Прњавор: Још један позитиван случај, испитују се контакти

Нови случај инфекције вирусом корона потврђен је у Прњавору, гдје је број обољелих сада достигао 19, рекао је начелник општине Дарко Томаш.

Република Српска 25.04.2020 | 09:29
Прњавор: Још један позитиван случај, испитују се контакти

Томаш је навео да је ријеч о особи који има више хроничних болести и која се лијечила у Београду, одакле је дошла прије неколико дана.

Према његовим ријечима, особа код које је потврђен вирус корона налази се на лијечењу и сада треба испитати колико је имала контаката.

Он је за медије рекао да је ова особа дошла из Србије и да су о томе тражили информације од надлежних.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

НН

25.04.2020 09:47

Слусам овог Томаса малоприје паметан је, млад и сколован момак, али изјавити како су медицинари И полицајци одрадили добар посао током пандемије те их тобозе треба наградити јер пази молим те као био је проблем зауставити неког на улици а не знати да ли је мозда заразен те на тај нацин угрозити свој зивот је заиста смијесно за тако како сам рекао паметног момка. Па господине Томас то је ваљда посао тих слузби,па данас свако излазе свој зивот ризику а неки и за мању плату, данас и онај рудар када силази у јаму ризикује да се мозда никада не врати, а да не казем да се брзо заборавља да су људи стварајуци ову Републику исли у рат а да при томе нису знали хоце ли уопсте остати зиви а не покупити само неки вирус који је у вецини слуцајева изљецив а да за тај свој допринос за заједницу коју спомињес нису добијали никакву надокнаду. Зато те молим као паметног момка да се убудуце уздрзис од смијесних изјава о тобозе великом ризику полицијских слузбеника током пандемије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

25.04.2020 12:40

Ја сам се борио за ову лоповску републику.Радеци да прехраним породицу у суми ,сломим лијеву ногу,операција 3 сата.Након 20 дана компликације,једва зиву главу извлацим,тромбо емболија плуца.Док асм зив морам пити аспирин сто.Инаце имам49 година и радим у дрвној индустрији и цекам кад це ме вирус напасти да умрем за 520 марака,од лоповске дрзаве.Е бозе помози.