Индира објавила нову песму "За милијун година"!

Харизматична певачица Индира синоним је за осмех, позитивну енергију и зато не чуди њена намера да кроз стихове песме “За милијун година” које потписује, унесе ведрину у многе куће широм региона у овим чудним временима.

Забава 23.04.2020 | 13:55
Индира објавила нову песму "За милијун година"!

Драги моји, живот нас не мази ових дана, али то не значи да требамо изгубити наду! Цели свет је застао, али мислим да никада није владала већа солидарност и брига за сваки живот. Становници Загреба суочили су се и са земљотресом, живимо у неизвесности, али свакодневно сведочимо преданости наших медицинских радника, ватрогасаца, трговаца, достављача те великом срцу волонтера који помажу. Друштвене мреже никада нису биле социјално осетљивије и толико пуне љубави и позитивних порука… Морам признати да мени помаже та колективна терапија. Нико није у овоме сам, осим што заједно певамо најдраже песме, вежбамо заједно, кувамо заједно, осећа се емпатија и позитива у свакој поруци што даје наду у боље сутра које, верујте ми, долази! Управо то је порука ове песме која је надахнута лепим сећањима.”- испричала је Индира која дане проводи активно, стварајући музику за нови албум и планирајући нове пројекте.

Бранимир Михаљевић аутор је музике која ће сигурно освојити многа срца, а Индира је желела да уз њу у овој причи буду њени пријатељи, људи добре воље, тако да су јој се у песми и споту који је режирала Сандра Михаљевић придружили Неда Пармаћ, Марио Ротх (група Вигор), Славко Собин, Гиулиано, Катарина Бабан, Инес Преиндл, Матија Вуица и Јуре Поповић, Марио Петрековић, Франо Ридјан, Матеј и Марко Михаљевић, Соња Ковач, Амир Казић Лео, Лука Нижетић, Никола Босиљ (група Мејаши), Лука Криштофић и Грамбо Фласх (Индира банд), Стипе Дрвиш, Ана Бегић – Тахири, Едо Дракулић (група Мејаши), Леа Мијатовић и Мирјана Микулец, а који су властитим кућним снимцима показали како проводе дане и проналазе разлоге за срећу.

Музика дира у душу, оснажује нас, подсећа на лепе тренутке, а увек насмејана Индира свима прописује следећу терапију: “Слушајте ову песму свака два сата сљедећих много дана. Окренимо се од данас срећи!” 

Извор: Ало.рс Фото: промо

 

Коментари / 0

Оставите коментар