Хандановић: Жељков концерт пратилио преко милион људи од куће!

Јучерашњи концерт испред Скупштине града Београда био је снажна порука свим људима који раде на првој линији одбране од Ковида-19, а партило га је 1.070.000 гледалаца на различитим платформама - рекао је Дамир Хандановић, директор ЦЕБЕФ-а.

Забава 21.04.2020 | 13:52
Хандановић: Жељков концерт пратилио преко милион људи од куће!

Директор ЦЕБЕФ-а истакао је да је циљ бесплатних концерата да се пружи подршка онима који се боре против коронавируса, а да се онима у изолацији олакша и прекрати време.

Концерти који се организују у оквиру серијала "Београд побеђује", како каже, не коштају нити ЦЕБЕФ, нити Град Београд, ни динар.

- Сви који раде на овом пројекту, од продукције до возача, не коштају ни динар... Позив за учешће је отворен за извођаче и сви који желе да имају концерт онлине могу да се јавити – каже Хандановић.

Циљ серијала је, како каже, да се време проведено у изолацији олакша и прекрати, а циљ је и слање поруке подршке људима који су на првој линији одбране.

- Сајт ливе.београд.гов.рс нећемо гасити ни након ванредног стања, већ ће грађани и после на овој адреси моћи да прате све оно што ЦЕБЕФ ради. Понављам још једном, јер је било злурадих коментара, да нас ово није коштало ни један једини динар, већ су људи добре воље дали свој допринос и послали поруку – истиче Хандановић.

Он се захвалио свима који учествују у реализацији овог серијала те најавио наредне концерте у оквиру серијала „Београд побеђује“:

- Сутра наступа Тијана Богићевић, а у петак организујемо велики концерт Саше Ковачевића. Сви они наступају бесплатно и позивам све грађане да оду на ливе.београд.гов.рс и прате концерте које за њих организујемо – рекао је Хандановић.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар