поклони у хуманитарне сврхе.

- Узецу 100 евра и даћу их у хуманитарне сврхе, јер у целој овој ситуацији це се теже скупљати новац за болесну децу, а морамо и на њих мислити - рекла је Ана.

Певачица Јелена Костов сличног је мишљења као Ана Кокић.  

- Далеко било да ћу узимати и да је то било као првовремено, ја бих те паре проследила знам коме. Нећу тражити, сматрам људи којима је потребна помоћ - рекла је певачица.

Певачица Гоца Тржан није упућена у тренутну ситуацију, али свакако сматра да ће новац добро доћи породицама са неколико чланова.

- Немам појма, од све помоћи ми треба да ме пусте слободно да радим свој посао. Обавезе према држави нормално измирујем. Ја верујем да ће 100 евра многим људима да значи. Постоје људи којима је то неопходно, ако имају још два, три члана у породици - казала је Тржанова.

Певачица Андреана Ћекић не оправдава колеге које кукају, јер сматра да су певачи доста новца зарадили.

- Наравно да нећу 100 евра, али нисам ни чула за то. Ја нисам од оних певача што кукају -кратко је прокоментарисала она.

Певачица Лена Ковачевић одлучила је да не узме 100 евра.

- Нећу. Постоје угрожене породице о којима се пише и о којима слушамо, ако постоји шанса преусмерићу некоме. Било би сјајно да се сада заиста помогне онима којима је најтеже -закључила је певачица.

Извор: Ало/Блиц.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар