Очекује се облачно вријеме са слабом кишом

У Републици Српској данас ће бити облачно вријеме, мјестимично са слабом кишом и вјетровито, уз дневну температуру од 13 до 18 степени Целзијусових.

Република Српска 20.04.2020 | 08:15
Очекује се облачно вријеме са слабом кишом

Ујутро и прије подне биће облачно и суво на сјеверу и сјевероистоку, у осталим предјелима уз услове за слабу кишу повремено. На југу ће такође бити слабих падавина, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана ће преовладавати облачно, с тим што ће бити више сувог времена, а киша ће падати понегдје, углавном на планинама горњег тока Дрине и високе Херцеговине.

Поподне и према вечери киша је извјеснија у јужним предјелима и на истоку. Од централних предјела на сјевер, запад и сјевероисток преовладаваће претежно суво уз дјелимично кидање облачности и по који сунчани интервал.

Вјетар ће бити умјерен до јак сјевероисточни, у планинском региону појачан, на моменте и веома јак. У Херцеговини умјерена до јака бура.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Хан Пијесак пет, Соколац осам, Бијељина и Мркоњић Град 10, Бањалука 11, Билећа, Добој и Нови Град 12, Приједор 13 и Требиње 15 степени Целзијусових.  

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар