Милош Биковић најплаћенији глумац у Русији!

Неочекивано… Милош је на листи престигао миљенике женске публике Александра Петрова и Данилу Козловског, чији хонорари су у прошлој години пали.

Забава 23.04.2020 | 07:12
Милош Биковић најплаћенији глумац у Русији!

Милош Биковић с филмом „Слуга“ није само ушао у историју руске кинематографије већ је постао најплаћенији глумац у Русији.

Српски глумац, како преноси руски портал 5-ТВ.ру, по заради је престигао колегу Александра Петрова, миљеника женске публике, кога су и гледаоци у Србији заволели у филмовима „Лед“, „Лед 2“, „Сила привлачности“, „Инвазија“ и „Т-4“.

Један Биковићев дан на сету коштао је продуценте филма „Слуга“ 420.000 рубаља (око 5.200 евра). Будући да је снимање ове комедије трајало 39 дана, рачуница каже да је српски глумац зарадио више од 200.000 евра.

Милошу је добру позицију и на руском тржишту омогућио Никита Михалков улогом у „Сунчаници“, а висину његовог хонорара обезбедила му је популарност коју је стекао улогама у хит серији „Кухиња“, као и филмовима „Лед“ и „Изван стварности“. С обзиром на то да је „Слуга“ постигао незапамћени успех у Русији, зарадивши 50 милиона евра, у фебруару је одлучено да се сними наставак ове комедије. Прва клапа била је заказана за лето, али због пандемије коронавируса постоји могућност да се она одложи за други део ове године или за 2021. Продуценти још држе у тајности да ли ће Биковић играти и у наставку.

До прошле године на престолу најпопуларније мушке филмске звезде суверено је владао Александар Петров. За његов ангажман редитељи су морали да издвоје 250.000 рубаља, односно 3.100 евра, колико кошта један снимајући дан јунака филма „Лед“.

Пре њега водећи глумац руске кинематографије био је Данила Козловски, звезда филма „Бездушни“ и „Викинг“, чија зарада на годишњем нивоу износи 1.250.000 евра. Он је и даље један од десет најплаћенијих глумаца у Русији. Ипак, успех „Слуге“ лансирао је Милоша у сам врх ове листе, као што је Новак Ђоковић у тенису

Биковић, Козловски и Петров остаће дуго на врху ове листе, јер не само да су миљеници публике, која доноси зараду продуцента, већ их воли и критика. 

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Глас

23.04.2020 05:34

Свака цаст.Српски Бред Пит

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОМГ

23.04.2020 06:11

Па зар ти лици на Бред Пита.Овај плав,ма ниђе везе.

Name

Хехе

23.04.2020 06:23

Исти Бошко Буха у младости ...