Колеге о Недином апелу: Није у реду да се певачи запостављају!

Певачица Неда Украден апеловала је на надлежне органе да у оквиру помоћи за предузећа, привреднике, бизнисмене, финансијски помогну и певачима који не раде због епидемије корона вируса и немају новчана примања. Недин апел изавао је лавину коментара, а на ову тему огласиле су се и певачицине колеге.

Забава 21.04.2020 | 20:31
Колеге о Недином апелу: Није у реду да се певачи запостављају!

Попуарни певач Аца Лукас истакао је да певачи у нормалним условима зарађују више него други,те да они треба да буду они који ће прижати помоћ.

- Мислим да је у овој ситуацији то није потребно и не би требало. Има много угроженијих групација људи. Ми у нормалним околностима зарађујемо много боље него други. Због тога не би требало да тражимо тако нешто и да будемо на том списку помоћи, већ да будемо они који пружају помоћ - рекао  је Лукас.

- Искрено, познавајући каријеру, године, а и њено финансијско стање, било је за очекивати да се Неда понуди да помогне, не да тражи помоћ - додао је Аца.

Певачица Гоца Божиновска милси да треба помоћи музичарима и да људи десет певача који најбоље раде и зарађују не могу да пореде са целом естрадом.

- Требало би да се на неки начин помогне и певачима, јер ни ми не радимо свој посао. Људи упоређују 10 певача који врхунски раде и зарађују са целом естрадом. Није то баш тако, има и оних певача, музичара код којих је ситуација другачија. То није у реду, да се певачи запостављају  - рекла нам је Гоца.

- Ништа не може да прође без нас ни пре короне, а ни после короне. Ко је отворио неку фирму има све олакшице и привилегиије, а ми... вруће уштипке - додала је Божоновска.

Певачица Драгица Радосављевић Цакана сматра да је помоћ потребна певачима и музичарима, али да претходно треба да се утврди ко спада у ту групу људи.

- Не траје ово стање превише, ако се настави мислим да би требало обезбедити неку врсту помоћи и за певаче и музичаре. Проблем су људи којима је то једини приход или немају пензије, они који мање раде. Они музичари који раде по ретсоранима, који немају уштеђевину и зарађују новац само од свог посла, за њих је проблем да не раде месец, два - рекла је Цакана.

- Требало би помоћи, само да се утврди коме је то потребно, коме не, има ту доста зачкољица. Такође, и певачи могу својим члановима бенда да обезбеде бар нешто, колико је ко у могућности - објаснила је певачица.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-04-21/04212020061343.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="603" />

Певач <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/радиса-трајковиц-дјани" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Радиша Трајковић Ђани који је осуђен на три месеца кућног притвора због кривичног дела непоступања по прописима за време епидемије, мисли да би требало помоћи музичарима, али да њему конкретно, помоћ није потребна.

- Треба помоћ и певачима. Мени конкретно не треба ништа. У се и у своје кљусе. Сам ћу да радим и да помогнем себи - рекао је Ђани.

Извор: Ало/Телеграф.рс Фото: Ало/АТА имагес

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Комсија

21.04.2020 19:21

Просто ми их зао! Да им удјелимо! Куце на мору, неколико станова.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

21.04.2020 19:22

Краљ био и остао Аца Лукас.И по певању и по изјавама .Остало све луковаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милла

21.04.2020 20:21

Да их буде брука, док се бахате и хвале са вилама и луксузним становима ретко кад је могао да цује да је неко од њих помогао неким сиромаху а сад им треба помоц, нека се ухвате Мотике и басте па да једном осете како је обицно цовјеку и нек се запитају дали је скупа улазница 25€ и висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слаки

23.04.2020 14:31

Тако је.....у потпуности сте у праву....срам их било да тразе помоц....куце,виле,пластицне операције....Лукас је једини искрен-респецт

Name

Боки

22.04.2020 08:20

Њихов један наступ касирају по висе десетине хиљада €. То баца прасину народу у оци јер не плацају порез а годисње заради један певац висе него нека фирма у Србији која има 100 радника, срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Максим

22.04.2020 10:48

Дао би им ја оно што им нико узео неби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

22.04.2020 10:48

Ево јавно ја хоцу да помогнем те певаце. Посто вецина тих певаца и певацица имају радне дозвиле у западним дрзавама ја им нудим посао одмах, певаци на баустели да носе малтер и циглу а певацице да перу прозоре , и цисте станова и остале физицке послове. Сатница по закону дрзаве. Физицка радна снаго изволите ја вас цекам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

22.04.2020 13:16

Ако плацају порез за сваки наступ онда ок поједини пјеваци за двадесет пјесама на наступу узимају4000€ два блока По 10 пјесама и њима треба помоц ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радо

22.04.2020 13:18

Узимају за наступ два Пита По десет пјесама 4000€ и њима треба помоц срамота

ОДГОВОРИТЕ