Дјевојчица погинула у паду са осмог спрата у Травнику

Нови Травник од данас је завијен у црно, јер је тринаестогодишња дјевојчица из тог мјеста погинула када је пала са балкона солитера у Улици краља Твртка.

Босна и Херцеговина 20.04.2020 | 18:43
Дјевојчица погинула у паду са осмог спрата у Травнику

Дјевојчицу, која је пала под још неутврђеним околностима, пронашли су пролазници.

Према незваничним сазнањима, несрећа се десила на балкону стана који се налази на осмом спрату, у којем је иначе живјела тринаестогодишњакиња, а према досадашњим информацијама, у овом случају ништа не указује да има елемената кривичног дјела.

Полиција није открила детаље ове велике трагедије, а истражује се како је дошло до несреће која је шокирала цијелу БиХ.

Како су потврдили у МУП-у Средњебосанског кантона, овај случај је пријављен у понедјељак рано ујутро и они су одмах на терен послали екипу.

Наиме, како су навели за "Независне", припадници Полицијске управе Травник су у 6.10 обавијештени да је испред зграде у Новом Травнику пронађено тијело дјевојчице.

"О овоме је обавијештено и Тужилаштво Средњебосанског кантона", навели су из МУПа СБК.

Они су навели да је истрага о овом случају у току, због чега нису могли открити више детаља.

У Тужилаштву СБК потврђено је да је дежурни тужилац наложио обдукцију тијела страдалог дјетета и друге истражне радње, те ни они нису могли саопштити више информација док се то не заврши.

Будући да у вријеме изолације дјеца, али и одрасли, проводе доста времена на балконима, потребан је додатни опрез, али и надзор над малишанима како не би долазило до незгода или већих трагедија.

(Независне)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Алф

20.04.2020 16:59

У Федерацији доњели уредбу да дјеца младја од 18-година не смију ни пола сата дневно напоље . Родитељи остали без посла рате стизу рацуни најеве смањења плата у свим секторима људи луде . Јадно дијете изасло на терасу да мало види неба и погинуло . Мјере рестрикције и економске посљедице те и здравствене посљедице мјера убице када епидемија цороне продје висе људи од цорона вируса . Искрено сауцесце породици . Поцивај у миру мали андјеле . А ви сто доносите мјере и забране размислите мало ста радите . Могло се дозволити родитељима да барем сваки други дан просетају дјецу 30-етак минута па се мозда овакве ствари не би десавале .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вазно је да се пси

20.04.2020 17:03

Пси могу сетати. То је изопацени ум сотона нељудских....

Name

Јаца

21.04.2020 12:32

Ујутро у 6 дијете изасло???

Name

Туга

20.04.2020 16:59

И жалост...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

20.04.2020 18:50

Туга и залост. Ајд сто су старце затворили. Нису требали дјецицу. Народ пуца по савовима док се они изивљавају. Умислили да су струцњаци,зато за њих и њихову породицу ово не вази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мама

20.04.2020 20:33

Псима је дозвољено излазити, дјеци није. Халооо болесни умови, докле мислите да цемо ово трпити. Моје дијете излази и неце га никаква назови свјетска здравствена организација направити роботом. Идиоти, попадацете ко снопље од ове исте "короне" коју нама сервирате.

ОДГОВОРИТЕ